Aradul FRUMOS: Imagini SENZAŢIONALE cu un loc din judeţul nostru, realizate de Amazing Transylvania (VIDEO)

Aradul FRUMOS: Imagini SENZAŢIONALE cu un loc din judeţul nostru, realizate de Amazing Transylvania (VIDEO)

Site-ul amazingtransylvania.tv a dat publicităţii, luna aceasta, un videoclip realizat la Cetatea Şoimoş, de la Lipova, care străjuieşte DN 7 Arad – Deva.

Imaginile (vezi jos!), care nouă ne-au plăcut foarte mult, fac parte din proiectul „Fantastica Transilvania – #JoinTheAdventure!”.

Sursa: Amazing Transylvania

UMBRELE ȘOIMOȘULUI – UNDE SE AVÂNTĂ ȘOIMII (VIDEO)!#JoinTheAdventure – Like. Share. Subscribe:YouTube.com/c/AmazingTransylvaniaCetatea fortificată de la Șoimoș se află în județul Arad, în localitatea Șoimoș pe malul nordic al Mureșului și a fost considerată una dintre cele mai frumoase cetăți din țară.A fost construită între anii 1272-1278 de către o familie de nobili locali și conform legendelor a fost renumită la vremea sa pentru creșterea și instruirea șoimilor de vânătoare de unde i se trage și numele!De-alungul veacurilor a fost utilizată ca bază militară fiind abandonată definitiv in 1788 când a fost demolată parțial.În prezent constituie una dintre cele mai importante obiective turistice cu pedigree istoric din vestul țării.Priveliștea este de vis iar atmosfera spectaculoasă!

Posted by Fantastica Transilvania on 13 Februarie 2018

Videoclipul a fost postat şi pe youtube:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.