Flash news:
 
<< Înapoi


Aradul a votat! Astă seară vom şti cine sunt cei care ne vor reprezenta în următorii patru ani10.06.12 de D.T., C.U., O.T.

Procesul electoral care se desfăşoară în judeţul Arad nu este lipsit de incidente. Alcool oferit alegătorilor, maşini inscripţionate cu siglele candidaţilor, refuzul preşedinţilor de secţii de a îndepărta unele însemne electorale, votul în locul altcuiva, confuzia legată de cărţile de alegător – sunt numai câteva din incidentele semnalate până în prezent. 
Peste 390.000 de arădeni sunt aşteptaţi la vot, la nivelul judeţului, din care 154.389 numai în municipiul Arad. Aceştia vor alege primarii, preşedintele Consiliului Judeţean şi componenţa politică a consililiilor locale din toate cele 78 de localităţi din judeţ, precum şi consilierii care să-i reprezinte în Consiliul Judeţean Arad. Alegerea primarilor are loc într-un singur tur de scrutin, un al doilea tur urmând să aibă loc doar în caz de balotaj – adică egalitate perfectă la numărul de voturi.
Votarea a început la ora 7 şi se încheie la ora 21. Drept de vot au cetăţenii români care au împlinit 18 ani (inclusiv în ziua alegerilor) şi cetăţenii UE care au domiciliul sau reşedinţa în România, în aceleaşi condiţii ca şi cetăţenii români.

UPDATE 1/ Arădenii au început să meargă la vot, chiar dacă numărul lor în primele două ore de la deschiderea urnelor nu a fost foarte mare.

De exemplu, în cartierul Micălaca, la Şcoala  Generală, nr 22, la una dintre secţii, din cei 1731 de alegători aşteptaţi s-au prezentat sub 40 de persoane. Cei care au mers la primele ore la vot au spus ori că vor pleca din oraş, ori că au dorit să scape de această grijă. „Tot timpul vin dimineaţa la vot. Este mai răcoare şi nu este atâta lume”, spune unul dintre alegători. Până la această oră, votul s-a desfăşurat în condiţii normale.
„Până la ora 9.00 nu au fost înregistrate incidente în care să solicite intervenţia organelor de poliţie. Procesul electoral a început în toate secţiile, fără probleme”, spune Lucian Cozma, reprezentant al  Centrului de Comunicare Arad.
 

UPDATE 2/Nicolae Ioțcu a votat

Nicolae Ioţcu, candidatul MC-L la preşedinţia Consiliului Judeţean Arad s-a numărat printre primii candidaţi care au votat. Astfel, la ora 9,30, el a fost prezent la secţia amenajată la Colegiul Economic din municipiu. „Astăzi este o zi importantă pentru toţi. Am votat cu încredere că lucrurile bune din administraţie vor continua”, spune Nicolae Ioţcu, candidatul MC-L, la preşedinţia Consiliului Județean Arad.
Înaintea lui a votat candidatul USL la Primăria Arad, Lia Ardelean. Aceasta a votat la 9, la secţia nr. 53, amenajată la Şcoala Generală nr. 10, de pe strada Faurilor nr. 94.
 

UPDATE 3/ Lia Ardelean a mers la vot însoţită de susţinători

Lia Ardelean, candidatul USL la Primăria Arad s-a prezentat la vot însotită de mai multe persoane. Lia Ardeleana a votat la sectia nr. 53, amenajată la Scoala Generală nr. 10, de pe strada Faurilor nr. 94. „Am votat pentru bunăstarea arădenilor, pentru schimbare, pentru ca Aradul să fie într-adevăr orasul în care merită să trăiesti. Aradul trebuie să fie în rând cu tara, nu să rămână o insulă verde-portocalie într-un ocean tricolor. Le mulţumesc arădenilor care deja au votat şi îi rog pe toti cetătenii să îsi exprime opţiunea constitutională pe care o au o dată la patru ani. Arădeni, nu vă risipiti voturile!”, a declarat Lia Ardelean la ieşirea din sectia de votare. Lia Ardeleana fost insotita si de către fiul ei Mihai.
 

