Aradul va găzdui cea mai mare expoziție de profil medical din vestul ţării

Aradul va găzdui cea mai mare expoziție de profil medical din vestul ţării

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad va organiza, în perioada 2 – 4 noiembrie 2017, târgul Ar-Medica. Este vorba despre cea mai mare expoziție de profil medical din Vestul României și una dintre cele mai importante la nivel național.

Ar-Medica a devenit cel mai important eveniment medical din regiunea de vest a ţării deoarece oferă cadrul în care latura comercială se îmbină cu cea științifică prin intermediul manifestărilor conexe organizate în timpul expoziției: Simpozioane, congrese și conferințe, demonstrații practice creditate EMC și EFC.

La cea de-a XXIV-a ediție vor participa peste 100 de expozanți din țară și din străinătate, care își vor prezenta produsele în cele trei mari secțiuni: Târg internațional de medicină, salon de medicină veterinară și salon beauty.

Evenimentul va aduce în prim plan aparatură, echipament și instrumentar medical, consumabile medicale, aparatură recuperatorie, aparatură de laborator, aparatură și instrumentar pentru medicina veterinară, produse farmaceutice, produse cosmetice, de estetică și îngrijire corporală, precum și cele mai noi metode în materie de înfrumusețare, servicii medicale, IT medical, carte, publicații de specialitate, servicii conexe.

Programul conex al expoziției este unul foarte amplu și complex, oferind posibilitatea participării la conferințe științifice pentru medici stomatologi, medici specialiști, medici de familie, medici veterinari, farmaciști, asistenți medicali, tehnicieni dentari. Se vor organiza conferințe creditate EMC și EPC, organizate în colaborare cu Colegiul Medicilor Stomatologi Arad, Colegiului Medicilor Arad, Colegiul Farmaciștilor Arad, Colegiul Medicilor Veterinari Arad, Ordinului Asistenților Medicali și Moașelor Filiala Arad, Ordinul Tehnicienilor Dentari Arad.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.