Are o înălţime de doar 60 cm, dar BĂRBAȚII SE ÎMBULZESC la spectacolele ei de DANS LA BARĂ (VIDEO)

Are o înălţime de doar 60 cm, dar BĂRBAȚII SE ÎMBULZESC la spectacolele ei de DANS LA BARĂ (VIDEO)

Nu este mai înaltă decât un copil de un an și jumătate, deși are 25 de ani. Visul ei a fost să devină stripteuz și dansatoare, însă, de-a lungul timpului, multă lume i-a spus că într-o lume în care competiţia este uriaşă, cu atât mai mult pentru o persoană ca ea, nu va reuși în ceea ce-și propusese.

Cu toate acestea, nu a renunțat la visul ei de a dansa, iar datorită flexibilității de care a dat dovadă, Sassee Cassee a fost declarată cea mai scundă dansatoare la bară din întreaga lume. Femeia are abilități înnăscute de gimnastă, iar faima i s-a dus peste mări și țări.

Bărbații sunt înnebuniți s-o vadă evoluând la bară. Sunt dispuși, chiar, să plătească bani grei pentru asta. 3000 de lire sterline primește Sassee pentru un show.

„Am fost născută pentru a face asta. Îmi ador meseria. Oamenii sunt şocaţi, se holbează sau cred că sunt un copil. Sunt şi fani care mă urmăresc în toată SUA pentru a-mi vedea reprezentaţiile”, povestește Sassee.

Tânăra s-a născut în Statele Unite, iar părinţii ei au o statură normală. Viața sa nu a fost deloc ușoară. Ea povestește cum, la școală era batjocorită, însă, la orele de gimnastică, unde era cea mai bună, se făcea mereu respectată.

Dansatoarea de nici 60 cm nu se poate compara cu alte dansatoare de statură normală. Atât de mare este pasiunea ei pentru dans, încât a inventat două mişcări proprii, unice, lucru care a făcut ca restul dansatoarelor din breaslă să ajungă să o roage să le învețe aceste mișcări.

Sassee a fost căsătorită pe când avea doar 20 de ani, dar a divorțat, pentru că soțul ei nu o susținea și era extrem de gelos. În prezent, are un prieten de 1,80 metri alături de care este foarte fericită.

Visează să apară într-o ședință foto a revistei Playboy, iar marea ei ambiție este să realizeze un documentar despre viața ei, care să încurajeze și alte tinere cu aceeași problemă ca a ei să-și urmeze visele, oricare ar fi acestea.

POLEMAIN_2810351a (1) POLE4_2810359a

De asemenea, își dorește să aibă spectacole în Marea Britanie, iar în public să fie şi prinţul Harry.

Sursa: thesun.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.