ARADUL E ALB ROŞU! Reacţie la NESIMŢIREA imprimării unor tricouri oficiale ale Aradului în culorile alb-violet

ARADUL E ALB ROŞU! Reacţie la NESIMŢIREA imprimării unor tricouri oficiale ale Aradului în culorile alb-violet

Proasta inspiraţie a celor care au făcut tricourile cu „Arad 2021” în culorile alb-violet a născut discuţii aprinse pe Facebook, în special în rândurile fanilor UTA-ei, care nu digeră prea bine cele două culori.

Mai mult decât atât, tot pe Facebook circulă şi o replică la nefericitele tricouri, un banner în care se specifică foarte clar că ARADUL E ALB ROŞU, aluzie la culorile „Bătrânei Doamne”.

În timp ce alte oraşe se mândresc cu culorile echipelor fanion – la Timişoara, de exemplu, toate troleibuzele sunt vopsite alb-violet – minţile luminate implicate în proiectul ce vizează candidatura Aradului la titlul de „Capitală Culturală Europeană” în anul 2021 nu ţin cont de acest lucru. Sfidător!

  1. felictari pt. atitudine! Aradul suntem noi! nu cei care vremelnic ne conduc si nici nu sunt aradeni!

    Raspunde
    • tatu victor garabete 20 mai, 2014, 8:29 pm

      maine o sa ii puna mustata lu petchowschi or sa zica ca aradenii au mustata…

      Raspunde
    • da aline ai dreptate,numai ca din pacate unii se vand pentru interesele cotidiene,si nu mai tin seama de :culori,valori si uita de faptul ca sunt romani .cei ce ne conduc vor dezbinare intre oameni.

      Raspunde
  2. Daca falca il copiaza pe nasul base, normal ca totul e violet!!!
    RUSINE!!!!

    Raspunde
  3. nu e sfidator. e trist. in fruntea orasului avem oameni care nu au nici o treaba cu Aradul decat sa-l jumuleasca. uitati-va cum au facut si cu UTA: au clonat-o dupa care i-au invrajbit pe suporteri dupa principiul dezbina si stapaneste. aradeni trezirea ca ne distrug astia identitatea si o sa ajungem sclavii timisoarei!!!!!!!!

    Raspunde
  4. Falca a ales movul, e culoarea sa preferata pe care a folosit-o in toate prezentarile proiectului sau de preamarire in politica. Faptul ca s-au facut cu mov tricourile are legatura cu gusturile primarului, nu exista sa nu aiba. Reactia suporterilor si nu numai a lor e justificata. Movul nu reprezinta Aradul, eventual doar visele de genul Falca presedinte.

    Raspunde
  5. aceasta admnistratie portocalie a fost si este o bataie de joc la adresa aradenilor . rusine

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.