UPDATE 4/ A votat şi Dorel Căprar

Co-preşedintele USL Arad, Dorel Căprar a spus la iesirea din secţia de vot că votează pentru a schimba în bine viaţa oamenilor. „Am votat cu gândul la viitor şi la copiii nostri, pentru o administratie care să lucreze în interesul oamenilor, pentru o administratie care va lupta împotriva coruptiei şi va face lucruri bune pentru cetăteni. Am votat pentru o administratie care nu va fura banii publici, ci îi va folosi cumpătat, în interesul cetătenilor. Îi îndemn pe arădeni să iasă la vot, să nu îi lase pe altii să decidă pentru ei” a spus Dorel Căprar.
 

UPDATE5/ Gheorghe Falcă a votat alături de soţie şi fiică

Gheorghe Falcă, candidatul MC-L pentru Primăria Arad a votat la Şcoala Generală 20, din cartierul Aradul Nou. Acesta a fost însotit de soţia sa, Ela, si de fiica Ana Maria. „Pentru noi Aradul este în fată şi am votat să-l mentinem în aceeaşi poziţie. Suntem mândri de cum arată oraşul nostru şi dorim ca acelaşi parcurs să-l avem în următorii 8 ani. Spun acest lucru pentru că 2016-2020 este noul ciclu de fonduri europene şi în această perioadă trebuie să pregătim proiectele pentru etapa nouă de dezvoltare şi modernizare a municipiului Arad“, a declarat Gheorghe Falcă la iesirea din sectia de votare.
 

UPDATE 6/ Mituiţi cu alcool
Reprezentanţii Prefecturii Arad au anunţat că o persoană a sesizat Secţia de Poliţie Rurală Lipova cu privire la faptul că în localităţile Ghioroc şi Miniş, o femeie distribuie pachete alegătorilor. Pachetele conţineau două sticle de băuturi alcoolice şi erau oferite în schimbul promisiunii de vot pentru o anumită formaţiune politică.
La faţa locului, s-a deplasat un echipaj de poliţie care a efectuat verificări şi a constatat că cele sesizate se confirmă. „Conform legii 67/2004, art. 109 a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de mită electorală”, a declarat Lucian Cosma, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Judeţului Arad.
 

UPDATE 7/ A murit la vot!
Un alt incident a avut loc la Vinga, unde unei femei în vârstă de 70 de ani i s-a făcut rău. A fost solicitat un echipaj SMURD care a constatat la faţa locului că femeia se afla în stop cardio-respirator. S-au efectat manevre de resuscitare în afara secţiei de votare timp de 45 de minute, dar din nefericire femeia a decedat. Procesul electoral nu a fost întrerupt.
 

UPDATE 8/ Prefectul a votat în Micălaca
Prefectul judeţului Arad, Cosmin Pribac, a votat împreună cu familia sa la secţia de votare numărul 30, amenajată la sediul Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad din Calea Radnei nr. 250.

„Doresc să reiau apelul transmis arădenilor acum câteva zile când subliniam importanţa votului fiecărui cetăţean. A vota este un drept democratic câştigat prin vărsare de sânge în Decembrie 1989. Cu cât este mai mare numărul celor care participă la vot, cu atât mai legitimi vor fi cei aleşi. Sper într-o prezenţă bună la vot şi mai ales într-o zi de vot fără incidente electorale grave. În acest sens fac un apel la respectarea legii tuturor celor implicaţi în procesul electoral de astăzi”
, a declarat prefectul Cosmin Pribac.UPDATE 9/Radu Stoian a votat la Vladimirescu

Subprefectul Radu Stoian a votat, în comuna Vladimirescu, la sectia de votare numărul 1, amenajată la sediul primăriei din localitate.
Am votat pentru prosperitatea comunei”, a spus Radu Stoian după ce a votat.
 

