Flash news:
 
<< Înapoi


Calimente, Căprar, Cristina, MRU şi Măduţa, aproape sigur parlamentari de Arad!09.12.12 de C.U., D.D., D.T., O.T.

Arădenii îşi aleg astăzi parlamentarii! La ora 7 s-au deschis secţiile de votare în întregul judeţ. Până la ora 21, când se va încheia procesul electoral, sunt aşteptaţi la urne aproape 400 de arădeni, mai precis 392.439 de cetăţeni cu drept de vot, înscrişi pe listele electorale.
Biroul Electoral Central va centraliza pe parcursul întregii zile datele despre numarul de votanţi din județ şi va comunica periodic prezenţa la urne. Oricum, se estimează o prezenţă mai scăzută, din cauza condiţiilor meteo, Aradul fiind sub cod galben de viscol şi ninsoare.
NEWSAR va urmări procesul electoral pe parcursul întregii zile. O echipă de jurnalişti va posta periodic pe site informaţii de ultimă oră.
 

UPDATE 1/ SMS-uri de la Mihai Răzvan Ungureanu
În jurul orei 9,30, mai mulţi arădeni au primit mesaje de la numărul de telefon 0753-934773, cu textul: „Sunt Mihai-Răzvan Ungureanu şi nu renunţ la luptă. candidez pentru Arad şi pentru arădenii harnici şi cinstiţi. Vă aştept la vot”.
 

UPDATE 2/ Autorităţile şi candidaţii au ieşit la vot 
Prefectul județului Arad Cosmin Pribac şi candidatul ARD pentru un mandat de deputat în Colegiul 1 Arad,  Mihail Neamţu, au votat în Micălaca. Prefectul a votat la secția nr. 31 de pe strada Renașterii, puțin după ora 11.Participăm la un vot de alegeri important pentru următorii patru ani. Eu sper ca în ciuda vremii de afară cetățenii cu drept de vot să meargă la urne. Am trecut și peste momente mai grele, trecem și peste zăpada din aceste zile.

Prefectul a fost însoțit la secția de votare de soția sa Mirela.
Candidatul ARD Mihail Neamţu a declarat că a votat pentru o Românie europeană. „Sunt foarte bucuros că am putut să votez aici, în cartierul în care am crescut. Am votat pentru o Românie europeană, am votat cu Aradul în inimă şi cu mintea la toţi românii, mai ales cei din Diaspora care ar putea şi ei să se implice în acest exerciţiu” a declarat Neamţu.

Mihail Neamțu a votat la Secţia 21 din municipiul Arad.
 

UPDATE 3/ Marcel Grec a votat pentru schimbare
Candidatul PP-DD la Senat pe municipiul Arad, Marcel Grec, a votat în jurul orei 9,30 la Secţia de vot 103 de pe strada Posada, din Aradul Nou. Marcel Grec a fost însoţit de soţia sa.

La ieşirea de la urne, acesta a declarat: „Am votat pentru schimbare şi o viaţă mai bună pentru concetăţenii noştri. Îi îndemn pe toţi arădenii să vină la vot, chiar dacă astăzi sunt dificultăţi cu vremea. Aş dori ca votul de astăzi să aducă o îmbunătăţire a nivelului de trai al tuturor românilor şi o combatere a corupţiei, sărăciei şi şomajului. Lupta noastră trebuie să fie până la capăt şi astăzi este un început”.  
 

UPDATE 4/ "TAXI" ELECTORAL în comuna arădeană Dieci
USL a semnalat prezenţa pe drumurile comunei Dieci a unui microbuz care transportă alegători ARD la secţiile de votare.
 

UPDATE 5/ Fostul premier a votat 
Fostul prim-ministru Mihai Răzvan Ungureanu a votat la secţia de la Sala Polivalentă din Arad.

Am votat pentru o Românie aşa cum am spus întotdeauna că-mi doresc, o Românie dreaptă, onestă, construită pe merit, pe recunoaştere profesională, pe muncă şi pe cinste. Cred că este un vot foarte important. Ne dorim ca numărul alegătorilor să fie semnificativ important”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu. 
 

