„Tichia de mărgăritar”: În arest, ca la hotel! Poliția Română va investi o avere ca să ofere CONDIȚII DE LUX pentru deținuți

„Tichia de mărgăritar”: În arest, ca la hotel! Poliția Română va investi o avere ca să ofere CONDIȚII DE LUX pentru deținuți

Vremuri bune se anunță pentru deținuții din România, care vor beneficia, în detenție, de echipamente de gimnastică, sisteme audio pentru camerele de vizită și întrerupătoare cu potenţiometru. Deținuții vor putea face sport cu aparate de ultimă generaţie, în săli răcoroase, vizitele pe care le vor primi vor avea loc într-un cadru ambiental, iar în drumul spre instanțele de judecată nu vor mai transpira deoarece maşinile vor fi dotate cu aer condiţionat.

Acestea sunt câteva dintre facilităţile de care ar urma să beneficieze deţinuţii din România, după ce Poliţia Română va învesti 1,3 milioane de euro pentru modernizarea centrelor de arest preventiv din întreaga ţară. Proiectul, aflat acum în faza finală, ar urma să fie implementat în perioada următoare.

Condiţiile precare din arestul românesc au dus deja la sancţionarea statului, astfel că Poliţia Română are un plan ambițios și le promite deținuților centre de arest la standardele impuse de Uniunea Europeană.

  1. sa se bucure de aceste facilitati , cat mai multi politicieni si afaceristi penali din romania .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.