Flash news:
 
<< Înapoi


Coalizare fără precedent la Arad, pentru demiterea lui Traian Băsescu!25.07.12 de O.T.

Coalizare fără precedent a societăţii civile, sindicatelor şi partidelor politice din Arad, pentru un singur scop: demiterea prin referendum a preşedintelui Traian Băsescu.
Evenimentul a avut loc astăzi, la Casa Jelen, unde, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii mai multor sindicate, asociaţii civice şi profesionale şi cei ai USL au transmis un mesaj unitar, acela de mobilizare a cetăţenilor pentru participarea la vot, cu ocazia referendumului de duminică. Conferinţa a început cu sloganul „Jos Băsescu!”, lansat de fostul primar al Aradului, Cristian Moisescu.
Cel care a luat primul cuvântul a fost Valentin Voicilă, liderul Revoluţiei arădene, urmat apoi, pe rând, de ceilalţi participanţi la conferinţa de presă. Iată cele mai importante declaraţii:

Valentin Voicilă: „O piatră de hotar”
„Duminică este o piatră de hotar pentru poporul român şi, dacă nu o vom depăşi, atunci ne vom scufunda în întuneric. Dacă poporul român şi arădenii nu înţeleg asta, consecinţele le vor suporta copiii noştri”, a declarat Valentin Voicilă.

Ioan Cristina: „Să închidem o pagină neagră din istoria României”
„Este un moment crucial pentru ţară, mai ales că aţi văzut apelul la boicot lansat de PD-L şi de aceea, fac un apel la arădeni să dea dovadă de spirit civic şi să se prezinte la vot. Vreau să mulţumesc şi societăţii civile, pentru că este alături de noi. Şi noi suntem alături de societatea civilă, încă din ianuarie, când am ieşit în stradă alături de cetăţeni, şi am convingerea că împreună vom reuşi, duminică, să închidem o pagină neagră din istoria României”, a declarat Ioan Cristina, co-preşedintele USL Arad. 

Dorel Căprar: „Să nu vă fie frică!”
„Îmi doresc să vină lumea la vot şi fac apel la oameni să nu le fie frică, indiferent de presiunile care se fac asupra lor. Se fac presiuni asupra unor angajaţi să lase buletinele la serviciu sau sunt ameninţaţi că dacă merg la vot vor fi daţi afară din serviciu. Sunt convins însă că oamenii vor ieşi la vot iar după 29 iulie se va instala normalitatea în ţară”, a spus Dorel Căprar, co-preşedintele USL Arad.

Virgil Florea: „Sper că de luni ne vor uni proiectele pozitive”
„Faptul că politicul s-a unit cu societatea civilă şi sindicatele a fost cauzat de un proiect comun, unul negativ, acela de a scăpa de Traian Băsescu. Sper ca de luni încolo să ne unească proiectele pozitive”, a afirmat Virgil Florea, vicepreşedintele asociaţiei „Arad km. zero”.

Dan Ciucuriţă: „Oamenii sunt chemaţi să aleagă doar dacă îl mai vor, sau nu, pe Băsescu”
„Duminică, oamenii trebuie să înţeleagă că nu li se cere să spună dacă a plagiat sau nu premieruol Vistor Ponta şi nici dacă îl mai vor, sau nu, preşedinte interimar pe Crin Antonescu. Oamenii sunt chemaţi să aleagă doar dacă îl mai vor, sau nu, pe Băsescu”, a spus Dan Ciucuriţă, vicepreşedintele asociaţiei „Arad km. zero”.

Dan Artimon: „Vom prezenta scrisoarea adresată lui Barroso”
„Fac şi eu un apel către arădeni, să se prezinte la vot şi să ducă la bun sfârşit ceea ce au început în ianuarie, când au ieşit în stradă şi au strigat «Jos Băsescu». Vă mai anunţ şi că vineri, la mitingul din Piaţa Avram Iancu, vom prezenta scrisoarea pe care i-am trimis-o lui José Manuel Barroso”, a declarat Dan Artimon, din partea Consiliului Local Civic.