UPDATE 6/ În judeţul Arad, procesul de votare se desfăşoară fără probleme
Reprezentanţii Centrului de Comunicare Arad au anunţat că în judeţul nostru, procesul de votare se desfăşoară  fără probleme. Astfel, de la deschiderea celor 439 de secţii de votare şi până la ora 13.00 nu s-a înregistrat nici un incident, procesul de votare desfăşurându-se fără probleme. De asemenea nu au existat cazuri de suspendare a procesului de votare din cauza lipsei energiei electrice sau a zăpezii. „Începand cu dupa-amiaza zilei de ieri, paza secţiilor de votare din judeţul Arad este asigurată de efectivele structurilor judeţene ale Ministerului Administraţiei şi Internelor. Pentru asigurarea acestei misiuni au fost mobilizaţi 1200 lucrători ai Ministerului Administraţiei şi Internelor din judeţul Arad. Peste 1200 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, lucrători ai Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi angajaţi ai altor structuri ale M.A.I. sunt angrenaţi în activitatea de pază a celor 439 de secţii de vot constituite la nivelul judeţului Arad. 550 de poliţişti, 85 poliţişti de frontieră, 150 de jandarmi şi 111 lucrători ai ISU  sunt angrenaţi în activitatea secţiilor de vot, iar alte sute vor fi mobilizaţi în vederea desfăşurării scrutinului electoral în condiţii de linişte şi legalitate”, spune comisar Camelia Tuduce. Aceasta mai afirmă că structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor din judeţul Arad au luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor parlamentare. Aceste măsuri urmăresc buna derulare a procesului electoral, precum şi un mod de acţiune corect şi echidistant al oamenilor legii.
Reamintim că potrivit Legii 67/2004 «promisiunea, oferirea sau darea de bani, bunuri ori alte foloase în timpul campaniei electorale, precum şi în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidaţi precum şi primirea acestora de către alegători constituie infracţiuni şi se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 5 ani»”, mai spune aceasta.
 

UPDATE 7/ Candidaţii continuă să îndemne arădenii să meargă la vot
Aproape în acelaşi timp, la ora 15, Lia Ardelean (USL), candidată la Camera Deputaţilor, şi Marcel Grec (PP-DD), candidat la Senat, au făcut apel la arădeni, prin intermediul unor SMS-uri, să meargă la vot. 
 

UPDATE 8/ Gheorghe Seculici, la vot 
Candidaţii ARD Gheorghe Seculici şi Constantin Traian Igaş au trecut şi ei pe la urne, primul la Arad iar cel de al doilea în localitatea natală, Pecica.
„Am votat în primul rând pentru respectarea legii, pentru un stat de drept. Şi bineînţeles pentru oameni care vor reuşi să le aducă prosperitate arădenilor. Nu în ultimul rând, doresc să câştige cel mai bun dintre noi. Fac un apel cu această ocazie, arădenilor, de a veni la vot, pentru că este un drept câştigat în 89, pe care trebuie să îl respectăm“, a declarat Gheorghe Seculici.

La rândul său, Constantin Traian Igaş, a menţionat: „Am votat în orașul meu natal Pecica. Am votat cu gândul la generațiile viitoare, cu gândul la copiii mei și am votat cu gândul la tot ceea ce s-a început bine în această țară și, cu certitudinea, că aceste lucruri trebuie continuate în folosul României.
Îmi doresc o Românie prosperă. Îmi doresc o Românie europeană cu un cuvânt greu de spus în Uniunea Europeană și, nu în ultimul rând, îmi doresc o Românie care poate să absoarbă fondurile europene la cel mai ridicat grad.”

 

UPDATE 9/ Claudia Boghicevici: "Doamne ajută!"
A votat și Claudia Boghicevici, care a declarat la ieşirea din secţia de vot: „E o zi importantă, am votat cu inima, am votat pentru normalitate, pentru continuarea proiectelor, pentru binele Aradului şi al arădenilor. Doamne ajută!” 
 

UPDATE 10/ ARD: Urna mobilă, solicitată în exces la Craiva, Socodor și Grăniceri
Reprezentanții Alianței România Dreaptă (ARD) sesizează faptul că în localitățile Craiva, Socodor și Grăniceri a fost solicitată urna mobilă în exces. „Constatăm că este o practică folosită și la referendum, care deja devine o obșinuință în anumite localități. Spre exemplu, în localitatea Socodor aproape 60 de persoane au solicitat urna mobilă, la Craiva peste 70 de persoane (dintre care 50 doar la Chișlaca), iar la Grăniceri au existat 37 de astfel de cereri. Conducerea ARD Arad va sesiza Biroul Electoral de Circumscripție pentru a verifica dacă într-adevăr cererile pentru urna mobilă sunt întemeiate”, se arată într-un comunicat remis de către ARD.
 