 

 

 

 

 

 

 

 Ioan Cristina a votat alături de familie

Ioan Cristina, candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, a votat în comuna natală. Ioan Cristina a fost însoţit de membrii familiei sale.
„Mi-am exprimat opţiunea de vot acasă, la Chişlaca, comuna Craiva. Am ţinut neapărat să votez în judeţ, chiar în satul în care m-am născut şi am copilărit şi de care mă leagă atât de multe lucruri. Am votat pentru schimbarea în bine a lucrurilor, pentru normalitate administrativă şi politică şi pentru dezvoltarea echilibrată a tuturor localităţilor din judeţ”, a declarat Ioan Cristina la ieşirea din secţia de votare.
Candidatul USL pentru cea mai importantă funcţie din judeţul Arad şi-a exprimat totodată speranţa că arădenii vor ieşi să voteze. „Este un drept important pentru fiecare din noi. Cineva tot va ieşi primar, consilier local sau judeţean, preşedinte de consiliu judeţean, chiar dacă prezenţa la vot este mică sau mare. Dacă oamenii nemulţumiţi se vor resemna şi nu votează, pentru ei vor decide, probabil în mai mare măsură, «beneficiarii» de mici şi bere gratis. Oare Aradul îşi doreşte şi îşi permite asta?!”, a mai declarat Ioan Cristina.
 

UPDATE 10/  Candidatul UDMR la preşedinţia CJA Petru Farago a votat la Sectia de votare nr.71 din zona UTA
La iesirea din secţia de votare, fruntasul UDMR a declarat: „Am votat pentru o mai bună reprezentare a comunităţii maghiare şi pentru binele municipiului şi judetului. Numai de noi depinde viitorul şi dezvoltarea Aradului”.
 

UPDATE 11/ Cionca s-a întors acasă
Deputatul Iustin Cionca s-a prezentat la vot la una din sectiile din Pecica, la ora 12, dar, din cauza numărului mare de votanţi, a făcut cale întoarsă, spunând că va veni să voteze mai târziu.
 

UPDATE 12/ A votat și Claudiu Cristea
Claudiu Cristea, candidatul Forţei Civice la funcţia de primar al municipiului Arad, a votat la sectia de la scoala Generală nr. 20. La iesirea din secţia de votare a declarat următoarele: „Am votat pentru schimbare şi pentru a se termina cu lucrurile făcute de mântuială pe bani mulţi. Am vota pentru lucrul bine făcut şi pentru o administratie nouă”.
 

UPDATE 13/ Peste 600 de solicitări pentru urna mobilă
Reprezentanții Centrului Judetean de Comunicare Arad la ora 15.00, în judetul Arad nu a avut loc niciun incident electoral confirmat. „Până la ora 14.30, în judetul Arad s-au înregistrat 644 de solicitări pentru urna mobilă, din care 9 solicitări s-au înregistrat în municipiul Arad”, spune Lucian Cozma, reprezentant al  Centrului de Comunicare Arad.
 

UPDATE 14/ 24,79 la sută, prezentă la vot
Reprezentanţii Biroului Electoral Judetean au dat publicitătii cifrele prezentei la vot până la ora 14.00, în judetul Arad.
Astfel, prezenta la urne, la nivelul judetului Arad, la ora 14.00, era de 24,79 la sută. În mediul urban, prezența a fost de 20,99 la sută, iar în mediul rural de 29,81 la sută. Prezenta la urne, la nivel national, pentru alegerile locale era, până la ora 14.00, de 27,69% din cetătenii cu drept de vot.
 


UPDATE 15/ Alcool oferit alegătorilor!

USL Arad a sesizat mai multe nereguli în cadrul procesului electoral care se desfăşoară în judeţul Arad. Astfel, în Grădişte şi la secţia 1 din Vârfurile se oferă băuturi alcoolice alegătorilor, în preajma secţiei de votare. A fost sesizată Poliţia.
Tot în Grădişte,  a fost semnalată prezenţa unei maşini inscripţionate cu MCL şi Gheorghe Falcă. Şi în acest caz a fost sesizată Poliţia. La secţiile 57, 58, din Bujac preşedinţii secţiilor de votare au refuzat să dispună înlăturarea afişajului ilegal din apropierea secţiilor de votare.
 