Cristian Moisescu: „Băsescu este posedat de o legiune de diavoli”
„Băsescu este posedat de o legiune de diavoli. Şi atunci, mă întreb ce fac liderii religioşi ai Aradului? În loc să meargă să ciugulească firimituri din mâna lui Gheorghe Falcă mai bine s-ar ruga să scăpăm de acest blestem care s-a abătut asupra României şi care este Traian Băsescu. Să ne ajute Dumnezeu ca de luni să scăpăm de acest blestem!”, a afirmat Cristian Moisescu, fost primar al Aradului şi membru al Asociaţiei 21 Decembrie 1989.

Adrian Bun: „Un moment care nu trebuie ratat!”

„Fac un apel la cetăţeni să meargă să-şi exercite dreptul de vot, obţinut cu sângele martirilor din 1989. 29 iulie 2012 este un moment care nu trebuie ratat!”, a declarat Adrian Bun, din partea Asociaţiei „Răniţilor şi Urmaşilor celor Decedaţi în Decembrie 1989” - Arad (ARUD).

Dorina Lupşe: „Avem datoria de a ne duce cu toţii la vot”
„Când unui preşedinte îi este frică de popor, este clar că pe 29 iulie trebuie să ne ducem cu toţii la vot, pentru a apăra democraţia şi valorile sale”, a spus Dorina Lupşe, preşedintele ULAL Arad.

Dănuţ Ieneşescu: „Duminică se scrie încă o filă de istorie”
„Fac apel la colegii mei, la familiile lor, la vecini, să meargă la vot. Duminică se scrie încă o filă de istorie şi în funcţie de votul lor vom putea spera la mai bine începând de luni încolo”, a declarat Dănuţ Ienăşescu, preşedintele Sindicatului Democratic din Învăţământ, filiala Arad.

Adrian Dărăbanţiu: „Boicotarea referendumului, o mânjire a eroilor din 1989”
„Dreptul de vot este un deziderat pentru care s-au jertfit oamenii în decembrie 1989 iar îndemnul lansat de PD-L de a nu se prezenta lumea la vot reprezintă o mânjire a memoriei acelor eroi. În Constituţie, scrie că nu au voie să voteze cei care au o hotărâre a instanţei în acest sens, precum şi debilii şi alienaţii mintal. Oare din ce categorie fac parte cei care nu se vor prezenta la vot?”
, a spus Adrian Dărăbanţiu, preşedintele Patronatului Medicilor de Familie din Judeţul Arad.  

Vasile Arion: „Cinci minute pentru a da României o altă şansă”
„De la dezastrul social al ultimilor ani nu a scăpat nici Armata. De aceea, prin acţiunile noastre, trebuie să determinăm cât mai multă lume să meargă la vot. Nu le cerem decât să-şi sacrifice cinci minute din timpul lor, pentru a da o altă şansă României”, a declarat lt. col. (rz.) Vasile Arion, preşedintele „Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere”.

Ovidiu Popici: „Toţi cei care au drept de vot trebuie să-şi spună opţiunea”
„Îi îndemn pe toţi cetăţenii Aradului să-şi exercite dreptul de vot. Duminică, toţi cei care au drept de vot trebuie să-şi spună opţiunea. Aşa este firesc într-o scoietate democratică”, a spus Ovidiu Popici, preşedintele asociaţiei „Alternative-Alzheimer”.

Petre Toma: „Stop abuzurilor, cu un vot!”
„Fac un apel la membrii noştri, să meargă la vot, împreună cu familiile, prietenii şi vecinii. Ne-am săturat cu toţii de ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani. Stop abuzurilor, cu un vot!”, a declarat Petre Toma, preşedintele CNSLR Frăţia, filiala Arad.

Eduard Hoffman: „Duminică putem să-i aplicăm acea lovitură de ştampilă...”

