Flash news:
 
<< Înapoi


Atac dur la adresa lui Falcă! Asociaţia "Arad km. zero" vrea alegeri anticipate pentru Primăria Arad!16.10.12 de O.T.

Asociaţia „Arad km. zero” ameninţă că va provoca alegeri anticipate pentru Primăria Municipiului Arad. Membrii acesteia s-au lansat într-un atac extrem de dur la adresa primarului Gheorghe Falcă, despre care spun că este cel mai „nepotrivit primar pe care Aradul l-a avut, cel putin dupa anii 1990”. Liderii asociaţiei, Virgil Florea şi Dan Ciucuriţă, spun că primarul încearcă să-i atragă într-o dispută, dar că ei nu-şi doresc aşa ceva. În plus îl critică şi pe Mihai Răzvan Ungureanu, care va candida la Arad pentru un loc în Senatul României.
Redăm în continuare comunicatul de presă al asociaţiei „Arad km.zero”.
„Considerăm încercarea celui mai nepotrivit primar pe care Aradul l-a avut cel puţin după anii 1990, de a ne atrage într-o dispută, ca fiind sub demnitatea noastră şi ne propunem a-l ignora ca persoană, pentru că nu reprezintă nimic, ca om. Totuşi, nu putem face abstracţie de funcţia pe care «a luat-o», funcţie de pe care îşi permite să vorbească, să emită păreri şi din păcate să decidă. În cea mai mare parte, în defavoarea arădenilor.
Argumentul principal al ultimei afirmaţii constă în antamarea unei datorii uriaşe, de câteva sute de milioane de euro, pentru generaţii care vin după noi. Aceşti bani nu se pot regăsi nici chiar în lucrările de asfaltare şi canalizare cu care i-a îmbrobodit pe cetăţenii care încă l-au mai votat, şi până la eliberarea locului de la Cotroceni probabil nu vom vedea realitatea jalnică în care am fost atraşi, cei mai mulţi fără voia noastră. Murindu-i lăudătorii, individul vine mereu la televizor şi se plânge de ingratitudinea unora care nu vor cu nici un chip să înghită pe nemestecate peroraţiile lui bolnave.
Mai mult decât atât, minte cu neruşinarea caracteristică acestui prototip de oameni şi îşi victimizează familia, apelând la supersensibilitatea urechilor ce nu pot auzi decât înjurături academice. Josnicia acestui om, după ştiinţa noastră lipsit de prieteni (ne referim la oameni deiznteresaţi de avantaje), este definiţie pentru multe atribute pe care dicţionarul poate să le breveteze. El nu răspunde la întrebările pertinente ale presei de unde are atâţia bani pentru a-şi permite luxul din vila construită pe strada CD Loga, dar apelează la modelul «draga Stolo» şi aduce în spaţiul public din nou conceptul de familie, încercând să impresioneze. Ca şi cum doar el are fetiţe ce trebuiesc protejate de un vacarm «inexistent», cu specificaţia că la acea dată nici măcar nu se afla în locul cu pricina. (Vorbim desigur de plimbarea pe care protestatarii au făcut-o în februarie, pe malul Mureşului, cu scopul de a le arăta arădenilor vila construită de primarul lor). Băiete, dacă nu ţi-a spus nimeni până acum că eşti jalnic, ţi-o spunem noi, cei din Asociaţia Arad km-zero, care la data când s-a desfăşurat acţiunea de la vila ta pe banii altora nu exista. Motiv pentru care vom mai avea de discutat.
Iar dacă ţi-ai adus pe un colegiu un individ scos din tenebre, jalnic şi el ca şi tine (normal, cine se aseamănă se adună), îţi spunem că noi vom face tot ceea ce trebuie să nu fie ales de arădeni. Nu ne dorim să vă agăţaţi de acest oraş ci din contră, să scăpăm cât mai repede de astfel de «mari caractere». Să se înţeleagă bine că nu suntem împotriva celor care vor să trăiască frumos şi cinstit în oraşul nostru indiferent de unde vin şi nici nu suntem vreun filtru deliberativ.
Toţi cei ca tine şi ca MRU trebuie să vă temeţi, dacă nu de Dumnezeu, de oamenii pe care mai încercaţi să-i prostiţi. Cu banii altora aţi fost zmei, dar cu banii voştri aţi reuşit cel mult să mânaţi o birjă.
Nu ne interesează decât să vă vedem plecaţi de prin preajma bugetelor iar dacă cei care vor veni după prăpădul lăsat de voi nu vor înţelege să aplice legea şi vor menţine dosarele voastre în stand by, atunci nu ne rămâne decât «recapitularea». Iar diferenţa dintre noi o face adevărul, cu care voi nu aveţi de-a face.
Vom reveni. Cu MRU. Iar după alegeri ne vom ocupa să provocam alegeri la Primăria Arad”
, ameninţă asociaţia „Arad km.zero”, prin vocea liderilor săi, Virgil Florea şi Dan Ciucuriţă.Comentarii (29)