UPDATE 11/ Primarul Gheorghe Falcă spune că a votat pentru viitor


Primarul Gheorghe Falcă a postat pe Facebook declaraţia lui cu privire la votul de astăzi: „Am votat pentru viitor. Nu vreau să mergem în direcţia stângii, vreau să mergem în direcţia dreptei. Nu vreau să merg spre est, vreau să merg spre vest. Aşa cum unii din bunici au rămas pe front, dar viteji, nu voi merge niciodată cu trădătorii, ci voi merge cu cei care se sacrifică pentru viitorul României. Avem acasă un exemplu destul de urât. Dacă în urmă cu câteva zile aveam pliante cu anunţul retragerii domnului Răzvan Ungureanu, astăzi avem sms-uri în numele doamnei Pistru, domnului Tipei şi a domnului Seculici, de nesusţinere a domnului Răzvan Ungureanu. Vă pot spune că această susţinere există”. 
 

UPDATE 12/ARD acuză că lipovanii sunt duşi la vot cu maşinile USL
Reprezentanţii Alianţei România Dreaptă vor sesiza Biroul Electoral de Circumscripţie cu privire la modul în care se desfăşoară procesul electoral pe Valea Mureşului, mai exact în oraşul Lipova. Liderii ARD acuză faptul că alegătorii sunt duşi la secţiile de vot cu maşinile (mai ales microbuze şi taximetre) aparţinând membrilor USL.
 

UPDATE 13/ Flavius Măduţa a votat pentru un viitor mai bun
Flavius Măduţa, candidatul USL Arad pentru Camera Deputaţilor în colegiul 1 din Arad (Micălaca, Grădişte, Podgoria, 6 Vânători, UTA) a votat la secţia 40 din cartierul Grădişte, unde locuieşte. Flavius Măduţa a fost însoţit la vot de soţia sa Alina şi fiicele Alexandra şi Paula.

„Îi îndemn pe arădeni să înfrunte zăpada de afară şi să vină la vot! Cred că este cel mai important vot din ultimii ani, votăm pentru a regăsi armonia şi buna înţelegere între cetăţeni. Votăm pentru un viitor mai bun, pentru o ţară în care copiii noştri să îşi dorească să trăiască, pentru o societate care respectă cetăţenii. Votăm pentru un trai mai bun şi pentru o guvernare aproape de oameni”
, a declarat Flavius Măduţa la ieşirea din secţia de votare.
 

UPDATE 14/ Dorel Căprar a votat pentru o guvernare aproape de oameni
Dorel Căprar, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în colegiul 6 (Valea Mureşului, Sântana), a votat la Vladimirescu. Dorel Căprar este convins că arădenii vor ieşi la vot în număr mare, pentru a sprijini o guvernare aproape de oameni.

„Am votat convins că împreună putem face o societate mai bună, în care fiecare om îşi poate împlini speranţele, în care fiecare om are şanse la o viaţă decentă. Sunt alegeri foarte importante şi îi îndemn pe toţi cetăţenii să iasă la vot şi să decidă singuri cine va guverna în următorii patru ani”
, a spus Dorel Căprar.


UPDATE 15/ SMS-uri de la Gheorghe Seculici

Mai mulţi arădeni susţin că au primit în ultimele ore SMS-uri de la numărul de telefon: 0726/037.923, cu textul: "Sunt Gheorghe Seculici şi îl susţin pe Mihai Răzvan Ungureanu! Arădeni, nu vă lăsaţi păcăliţi! Echipa ARD rămâne unită şi luptă pentru voi!"
 

UPDATE 16/ Prezenţa la vot în municipiu, mai mare decât în judeţ!
Zăpada căzută sâmbătăt noaptea şi în cursul zilei de duminică a dat peste cap calculele în ceea ce priveşte prezenţa alegătorilor la urne. Astfel, pentru prima dată de la reluarea alegerilor libere, în jurul orei 17 se înregistra o prezenţă mai mare în municipiu decât în judeţ.
 

UPDATE 17/ Prezenţa la vot în judeţ a depăşit-o pe cea din municipiu
Puţin după ora 18, prezenţa la vot înregistrată în judeţ a depăşit-o pe cea din municipiul Arad. O prezenţă mai slabă se înregistrează în colegiile din sudul judeţului.