„Îmi aduc aminte de un citat din Abraham Lincoln, pe care mi l-a spus în şcoală domnul profesor Cristian Moisescu: «Poţi să păcăleşti câţiva oameni tot timpul şi toţi oamenii o perioadă, dar nu poţi să păcăleşti toţi oamenii tot timpul». Aşa şi cu preşedintele suspendat, căruia mi-e şi silă să-i pronunţ numele. Duminică putem să-i aplicăm acea lovitură de ştampilă care să-l facă să-şi dea seama că poporul nu-l mai vrea”, a spus av. Eduard Hoffman, membru al Forumului Demnocrat German şi al Asociaţiei „21 Decembrie 1989”.

Petru Sabău: „În România nu se poartă alb”
„Avem nevoie de unitate. În România nu se poartă alb, se poartă Tricolorul”, a declarat Petru Sabău, din partea Ligii Judeţene a Pensionarilor, care a venit purtând o brăţară tricoloră.Comentarii (13)

Jos Băsescu.. - la 26.07.2012 ora 13:22:29Scăpăm de el repede şi începem o nouă democraţie, fără hoţi, şarlatani şi dictatori. DA= JOS BĂSESCU


pt.Bogdan - la 25.07.2012 ora 23:09:42Daca iubitul tau Beshescu avea vreo dovada despre Porumbacu', o dadea demult publicitatii. Despre Ponta, oricat s-a scremut, a beshit doar povestea cu plagiatul. Jenant spre penibil este acest suspendat pana la finalul mandatului sau. II veti putea canta voi, pupatorii in dos, vesnica pomenire incepand de luni. Sper sa-i mai aud numele doar cand isi va ocupa garsoniera de la Rahova.


Bogdan - la 25.07.2012 ora 23:02:06Daca tot am citit ce ati scris de Base haieti sa citim si prima parte din istoria lui Antonescu, presedintele vostru iubit. Repet este doar prima parte fiindca mai urmeaza....
Antonescu chiar a fost TURNATOR LA SECURITATE. Asa cum se cunoaste din biografia lui, dupa absolvirea FacultÄţii de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetentie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact Ăn comuna Solesti, din judetul Vaslui, dupa care in comuna Niculitei, din judetul sau natal, Tulcea. Pentru a merge la oras, insa, a trebuit sÄ faca pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Bineinteles ca imediat dupa aceea, ca avantaj, se muta Ăn Tulcea, la oras, unde activeaza ca muzeograf. Numele sau de sursa era Porumbacu si cu aceasta sursa au fost predate Securitatii comuniste o serie de note informative pentru care mai primea si bani. Practic, erau platite intr-un soi de "acord", la bucata. Dat fiind faptul cÄ avea nevoie de bani, Antonescu a inceput sa trimita cat mai multe note informative si cat mai "poetic" realizate, adica cuprinzand o serie de inventii si de nascociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diversi oameni care erau in anturajul sau, prieteni sau dusmani. Acest lucru il afirma chiar ofiterul al carui informator era... "Motivat de bani - pentru fiecare nota informativa primea 300 de lei de pe vremea lui Ceausescu, in conditiile in care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era platit bine, Crin Antonescu a inceput sa imi furnizeze din ce Ăn ce mai multe astfel de note informative, majoritatea, inventate, ca in literaturÄ, la care pretindea ca se pricepe, despre oameni reali din anturajul sau (colegi, prieteni, iubite etc)", spune Ioan Ichim, cadru al Securitatii tulcene. Cum aceste note informative incepeau sa fie din ce in ce mai multe, se pare ca locul initial de intalnire si de predare, restaurantul Danubius din Tulcea nu a mai fost suficient, astfel incat Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde sa-si predea notele, respectiv pe strada Pacii. "Banii pentru imaginatia sa bolnava si-i primea prin CEC, fiind depusi in contul sau, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei" isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel Ionescu. "Avea o fire care "stia" sa se bage in sufletul tau cu forta, pentru a se face apreciat, deosebit de "prietenos" cu toata lumea, nu fara interes desigur, asa cum a ramas panÄ azi" spune aceeasi sursa din fosta Securitate a Statului. "Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu si are numarul 2456sca/ DSS 01429. Ăn tinerete, printre principalele sale atributii era aceea de a spiona copii, multi dintre ei chiar elevi de-ai sai, pentru a afla ce au parintii lor in cap, dacÄ se plang de saracie, daca injura partidul, daca nu sunt de acord cu Ceauşescu etc. Bineinteles ca pe langa ceea ce-i spuneau adolescenţii oamenilor din Tulcea, le mai inflorea si el. Ăn paralel, a dus o viaţa amoroasÄ deosebit de tumultoasÄ, la vremea respectiva fiind cercetat de militie pentru intretinere de relatii cu minore" - spune Ioan Ichim, fost ofiter al Securitatii din Tulcea. Astfel incat, asa cum Securitatea cunoaste, el are chiar si un copil din flori, un baiat, pe nume Andrei, conceput cu o minorÄ. Pentru a musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat fetei o casatorie de forma cu un cetatean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar sotul sau, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, in varsta acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care nimeni in afara de parinti si de Securitatea din Romania nu cunoaste absolut nimic. Activitatea de turnÄtorie a lui Crin Antonescu, in special cea legatÄ de copii nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune sa se ocupe de copiii ai caror parinti erau urmariti de Securitate, cu care avea abilitatea de a se imprieteni repede, facandu-li-se "simpatic"...
Maine a doua parte despre presedintele vostru si bineinteles urmeaza si Ponta cu cazul procurorului ucis de el !