Aradeanu. - la 24.10.2012 ora 23:22:21Ce inseamna Km.O?ca ZERO sunteti toti.M-ai behaiti ce va indica ce-i de la PSD.Rusine acestor ZERO barat.


edy - prietenul dreptăţii - la 19.10.2012 ora 12:28:07Toti acesti domni, protestatari si "Arad-km 0", au avut curajul sa ridice capul din pamant si sa atraga atentia ca in Romania se vrea un nou inceput, un inceput in politica, iar cei care ne-au adus saracie si viata grea sa raspunda pentru faptele lor in fata legii. Aceste idei sunt cat se poate de sanatoase si necesare pentru a schimba imaginea patata a Romaniei. Cei care au furat de la stat, din banii poporului, trebuie sa raspunda pentru faptele lor si sa returneze banii. Pentru aceasta, oamenii cinstiti au datoria sa lupte impreuna.


V. Ioan - la 19.10.2012 ora 12:10:15Cred ca asa s-a intamplat si in 1989. Obiceiurile se repeta, sangele apa nu se face. Doar neghina se separa de mustar...si alte culturi sanatoase.


Adevarul despre BRUTUS& little Co. - la 19.10.2012 ora 11:56:54Acceptati si parerile negative, nu le ascundeti. Cu cat va ataca mai mult derbedeii, va intareste! Asa se intampla cand mafiotii pierd terenul de sub picioare. Fiti tari si dati in hoti, escroci de tip politician mafiot. Va reprosez doar ca v-ati separat de adevaratii protestatari liberi de partid, oameni cumsecade cu coloana vertebrala, care nu scriu si nu fac actiuni la comanda, doar ca ei sunt mai bine organizati.


curiosu - la 17.10.2012 ora 14:22:58D.lor, voi de unde măsuraţi " km.zero " ?


protestatar - la 17.10.2012 ora 12:45:17Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
email print
0
Autor: Gabi Golea 31 Mai 2012 - 14:48
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vezi galeria foto
Jurnalul National va prezinta in exclusivitate imagini din interiorul luxoasei vile a primarului Aradului, Gheorghe Falca. Conform specialistilor in amenajari interioare, mobila de lemn nobil, candelabrele de cristal dar mai ales baia, marmura si vitraliile pictate manual, marca Bisazza, aduse toate din Italia, valoreaza undeva intre 800 de mii si un milion de euro.

Ironia este ca Falca a declarat in direct pe Antena 3 ca nu stie nici cat a costat vila si nici cate camere are, pentru ca de constructie s-a ocupat sotia sa, Ela Falca, prin firma pe care o detine, SC Pro Arhitectura SRL. Istoria vilei, un duplex, este cunoscuta. Numele societatii Confort SA, prin diverse firme precum Conar, Magellan, Izometal, sau chiar compania mama, toate apartinand cuplului de afaceristi Georgica Cornu si Lucian Caraiman, este o constanta in privinta castigatorilor lucrarilor realizate de Primaria Municipiului Arad si Consiliul Judetean Arad. Colaborarea Confort SA cu cele doua institutii publice aradene are legaturi stranse cu primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, prin intermediul caruia Cornu a si ajuns in relatii de amicitie cu Nicolae Iotcu. Intermediarul acestor relatii este omul de afaceri Florin Pasca, vecin de duplex cu primarul Gheorghe Falca, in casa de pe strada C.D. Loga din Arad. In anul 2009, Pasca si Falca isi construiesc impreuna duplexul pe malul Muresului Florin Pasca este, incepand cu data de 1 iunie 2011, manager al SC Confort SA, incheind un contract de management pe judetul Arad prin firma sa, SC Univro SRL Arad.