UPDATE 16/ Incidente cu duiumul, reclamate de MC-L
Mişcarea Creştin-Liberală susţine că a constatat încălcarea legii electorale, în special de către reprezentanţii USL.
„Cel mai grav abuz s-a întâmplat la Târnova, unde candidatul de primar al USL, Florin Farcaşiu, a avut o atitudine agresivă faţă de Adrian Ţolea, vicepreşedinte în exerciţiu al Consiliului Judeţean şi candidat pentru această instituţie, ca şi consilier judeţean”, se arată într-un comunicat al MC-L.
„Tot la Târnova, în satul Dud, reprezentantul USL s-a prezentat la secţie în stare de ebrietate.
La Agrişul Mare, un membru PNL stătea în apropierea secţiei de votare, cu copie după listele electorale, îi îndemna pe cei ce mergeau la vot să voteze cu USL şi îşi nota pe cei care au venit la vot”,
mai precizează comunicatul. 
Conform MC-L, s-au mai înregistrat următoarele incidente:
„La Secţia de Votare numărul 1, amenajată la Colegiul Economic, reprezentantul FDGR în secţia de votare a dat unui alegător 6 buletine de vot, în loc de patru, câte un buletin în plus pentru alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean şi a primarului. La o altă secţie de votare, reprezentantul FDGR în secţia de votare avea însemnele electorale la vedere. În apropierea secţiei de votare amenajată la Centrul de Vârstnici erau amplasate bannere cu USL, la mai puţin de 50 de metri de secţia de votare. Aceeaşi situaţie s-a înregistrat şi la secţia de votare 108, dar cu un panou publicitar. La secţia de votare 37, un observator fotografia pe cei care doreau să-şi exercite dreptul de vot. Acelaşi observator a intrat în sediul de campanie al MC-L şi a bruscat pe un membru, având manifestări vădite de partizanat politic. În mai multe secţii de votare (1, 61, 62) observatorii aveau manifestări părtinitoare, fiind suspecţi că ar fi apropiaţi ai USL. La Cuied, soţia primarului, candidatul USL Mărcuţ Petronel, stătea în apropierea secţiei de votare şi îi acosta pe cei care mergeau la vot”.


UPDATE 17/ S-a trezit că a votat  altcineva în numele ei

La Şcoala Generală de la Mioriţa, mai exact la secţia 23, a avut loc în această după amiază un incident electoral:
Adina Laura Antoneac, fiica candidatei Mariana Antoneac (din partea Alternativei Civice Arădeane, pe listele pentru Consiliul Local Municipal), s-a trezit că în dreptul numelui ei pe lista de vot  era semnătura altei persoane. Mai mult decât atât, şi numele îi era încercuit, ca şi cum votase altcineva în locul ei. „Fata mea era la prima pozitie pe listă, sus, numele de sub ea nu era încercuit, doar al ei, unde era şi semnătura. Cum fiica mea nu votase, am cerut explicații. Am depus chiar o plângere la preşedinta secției”, spune Mariana Antoneac.
Preşedintele secției de votare a înregistrat cererea şi a spus că va fi trecută în procesul verbal. „Din cauza oboselii s-a întâmplat acest lucru. Persoana de sub Adina Laura Antoneac nu a fost pusă să semneze unde trebuia”, spune Floare Balaș, președintele secției nr. 23.
Mariana Antoneac nu îşi explică cum de s-a întâmplat acest lucru, deaorece sub numele fiicei sale era un nume de bărbat şi se putea face uşor diferenţa.