VALI - la 25.07.2012 ora 21:51:42DACA TOT SCRIETI ATATEA DE BASESCU DE CE NU SCRIETI SI DESPRE ILIESCU, VOICULESCU, VOICU, PONTA, ANTONESCU, NASTASE ? EI SUNT CURATI????


pt.Eu - la 25.07.2012 ora 21:39:20Ramai asa cum esti...


Emi - la 25.07.2012 ora 21:32:32Flota a fost vanduta de Fondul Proprietatii de Stat, iar unul dintre vitalii care au aprobat vanzarea a fost VACAROIU.
Basescu NU ARE NICI UN ACT SEMNAT DE EL CARE SA FACILITEZE SAU SA AUTORIZEZE VANZAREA FLOTEI.Flota a fost vĂndutÄ de unul, Dima, care era mare mahÄr pe la FPS. Contractul de vĂnzare poartÄ semnÄturile lui VÄcÄroiu şi Dima. Unii Ăntreţin intenţionat aceasta tezÄ a vĂnzÄrii flotei de cÄtre BÄsescu, nu pentru cÄ nu ştiu adevÄrul, ci pentru cÄ vor sÄ-i ascundÄ pe adevÄraţii vĂnzÄtori.
Ăn calitate de director general al Direcţiei Finanţe, costuri, preţuri, eficienţÄ economicÄ şi comerţ interior din cadrul Consiliului de Stat al PlanificÄrii (CSP), Nicolae VÄcÄroiu a avizat ĂnstrÄinarea primelor nave comerciale, 24 la numÄr, cu o capacitate de transport de 177.900 tdw. Dintre acestea, şase erau ĂncÄ funcţionale.
BÄsescu şi-a dat demisia din Parlament pentru a renunţa la imunitatea parlamentarÄ şi a se pune la dispoziţia parchetului. A fost anchetat şi achitat fÄrÄ a fi pus sub acuzare. Ăn vremea lui NÄstase-şase-case, s-a recurs din nou la dosarul Flota. De data asta s-a schimbat tactica. A fost creat dosarul dar nu s-a deschis. Ăn acea perioadÄ - 2003 - 2004, BÄsescu nu avea imunitate, fiind primarul Bucureştiului, şi putea fi anchetat ca orice cetÄţean. Deşi Nastase avea justiţia la degetul mic, nu a declanşat ancheta lui BÄsescu pentru cÄ atunci trebuia sÄ prezinte probele. Pentru cÄ nu aveau nici o probÄ, l-au ţinut "Ăn lucru" folosindu-se de el ca ameninţare. NA V-ATI LUMINAT ACUM??? SUNT DOVEZI CARE ATESTA TOATE ASTEA !