Lux exorbitant
Mobila din lemn nobil a fost comandata direct din Italia. Biroul lui Falca, dupa pretul de catalog costa in jur de 15.000 de euro, iar piesele de mobilier, intre 1.000 si 5.000 de euro bucata. Nici candelabrele de cristal nu au preturi mai mici de 5.000 de euro fiecare. Piesa de rezistenta este baia multifunctionala, cu pardoseala incalzita si tablouri din marmura pictate manual. Acestea, precum si vitraliile pictate tot manual sunt produse de catre firma italiana Bisazza, care produce marmura doar pentru amenajari de lux. Cele mai ieftine produse ale firmai italiene, placute de marmura de 2 pe 2 centimetri, costa 39 de dolari bucata, fara a mai adauga transportul. Preturile sunt de pe site-ul oficial al firmei. Toate acestea, primarul Aradului, Gheorghe Falca, le-a realizat ca un bun gospodar dintr-un salariu lunar de la primarie de 7.000 de lei. Specialistii in amenajari interioare care au vazut fotografiile si planurile casei estimeaza valoarea amenajarilor interioare la un pret intre 800.000 si un milion de euro.

Cum sa iti ascunzi averea
Actele de constructie ale vilei lui Falca nu apar pe numele familiei sale, documentele fiind intocmite pe vecinul de duplex, afaceristul Florin Pasca, managerul local al afacerilor lui Georgica Cornu. Interesante sunt explicatiile date de un fost inspector de finante si de catre unul dintre lucratorii Inspectoratul in Constructii Arad, care a avut ca sarcina sa monitorizeze aceasta afacere si ulterior a fost trecut pe linie moarta. "Vecinul a construit casa primarului, cea unde locuieste acum. Adica, la «rosu», casa a fost construita de catre domnul Pasca. Pro Arhitectura, societatea ce detine proprietatea imobilului nu are nici un document care sa ateste ca a efectuat lucrari «la rosu» pentru imobil. Din cate stiu achizitia a fost facuta tot de Pasca. Lipsa acestor docmente creeaza indicii temeinice cu privire la o remunerare din parte domnului Pasca pentru primar, folosind ca interpunere de persoana Pro Arhitectura", ne-a declarat angajatul Inspectoratului in Constructii. "Din punct de vedere fiscal, societatea (SC Pro Arhitectura – n.r.) a efectuat o investitie de amenajare intr-un imobil ce nu-i apartine pentru ca nu poate dovedi fiscal achizitia materialelor, eludand plata TVA si impozitul pe profit, iar imobilul nu deserveste scopului comercial al societatii, ci interesului privat al actionarului", a spus fostul inspector de finante aradean. "Mai mult, proprietarul imobilului, adica Pro Arhitectura, are un chirias care nu plateste chirie, chiar primarul Aradului, in conditiile in care societatea are 47 de contracte cu Primaria, din care peste 10 sunt la initiativa personala a primarului, trecute in ordinea de zi a consiliului local. Eu vad un conflict de interese, fapta penala pentru care ministrul Botis a demisionat. Tot din punct de vedere fiscal, toate cheltuielile Pro Arhitectura in privinta imobilului, inclusiv cele curente, de utilitati, sunt nedeductibile fiscal si au ca unic scop diminuarea bazei de impozitare pentru impozitele datorate bugetului si asa auster al statului. Adica asa anunta ANI si fiscul central pentru a trimite o echipa care sa efectueze o verificare temeinica a Pro Arhitectura, din 2009 pana astazi".

Primarul Gheorghe Falca a primit pe mail intrebarile noastre, insa nu a dorit sa raspunda la ele.
Galerie foto

Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro
Vila lui Falcă, amenajări interioare de un milion de euro

email print


protestatar - la 17.10.2012 ora 12:40:37Unde locuieste edilul Aradului, Gheorghe Falca – Mars de informare organizat de Asociatia Arad Km – ZERO

VIDEO si UPDATE in josul paginii

“Asociatia Arad km O” isi continua campania inceputa cu catva timp in urma prin care incearca sa readuca in constiinta aradenilor termeni uitati precum demnitate, libertate, responsabilitate si organizeaza un ciclu de marsuri de informare pe trotuarele orasului.

Acestea nu se vor a fi substitute presei, pentru ca intentionam sa ne adresam mai ales celor care nu sunt interesati de ceea ce inseamna cheltuirea banilor publici si nici de directia spre care Romania se indreapta in urma deciziilor celor care azi o administreaza dupa bunul lor plac.

Prima etapa se va desfasura duminica 25 martie 2012 de la ora 16 si va avea ca tinta precisa vila nu demult construita a primarului orasului nostru, Gheorghe Falca.

Plecarea va fi de la Boul Rosu iar pe traseu vor fi prezentate mesaje care vor evidentia profitabilitatea functiei de primar in acceptiunea lui. Exponent al unui partid ce ne indeamna la curbe de sacrificiu, prin ceea ce se va vedea, se va demonstra cat de bine face casa buna cu el minciuna, lacomia, arivismul, trufia, nepasarea si speram noi in urma unor intelepte si drepte judecati, hotia dovedita.

