Aradul, în TOP-ul celor mai atractive judeţe pentru români! Mulţi părăsesc Bucureştiul pentru a se stabili aici

Aradul, în TOP-ul celor mai atractive judeţe pentru români! Mulţi părăsesc Bucureştiul pentru a se stabili aici

Cele mai atractive 10 judeţe din ţară pentru români sunt Arad, Bihor, Brașov, Cluj, Constanța, Giurgiu, Iași, Ilfov, Sibiu şi Timiș.

Conform datelor statistice, mulţi români părăsesc Bucureştiul, dar şi Galațiul, Vasluiul, Brăila și Teleormanul, pentru a se stabili aici.

Statistica arată că toate cele 10 județe din top câștigă locuitori în mod constant, iar în celelalte 31 numărul locuitorilor este în continuă scădere.

Sursa: Realitatea.net

  1. pleaca desteptii la Bucuresti si in occident si vin toti analfabetii bucuresteni olteni si moldoveni la Arad. cam asta e treaba

    Raspunde
  2. orlando ai trecut pe statul de plata a lui falca
    numai el poate inventa o asemenea minciuna

    Raspunde
    • Pityu, fii serios. Nu, mai, e o stire preluata de la Realitatea. Cunoastem cu totii situatia din Arad. Dar altora (din est) li se pare senzationala. Ce-o fi la ei, atunci!? 😉

      Raspunde
  3. Sunteti pusi pe glume ? Dar asta mi se pare mai mult o jignire fata de aradeni. Marele ziarist destept, cand iesi din fututa ta de casa, realizezi prin ce minunatie de oras elitist iti taresti pletele ? Cum dracu poti sa scrii asemenea cretinitati ? Cred ca in in curand se va organiza si Formula 1 la Arad. Marele Premiu al Balcanilor……. O jignire fara tupeu fata de concetatenii tai.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.