UPDATE 17/ 88 de cărţi de identitate
noi, eliberate până la ora 17

Serviciile Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor împreună cu Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor au eliberat în data de 10 iunie, până la ora 17, în judeţul Arad, un număr de 88 cărţi de identitate. De remarcat, că s-au înregistrat cazuri în care alegătorii s-au prezentat la secţiile de votare numai cu cărţile de alegător. Oamenilor li s-a explicat că acestea nu mai au nici o însemnătate şi au fost trimişi acasă după buletine. Mulţi au refuzat să se mai întoarcă la vot.
 

UPDATE 18/ La ora 17, prezenţa la vot în judeţul Arad era de 36,30 la sută.


UPDATE 19/ Urna mobilă, solicitată în 1799 de cazuri

Până la ora 17,30, în judeţul Arad s-au înregistrat 1799 de solicitări pentru urna mobilă, din care 20 s-au înregistrat în municipiul Arad.
 

UPDATE 20/ Sancţiune contravenţională pentru patronul unui local
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Arad au fost sesizaţi  despre faptul că în zona a două secţii de votare din cartierul Grădişte din municipiu se afla amplasat un afiş electoral.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că pe o clădire a unui local din imediata apropiere a celor două secţii de votare se afla aplicat un material electoral. Cu aceeaşi ocazie au identificat în curtea interioară a unui bloc de locuinţe situat în aceeaşi zonă un autoturism marca Mercedes-Benz Vito aparţinând proprietarului respectivului local, autoturismul având aplicat acelaşi tip de afiş electoral.
Având în vedere cele constatate, proprietarul localului şi al autoturismului a fost sancţionat contravenţional cu avertisment în baza legii 67/2004, art. 103, lit. q.

UPDATE 21/ Doar două sesizări
Potrivit Direcţiei de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), Aradul se numără printre judeţele cu cele mai puţine sesizări în ceea ce priveşte incidentele electorale. „Cele mai puţine incidente electorale au fost sesizate în judeţele Harghita, un singur eveniment, Arad, două, Maramureş, trei, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Satu-Mare şi Vaslui, patru”, a declarat purtătorul de cuvânt al Centrului de Comunicare al M.A.I., Marius Militaru.
Cele mai multe sesizări s-au înregistrat în Bucureşti (188) şi în judeţele Argeş (69), Giurgiu (67), Buzău (63), Dâmboviţa (63), Constanţa (38), Mehedinţi (34) şi Braşov (32).
 

UPDATE 22/ Bannere date jos de pe un imobil, proprietarul sancţionat cu „avertisment”
Poliţiştii secţiei numărul 1 din Municipiul Arad au fost sesizaţi despre faptul că la aproximativ 200 de metri de o secţie de votare de pe Calea „Aurel Vlaicu”, pe o casă în construcţie, se află nişte bannere electorale cu sigla unui partid politic. Cu ocazia deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că pe un imobil, la o înălţime de aproximativ trei metri, se aflau amplasate două bannere electorale cu dimensiunile 2m/0,80m, respectiv 3m/1m. Unul era orientat spre Calea Aurel Vlaicu iar cel de-al doilea spre strada Predeal.
Bannerele au fost înlăturate iar proprietarul imobilului a fost sancţionat contravenţional cu avertisment conform legii 67/2004.
 

UPDATE 23/ Peste 2100 de solicitări pentru urna mobilă şi 96 de cărţi de identitate noi
La nivelul judeţului Arad, Serviciile Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor împreună cu Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor au eliberat în data de 10 iunie, până la ora 17, un număr de 96 cărţi de identitate.
În judeţul Arad s-au înregistrat 2102 de solicitări pentru urna mobilă, din care 23 în municipiul Arad.

 

UPDATE 24/ Prezenţă de 56,2 la sută
Prezenţa la vot în judeţul Arad a fost de 56, 2 la sută.  Ceea ce înseamnă că 221.742  de persoane au fost la vot.
 Comentarii (23)

Dan - la 10.06.2012 ora 21:53:30Cica i-a pus Falca pe aia de la el de la tineret sa iasa in strada pe la ora 11 (23) sa se bucure ca a castigat el alegerile. eu zic ca ar fi bine daca le-am administra o corectie sa vada cine a castigat de fapt!