Va asteptam duminica 25 martie, la Boul Rosu (Piata Romana), ora 16.


protestatar - la 17.10.2012 ora 12:19:21Falca e un gunoi, pentru ca minte cu nerusinare tot timpul. Astfel, acum s-a gasit sa se autovictimizeze si sa ne minta ca in februarie a vrut sa-si dea demisia dupa ce protestatarii au fost la el la vila. Eu sunt unul din acei protestatari care am fost la el la vila si am fost amendat, inca procesul de anulare a amenzii e pe rol la judecatorie, am procesul verbal si am sa-l dau la news-ar sa-l publice, sa vada toata lumea ca noi am fost la el la vila in data de 25 MARTIE 2012 si nicidecum in februarie. Falca ori esti prost, ori esti mincinos, ori te-a lasat memoria. Ne-am saturat de minciunile si furtishagurile tale, asa ca IESHI AFARA JAVRA ORDINARA si PLEACA INAPOI LA BRAD, pana nu te iau astia sa te duca la JILAVA sau la RAHOVA. Si spune drept ca tu nici nu ai fost acasa cand am fost la tine la vila. A recunoscut Florin Pasca in fata judecatorului ca martor, pentru ca el a chemat politia si jandarmii prin 112. Bine ca tu l-ai pus stim cu totii dar tu ai sters-o de acasa si acum minti ca a auzit fetita ce am strigat. Cine e curios sa vada si sa auda ce s-a intamplat de fapt, poate sa intre pe site-ul Starea natiunii unde este postat filmul cu vizita noastra la vila ciocoiului. Sa va dati seama cat poate minti acest "crestin" Falca.O sa-l bata Dumnezeu intr-o buna zi, sunt convins.


pooale-n brau - la 17.10.2012 ora 10:13:55mah da' prosti is astia de la km 0.....cita prostie atata galagie...nu exista un loc amenajat in care sa ne putem pisha pe ei...


.... - la 17.10.2012 ora 09:48:25plin de prostovani pe-aici.
1. asociatia km 0 s-a infiintat de catre participantii la revoltele impotriva lui Basescu (nu de PDL-isti si absenti) si si-au propus sa participe activ la viata publica (adica sa iasa in fata nu sa stea la tastatură).
2. Aceasta asociatie nu implica faptul ca nu se mai pot infiinta si alte asociatii de catre aceia care nu sunt de acord.
3. virulenta si grobianismul interventiilor pe articol scoate in evidenta ca s-ar putea sa fie vorba de postacii portocalii care au primit sarcina de partid sa combata la extrem o idee care ar putea sa-l scoata pe Falcone din joc.
... eu nu am participat niciodata la mitingurile impotriva lui Basescu si nu ii cunosc si nici nu am vorbit vreodata cu nimeni din asociatia asta - asta din cate stiu eu.


        1 | 2 | 3    >    >>


Nume:
Comentariu:Top news
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100


Conform Clubului Român de Presă, se pot prelua texte din conţinutul articolelor în scop de informare sau pentru revista presei, în limita a 500 de caractere. În acest caz, OBLIGATORIU se va menţiona sursa www.newsar.ro sau NEWS-AR. Reproducerea neautorizată a textelor sau imaginilor de pe acest site cu încălcarea acestor norme este interzisă fără a avea un acord scris din partea REDACŢIEI şi se va soluţiona în instantele de judecată.
  Gura lumii, slobodă!
Gheorghe Falcă nu se dezice cu una cu doua în ceea ce priveşte temperamentul. Gura lumii vorbeşte despre două deplasări

continuare »

  Ultimele comentarii
cotea în 23.08.2014
tarfe proaste , se opereaza de tinere si dupa 50 de ani li se unesc fata cu c ...
Pharmd785 în 20.08.2014
Very nice site!
Pharmg917 în 20.08.2014
Very nice site! cheap goods http://oixypea2.com/qxqsxoq/4.html
Pharmd139 în 20.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharmd465 în 20.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharma19 în 20.08.2014
Very nice site! cheap goods
Pharmd823 în 19.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharme578 în 19.08.2014
Very nice site! cheap goods
Pharmd221 în 17.08.2014
Very nice site!
Pharmk457 în 17.08.2014
Very nice site! cheap goods http://oieapxy2.com/tyaott/4.html

Un ritual folosit în Mozambic împotriva durerilor de cap a fost adaptat în vederea iniţierii în „Mişcarea Populară”.

SEO
ziare
 
contact@newsar.ro
tel: 0745-516915
      0357-425837
      0770-214891
publicitate@newsar.ro
tel: 0745-516915
      0357-425837
      0770-214891