Eu - la 25.07.2012 ora 21:26:25NU ! Raman mai bine un fraier decat sa votez cu criminalul comunist Iliescu, cu securistul Voiculescu, cu plagiatorul Ponta (plus criminal) si cu adormitul stalinist Antonescu ! Refuz sa fiu comunist bolsevic, doresc sa fiu democrat european!!!


DE CE TREBUIE DEMIS MONSTRUL MAFIOT TRAIAN BASESCU - la 25.07.2012 ora 19:43:56DE CE TREBUIE DEMIS MONSTRUL MAFIOT TRAIAN BASESCU LA REFERENDUMUL DIN "29 IULIE2012" SI TRIMIS LA PUSCARIA RAHOVA:

A VANDUT INTR-UN MOD MAFIOT FLOTA NATIONALA A ROMANIEI DE 310 NAVE COMERCIALE SI 46 NAVE DE PESCUIT OCEANIC INTRE 1992-2000 SI A LASAT PE DRUMURI PESTE 20000 DE NAVIGATORI SI FAMILIILE ACESTORA .
A IMPUS CELEBRA ROVINIETA FURAND IN ACEST FEL BANII CELOR CARE PLATEAU TAXA.
A JEFUIT CONTURILE CFR SI A DAT AFARA ANGAJATII ACESTEI COMPANII NATIONALE.
A JEFUIT SI A PRODUS DOAR SCANDAL LA PRIMARIA CAPITALEI.
SI-A DAT SINGUR O CASA IN STR.MIHAILEANEANU DIN CAPITALA
A BAGAT ZAZANIE SI A INCAIERAT LA MODUL PRIMITIV TOATE CATEGORIILE SOCIALE,PROFESIONALE,POLITICE DIN ROMANIA DIN POZITIA DE PRESEDINTE AL STATULUI.
A PRODUS DIFERENDE POLITICE SI DE RESPONSABILITATE JURIDICA CU TOTI PRIM-MINISTRII ROMANIEI.
A DUS O POLITICA DE REVENIRE A METODELOR FOSTELOR SERVICII DE SECURITATE COMUNISTE IN VIATA PRIVATA A ROMANILOR.
A DISPUS IN MOD TOTAL ILEGAL SI AUTOCRAT TAIEREA SALARIILOR BUGETARIILOR,PENSIILOR,ALOCATIILOR DE SOMAJ,DE MATERNITATE,A ORICAROR TIPURI DE SPORURI SALARIALE.
A CERUT PENSIONARILOR SA IASA CAT MAI REPEDE DIN SISTEM PE CALE NATURALA(MOARTE)
A INCHIS DIN DISPOZITIA SA EXPRESA PESTE 100 DE SPITALE,PESTE 1000 DE UNITATI SCOLARE,TRIMITAND LA MOARTE SUTE DE SUFERINZI SAU REINSTITUIND IN ROMANIA ANULUI 2012 ANALFABETISMULUI PRIN INCURAJAREA ABSENTEISMULUI SCOLAR.
A IMPUS CRESTEREA TVA LA 24%.
A IMPUS UN NOU COD AL MUNCII SI UN NOU COD DE DIALOG SOCIAL DE FACTURA FASCISTOIDA,PRIN ASUMAREA IN PARLAMENT DE CATRE GUVERNUL BOC A ACESTOR LEGI.
A IMPUS O NOUA LEGE A EDUCATIEI DE FACTURA FASCISTOIDA REDUCAND CADRELE DIDACTICE LA STATUTUL DE AGENTI ELECTORALI PENTRU PDL.
A GIRAT FURTUL R.ANASTASE LA LEGEA PENSIILOR PRIN METODA 80=160.
A GIRAT O CLICA OLIGARHIC-FINANCIARA CONDUS DE AMANTA SA INTIMA E.UDREA SI DE CELEBRI REGI AI ASFALTULUI .
DETINE IN CONTURI DIN SINGAPORE,BAHAMAS,CAYMAN SI ALTE PARADISURI FINANCIARE O AVERE ESTIMATA LA PESTE 2 MILIARDE EURO ADMINISTRATE DE OAMENII SAI DIN UMBRA.
DORESTE IN CONTINUARE DISPARITIA A PESTE 100000 PATURI DE SPITAL DIN 125000 EXISTENTE IN MOMENTUL DE FATA.
DORESTE UN SISTEM PRIVAT DE SANATATE DOAR PENTRU CEI CU BANI.
A MARTURISIT CA EL NU POATE CONDUCE O INSTITUTIE IN MOD DEMOCRATIC....


