Aradul e SUFOCAT de MIZERIE. Cine va face curat? (GALERIE FOTO)

Aradul e SUFOCAT de MIZERIE. Cine va face curat? (GALERIE FOTO)

Întreruperea prestării serviciului de salubrizare stradală, începând din 31 martie 2017, a lăsat Aradul pradă mizeriei. Aşa cum NewsAr.ro semnala încă de ieri, străzile sunt nemăturate iar coşurile de gunoi negolite.

De remarcat, aşa cum spuneam şi ieri, că municipalitatea se află în plină procedură de achiziţie publică a serviciului de salubrizare stradală şi deszăpezire. Procedura de achiziţie nu a fost finalizată însă la timp, astfel încât străzile municipiului au rămas nesalubrizate.

Potrivit SEAP (Serviciul Electronic de Achiziţii Publice), data limită până la care trebuie deschise ofertele şi stabilit câştigătorul este 18 aprilie 2017.

Iata şi imaginile de ieri:

  1. Inginerul de poduri peste suflete 4 aprilie, 2017, 1:38 pm

    Dacă nu am ajuns președintele țării sau nici chiar un amărât de ministru trebuie să mă aleg președinte la pnl Arad și de aici în 2019 de pe locul 7, voi pleca la Parlamentul European. Asta este zbaterea mea. Toții lingăi mei sunt pe teren pentru alegerea delegaților la conferință. Ce gunoaie? Chiar Arghezi zicea ceva despre ,, Cu bube mucegaiuri și noroi, Iscat-am frumuseți și lucruri noi”.

    Raspunde
  2. Ar trebui sa îi puna pe cei care fac mizerie sa lucreze în folosul comunității sa se învețe minte!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.