Aradul fără Falcă. Îngrijorare în CLM: Unde e primarul? O fi bolnav?

Aradul fără Falcă. Îngrijorare în CLM: Unde e primarul? O fi bolnav?

Absența primarului Gheorghe Falcă din fruntea urbei nu a trecut cu vederea nici la ședința Consiliului Local Municipal (CLM) de miercuri, în care consilierul independent Marin Lupaș a întrebat executivul unde este edilul șef al Aradului. Lupaș i-a întrebat ironic pe viceprimari dacă nu cumva primarul Gheorghe Falcă este bolnav, pentru că lipsește tot mai mult din Primărie și de la ședințele Consiliului Local Municipal.

Pe un ton la fel de ironic viceprimarul Călin Bibarț i-a mulțumit lui Marin Lupaș pentru grija pe care i-o poartă primarului, asigurându-l că Gheorghe Falcă este bine, merci.

În rest, în CLM rămâne cum s-a stabilit: Consilierii majorității votează pe bandă rulantă proiectele de hotărâri, în pofida protestelor opoziției. Așa s-a ajuns ca, la școli, consiliile de administrație să fie înțesate cu membri ai PNL sau ca Aradul să concureze la titlul de „Capitală Verde a Europei”…

În tot acest timp, primarul Gheorghe Falcă își „aranjează ploile” pe la București, unde este văzut în ultima vreme mai des decât la Arad.

  1. In mod sigur este bolnav. ☺

    Raspunde
  2. Mai degraba pe la Milano .Stim cu cine!!

    Raspunde
  3. Nu exista nici o procedura legala in urma careia Falca sa fie suspendat/mazilit din functie? Un plebiscit sau ceva de genul?

    Raspunde
  4. un sut in cur merita acest impostor

    Raspunde
  5. De ce nu l-ati intrebat pe Ciupe?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.