Aradul, SUB NĂMEŢI! Deszăpezirea lasă de dorit. RER Ecologic Service, AMENDATĂ de Poliţie (UPDATE – FOTO)

Aradul, SUB NĂMEŢI! Deszăpezirea lasă de dorit. RER Ecologic Service, AMENDATĂ de Poliţie (UPDATE – FOTO)

Polițiștii de Rurieră au amendat societatea care se ocupă de deszăpezire la Arad, pe motiv că nu a acționat pentru a asigura circulaţia în bune condiţii pe drumurile din municipiu.

„Întrucât condițiile meteo nefavorabile au îngreunat traficul rutier, iar societatea care avea obligativitatea de a asigura viabilitatea drumului prin distribuirea de material antiderapant pe șoselele din municipiul Arad nu a acționat, formându-se polei, polițiștii Biroului Rutier au procedat la identificarea și sancționarea reprezentantului societății respective. Conform art. 3 pct.1 din HG 1391/ 2006 si art. 105 pct.28 din OUG195/2002, societatea a fost sancționată cu 21 puncte de amenda, respectiv 3.045 de lei“, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

Asta în pofida faptului că Primăria Municipiului Arad a dat asigurări, luni după-amiază, că SC RER Ecologic Service Oradea acţionează pentru deszăpezirea oraşului.

De remarcat, că arădenii au împânzit Facebook-ul în această dimineaţă cu imagini din care reiese foarte clar că deszăpezirea lasă de dorit în municipiul Arad, dar şi pe drumurile judeţene.

„Carosabil nedezapezit din Cartierul Gai pana in centru! ”, a scris Anca Lorena Dudaş pe Facebook, postarea sa fiind însoţită de o imagine sugestivă (vezi jos!).

„Drumul Curtici – Arad dezapezit 0 barat!”, a scris şi Mihai Jivan, ilustrând cu o imagine a drumului respectiv.

Acestea sunt doar două exemple despre cum nu şi-au făcut treaba firmele care încasează bani grei pentru deszăpezire.

Foto: Sebastian Surlea, Anca Lorenna Dudas‎, Jivan Mihai

  1. […] Aradul, SUB NĂMEŢI! Deszăpezirea lasă de dorit. RER Ecologic Service, AMENDATĂ de Poliţie (UPD… […]

    Raspunde
  2. Aici e ceva ce nu intelegeti. Aradul considera luna Februarie luna de vara. Poate asa, ca sa vada lumea, o sa scoata plugurile la parada, prin Iunie, Iulie, sa ne arate ei cat sunt de pregatiti pentru marile zapezi din August, Septembrie. Dar asa, pentru Februarie, adica ” miezul verii aradene „, de unde sa le scoata. In plus, ANM-ul a anuntat ca va fi vreme rea abia de o saptamana si oricine stie ca ANM-ul trebuie sa anunte cu 3 luni si jumatate inainte, cu precizie, data, ora si locul exact unde or sa fie probleme. Pai ce a-ti vrea, doar stiti ca dureaza cam o saptamana-doua pana pornesc masinile si inca vre-o 3-4 saptamani pana le incarca cu material antiderapant si ies din garaje. Si in plus, ninge abia de ieri. Abia dupa 4-5 zile, cei in masura sa curete drumurile recunosc culoarea alba. De unde a-ti fi vrut sa iasa asa repede la deszapezit daca ei inca nu au recunoscut albul de pe jos. Asa ca hai, sa nu avem pretentii de la ei dupa doar o saptamana de anunturi si abia 12 ore de ninsoare continua

    Raspunde
  3. […] Aradul, SUB NĂMEŢI! Deszăpezirea lasă de dorit. RER Ecologic Service, AMENDATĂ de Poliţie (UPD… […]

    Raspunde
  4. […] de gunoi pline, revărsate pe asfalt și cu străzile nemăturate. Și, era să uităm: Cu deszăpezirea care a lăsat și ea de […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.