Freaky - la 10.06.2012 ora 21:33:41Din pacate iese falca, parca vad. offffff!!! iara patru ani de chin cu ratatul asta..... de ce ?!?!?!?!?


nico - la 10.06.2012 ora 20:27:41Cel de la 18,32.M ai facut curioasa.ce este baiat sau fata?


timebomb - la 10.06.2012 ora 19:49:16deci, repet: Ghita Falca pleaca din Arad!
http://www.youtube.com/watch?v=ylpYUSAODPk


pt proasta de nico - la 10.06.2012 ora 18:32:03cum sa nu aibe familie lia ....are si un copil ....eu stiu ca esti o pd-lista cu tupeu ordinar si vrei sa dezinformezi , dar nu tine !!!! ar fi bine sa mergi la culcare ca esti cam beata !!! mars !!!


Norbert - la 10.06.2012 ora 17:00:50Aradeni iesiti la vot! Nu pierdeti decat daca ramaneti acasa si-i permiteti lui Falca sa mai castige un mandat!


adi - la 10.06.2012 ora 16:28:55lia ardelean are si alte haine??? daca primea cei 7000 euro sigur isi cumpara ceva rochita mai noua....


Virgil Florea - la 10.06.2012 ora 16:24:57Nu l-am votat pe cel care se lauda ca are familie, cand de fapt nici el nu stie ce are.


nico - la 10.06.2012 ora 16:01:18Lia ardelean nu a fost capabila sa si intemeieze o familie pina la aceasta varsta si se crede capabila sa conduca un oras?


guru - la 10.06.2012 ora 15:56:07nu va inteleg stimati vininuri! ca aradeni nu sunteti! aici votam viitorul aradului, aradul nu are nevoie de politicieni sa se administreze are nevoie de aradeni, partidele politice au majoritatea oamenilor compromisi, ce a facut administratia trecuta ? a facut datorii ! pe care le vom platii noi si generatile viitoare, avem cele mai mari impozite locale... , avem alternative la vot ! taxati partidele politice! ar fi cazul sa le aratam de exemplu ca defapt noi suntem puterea, si poate se va termina cu ideia ca pot face ce vor !


        1 | 2 | 3    >    >>


Nume:
Comentariu:Top news
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100


Conform Clubului Român de Presă, se pot prelua texte din conţinutul articolelor în scop de informare sau pentru revista presei, în limita a 500 de caractere. În acest caz, OBLIGATORIU se va menţiona sursa www.newsar.ro sau NEWS-AR. Reproducerea neautorizată a textelor sau imaginilor de pe acest site cu încălcarea acestor norme este interzisă fără a avea un acord scris din partea REDACŢIEI şi se va soluţiona în instantele de judecată.
  Gura lumii, slobodă!
Gheorghe Falcă nu se dezice cu una cu doua în ceea ce priveşte temperamentul. Gura lumii vorbeşte despre două deplasări

continuare »

  Ultimele comentarii
cotea în 23.08.2014
tarfe proaste , se opereaza de tinere si dupa 50 de ani li se unesc fata cu c ...
Pharmd785 în 20.08.2014
Very nice site!
Pharmg917 în 20.08.2014
Very nice site! cheap goods http://oixypea2.com/qxqsxoq/4.html
Pharmd139 în 20.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharmd465 în 20.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharma19 în 20.08.2014
Very nice site! cheap goods
Pharmd823 în 19.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharme578 în 19.08.2014
Very nice site! cheap goods
Pharmd221 în 17.08.2014
Very nice site!
Pharmk457 în 17.08.2014
Very nice site! cheap goods http://oieapxy2.com/tyaott/4.html

Un ritual folosit în Mozambic împotriva durerilor de cap a fost adaptat în vederea iniţierii în „Mişcarea Populară”.

SEO
ziare
 
contact@newsar.ro
tel: 0745-516915
      0357-425837
      0770-214891
publicitate@newsar.ro
tel: 0745-516915
      0357-425837
      0770-214891