Arădenii vor avea o NOUĂ PARCARE în una din cele mai aglomerate zone din oraș (GALERIE FOTO)

Arădenii vor avea o NOUĂ PARCARE în una din cele mai aglomerate zone din oraș (GALERIE FOTO)

Lucrările de amenajare a parcării de pe strada Pădurii au intrat în linie dreaptă. Constructorul a început de miercuri, 15 noiembrie 2017, să toarne covorul asfaltic, informează Primăria într-un comunicat de presă.

„Parcarea din zona pieţei Obor este amenajată pe segmentul cuprins între strada Căpitan Ignat și Cimitirul Pomenirea. Este prevăzută cu 310 locuri de parcare, la 45 de grade.  Alte 10 locuri sunt  rezervate  persoanelor cu dizabilităţi. Parcarea va avea sistem de iluminat propriu. Pe întregul traseu al platformei parcării vor fi amenajate trotuarele și zonele verzi, va fi sporită capacitatea portantă a platformei  și se va  asigura evacuarea apelor de suprafață. Realizarea lucrărilor de reamenajare a parcării auto «Piata Obor» va îmbunătăți considerabil viabilitatea, capacitatea de circulație a autovehiculelor și pietonilor şi va duce la sporirea  confortului și siguranței circulației în zonă”, se mai arată în comunicat.

Valoarea investiției este estimată la 1.615.550,56 lei ( inclusiv TVA ), iar termenul de finalizare este 30.11.2017, care poate suferi unele decalări în  funcție de condițiile atmosferice, anunță municipalitatea.

Se dorește ca în momentul finalizării lucrărilor Piaţa Obor să aibă un aspect modern, astfel încât arădenii care își fac cumpărăturile în zonă să beneficieze de condiții civilizate.

  1. Era si cazul , bravo demolatorului falca !

    Raspunde
  2. „Alte 10 locuri sunt rezervate persoanelor cu dizabilităţi.”
    Punem pariu ca pe acestea o sa gasim masinile celor cu dizabilitati la cap, care or sa parcheze si pe cate doua-trei locuri odata.
    O sa vedeti BMW-uri, Mecedesuri si alte asemenea ” masini tari ” ca doar cine sa umble mai mult la Obor.
    Si….dupa ei potopul.

    Dar totusi, bine ca se face cate ceva.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.