În Aradul lui Falcă ai de ales: Ori faci FOAMEA, ori ÎNGHEŢI! Mihăiţă Calimente cheamă arădenii ÎN STRADĂ

În Aradul lui Falcă ai de ales: Ori faci FOAMEA, ori ÎNGHEŢI! Mihăiţă Calimente cheamă arădenii ÎN STRADĂ

Mihăiţă Calimente, preşedintele ALDE Arad, a declarat într-o conferinţă de presă că în Aradul lui Gheorghe Falcă oamenii „ori fac frig, ori fac foame”.

Fostul deputat a prezentat, ca exemplu, factura de întreţinere de la apartamentul pe care-l deţine în Arad. Conform acestuia, pentru un apartament cu o suprafaţă de 117 metri pătraţi, cu trei camere, a plătit în luna decembrie 1321,2 de lei numai pentru încălzire.

Calimente a declarat că, din cauza preţului mare al gigacaloriei, în imobilul în care locuieşte, în 10 apartamente (din 12!) proprietarii şi-au închis căldura, lucru care se oglindeşte în cheltuielile la întreţinere. „Sunt oameni în vârstă, care trebuie să aleagă: Ori fac frig, ori fac foame! Şi-au închis caloriferele, stau într-o singură cameră şi se încălzesc cu ce pot”, a spus Calimente.

calimente

Potrivit acestuia, „această administraţie (n.r. – a oraşului), pe lângă faptul că ne fură, ne asigură condiţii de trai de ev mediu. Miile de pensionari nu pot trăi decent în oraşul lui Falcă. S-a ajuns până acolo încât se scoate apa caldă din calorifere, pentru spălat.” Calimente a mai spus că agentul termic din Arad este, de fapt, „un agent rezidual, la un preţ aiuritor”.

În final, preşedintele ALDE Arad a declarat: „Este un semnal de alarmă pe care îl trag şi i-aş ruga pe cetăţenii Aradului să iasă în stradă pentru asta, pentru că este vorba de sănătatea lor.”

  1. s-or gatat banii de la parlament maestre? nu mai are Calimente cu ce plati intretinerea

    Raspunde
  2. Gioni, pentru comentarii raurtacioase poate vei scrie din puscarrie,, se vede clar ca esti dezinformat sau ca vrei sa faci asta.te rog sa ternini cu minciunioe si cu coetariioe rautacoase a aadresaacesteui monumentde forta

    Raspunde
  3. Așa vă trebuie dacă lați votat pe Falcă!!!

    Raspunde
  4. Tineri haideți la proteste înfață la primărie să cerem schimbarea lui Gogu Falca ????

    Raspunde
  5. Mihaita, din salariul tau de parlamentar poti plati facturile la tot blocul ! Tu te plingi nesimtitule!

    Raspunde
    • hAI MA NU FI RAU,AR PUTEA AVEA 9000 LEI DACA MAI LUA UN MANDAT,ASA CA CU CEI 7500 LEI/LUNA SE DESCURCA GREU.Ori voi nu stiti pe ce bani l-ati trimis sa doarma in scaunul de parlamentar?Inteleg ca v-ati trezit,ca norocul ca altfel nu se trezea nici el.

      Raspunde
  6. calimache esti disperat ca nu mai ai bani si na ai primit nici o functie de la psd

    Raspunde
  7. Calimente-Alimente-Vermorel ! bohotul politicii aradene , traseist politic patentat , mai nou groparul ALDE in Arad , locul lui e la ghena politicii…tic-tac tic-tac……..

    Raspunde
  8. bai Ca;limache ! vrei sa ne scoti in frig? daca tot iti este mila de aradeni,fa si tu ca cel din pilda lui Isus,a impartit averea saracilor ca si asa tot pe spinarea lor ai facut-o.Daca nu stii la ce ma refer,iti spun mai clar-CAND TRECEAM PRIN VAMA NE SPALAI LA PRET DE 7 * ROTILE DE LA MASINA CU APA CHIOARA,poate ti-a mai ramas ceva maruntis pentru noi bietii aradeni. Fie ti mila de noi.

    Raspunde
  9. Ai ma ,ce griji isi face Calimente ,,,
    sa nu il credeti ,face doar propaganda post electorala.

    Raspunde
  10. Au apărut pupincuriști lui Falca la postat !!! Ce gunoaie sunteți vați vândut unui impostor

    Raspunde
  11. Din 4 in 4 ani isi aduce aminte de cheltuielile bietului aradean,ce sa-i faci ,a stat de pomana prin parlament 4 sau 5 mandate si atunci nu si-a amintit ca sunt cheltuieli mari pe timp de iarna,atunci a avut parte doar de vara,deh vara nu-i ca iarna ! Acum se vede ce a lasat in urma lui,mai precis O,nimic,la gunoi cu el ,,,

    Raspunde
  12. A distrus tot in calea lui,asteptam sa faca IMPLOZIE.

    Raspunde
  13. Oameni buni,cand vad pe ce salariu stau parlamentarii ,ma cutremur,ma gandesc asa ,oare ei isi pun intrebarea -MERIT EU SA PRIMESC ACESTI BANI ?FAC EU CEVA PENTRU BUNASTAREA CELOR CARE M-AU VOTAT?cand inchid ochii,pot dormi linistiti?nu au cosmar ?

    Raspunde
  14. de data aceasta nu este propaganda . e adevarat. poate fi primul lucru bun , dupa zeci de ani, pe care sa-l faca un ales pentru cetatenii pe care îi uita cu totii cand ajung la capital. nu este normal ca cca. 70% din venituri , timp de 6 luni pe an, sa-i cheltuim pentru utilitati. apa calda, caldura si lumina tin de sanatate , bun simt si trai decent ; pentru asta au iesit oamenii in strada in urma cu 27 ani. se impun solutii legale si nu neaparat prin manipulare si iesit in strada .

    Raspunde
  15. Atata timp cat in Romania vor exista politicieni de teapa lui Calimente lucrurile vor merge din rau in si mai rau , haideti s-a luam atitudine si sa-i aruncam in haznaua politicii , primul pe Calimente ! ce ziceti ?

    Raspunde
  16. Venim! cu o singura conditie , Calimache se va echipa cu un tricou pe care va sta scris…. VERMOREL , va pune in functiune vermorelul si va stropi rotile masinilor aradenilor participanti , de data asta gratis , ce zice mister CALIMENTA , te bagi ?

    Raspunde
  17. Fratilor ! dezghetati preturile de la caldura ca ingheata Calimente si vrea sa fie dezghetat cand mai scad preturile,,vrea sa fie pentru ETERNITATE !

    Raspunde
  18. Buna idee Cami ! Imi adun vecinii de l;a bloc cu masini,venim la spalat cu VERMORELUL,dar Calimache sa fie reprezentantul.

    Raspunde
  19. Jenant si penibil acest Calimenta , schelaie ca un caine jigarit pe la televiziunile care il invita pe post de bohot , doar-doar se indura careva sa-i arunce un os cu niste zgarciuri pe el !

    Raspunde
  20. Ce faci Calimente? eu cu un grup de 7 ortaci am iesit in strada,dupa indemnul tau,TU NU IESI?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.