UPDATE 18/ USL a câştigat alegerile

USL a câştigat, duminică, cu un scor zdrobitor (aproape 60 la sută) alegerile parlamentare, fiind urmată la mare distanţă de ARD (aproximativ 21%) şi PP-DD (aproximativ 11%), potrivit sondajelor realizate la urne.
UDMR are emoţii în ceea ce priveşte intrarea în Parlament pentru că, potrivit datelor preliminare, a obţinut doar 5% din voturi, acesta fiind pragul electoral necesar pentru accederea în Legislativ.
 

UPDATE 19/ Căprar, Cristina şi Calimente, şanse să închidă colegiile
Potrivit primelor informaţii, au şanse mari să închidă colegiile şi să obţină peste 50 la sută cel puţin trei candidaţi. Este vorba de Ioan Cristina, Dorel Căprar şi Mihăiţă Calimente.
 

UPDATE 20/ MRU şi Măduţa, aproape sigur parlamentari
Flavius Măduţa este cotat cu şanse mari să închidă colegiul şi să obţină peste 50 la sută, în timp ce Mihai Răzvan Ungureanu (MRU) este principalul favorit la redistribuire.Comentarii (23)

alt gogu - la 10.12.2012 ora 00:04:28aradeanul e vreun trist soldatel pdlist frustrat de rezultatul alegerilor si de perspectiva sumbra care se arata la orizont pentru toti derbedeii de sub pulpana lui base....


ponta - la 09.12.2012 ora 23:45:40
usl gasca de puscriasi !!!!


Aradeanul. - la 09.12.2012 ora 23:45:36Ovidiu Marian a fost marsav in ce-l putin 2 aspecte.1.a pus in posta in Arad vineri seara,ca Ungureanu nu m-ai candideaza si 2.a fost de fata cand a fost batut sotul doamnei deputat Boghicevici.S-ai fie rusine si daca castiga,pe obrazul lui (ca talpa de bocanc),este marsavia si necinstea.RUSINE (domnule) Ovidiu Marian.


kkt cu mac - la 09.12.2012 ora 23:45:15tavalirea in chinuri a inceput :D


arad - la 09.12.2012 ora 23:38:33la puscarie ci"TILHARUL" ovidiu marian !!!!!!!


alt gogu - la 09.12.2012 ora 23:35:28la puscarie cu mru nu in parlament ...si pe la ceva puscarie din moldova


calin - la 09.12.2012 ora 21:39:06Luca are 84 la suta record national!


eu - la 09.12.2012 ora 21:37:43si luca?


kkt cu mac - la 09.12.2012 ora 21:22:49daaaaaaaaa, tavaliti-va in chinuri :) se stiu ei care... si nu usl tre sa bage la parnaie, aia care au in fisa postului aia ceva ;)


cineva - la 09.12.2012 ora 20:13:30au facut 50 la suta: D. Caprar, M. Calimente, I. Cristina. posibil si Galis. mai vedem!


        1 | 2 | 3    >    >>


Nume:
Comentariu:Top news
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100


Conform Clubului Român de Presă, se pot prelua texte din conţinutul articolelor în scop de informare sau pentru revista presei, în limita a 500 de caractere. În acest caz, OBLIGATORIU se va menţiona sursa www.newsar.ro sau NEWS-AR. Reproducerea neautorizată a textelor sau imaginilor de pe acest site cu încălcarea acestor norme este interzisă fără a avea un acord scris din partea REDACŢIEI şi se va soluţiona în instantele de judecată.
  Gura lumii, slobodă!
Gheorghe Falcă nu se dezice cu una cu doua în ceea ce priveşte temperamentul. Gura lumii vorbeşte despre două deplasări

continuare »

  Ultimele comentarii
cotea în 23.08.2014
tarfe proaste , se opereaza de tinere si dupa 50 de ani li se unesc fata cu c ...
Pharmd785 în 20.08.2014
Very nice site!
Pharmg917 în 20.08.2014
Very nice site! cheap goods http://oixypea2.com/qxqsxoq/4.html
Pharmd139 în 20.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharmd465 în 20.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharma19 în 20.08.2014
Very nice site! cheap goods
Pharmd823 în 19.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharme578 în 19.08.2014
Very nice site! cheap goods
Pharmd221 în 17.08.2014
Very nice site!
Pharmk457 în 17.08.2014
Very nice site! cheap goods http://oieapxy2.com/tyaott/4.html

Un ritual folosit în Mozambic împotriva durerilor de cap a fost adaptat în vederea iniţierii în „Mişcarea Populară”.

SEO
ziare
 
contact@newsar.ro
tel: 0745-516915
      0357-425837
      0770-214891
publicitate@newsar.ro
tel: 0745-516915
      0357-425837
      0770-214891