SE POT ADAUGA MULTE SI MULTE ALTE MOTIVE CERTE PENTRU DEMITEREA ACESTUI MONSTRU CU CHIP UMAN...

DE FIECARE DINTRE NOI DEPINDE CE VREM LA REFERENDUM: DICTATURA BASESCU-VOTEAZA NU / UN NOU INCEPUT PENTRU VIITORUL NOSTRU SI DEMOCRATIE-VOTEAZA DA

VINO LA VOT SI EXPRIMA CE ITI DORESTI : DICTATURA OLIGARHIC-FINANCIARA SAU DEMOCRATIE SI VIITOR PENTRU COPII NOSTRII.

ADAUGATI SI ALTE MOTIVE LA ACEASTA LISTA PENTRU DEMITEREA MONSTRULUI MAFIOT CU TRASATURI UMANOIDE TRAIAN BASESCU SI DATI MAI DEPARTE....


Oti - la 25.07.2012 ora 18:45:03ARADENI trebuie sa scape de MCL si PDL prin votul de duminica.


Oti - la 25.07.2012 ora 18:44:01ARADENI trebuie sa se scape de MCL si PDL prin votul de duminica.


        1 | 2    >    >>


Nume:
Comentariu:Top news
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100


Conform Clubului Român de Presă, se pot prelua texte din conţinutul articolelor în scop de informare sau pentru revista presei, în limita a 500 de caractere. În acest caz, OBLIGATORIU se va menţiona sursa www.newsar.ro sau NEWS-AR. Reproducerea neautorizată a textelor sau imaginilor de pe acest site cu încălcarea acestor norme este interzisă fără a avea un acord scris din partea REDACŢIEI şi se va soluţiona în instantele de judecată.
  Gura lumii, slobodă!
Gheorghe Falcă nu se dezice cu una cu doua în ceea ce priveşte temperamentul. Gura lumii vorbeşte despre două deplasări

continuare »

  Ultimele comentarii
cotea în 23.08.2014
tarfe proaste , se opereaza de tinere si dupa 50 de ani li se unesc fata cu c ...
Pharmd785 în 20.08.2014
Very nice site!
Pharmg917 în 20.08.2014
Very nice site! cheap goods http://oixypea2.com/qxqsxoq/4.html
Pharmd139 în 20.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharmd465 în 20.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharma19 în 20.08.2014
Very nice site! cheap goods
Pharmd823 în 19.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharme578 în 19.08.2014
Very nice site! cheap goods
Pharmd221 în 17.08.2014
Very nice site!
Pharmk457 în 17.08.2014
Very nice site! cheap goods http://oieapxy2.com/tyaott/4.html

Un ritual folosit în Mozambic împotriva durerilor de cap a fost adaptat în vederea iniţierii în „Mişcarea Populară”.

SEO
ziare
 
contact@newsar.ro
tel: 0745-516915
      0357-425837
      0770-214891
publicitate@newsar.ro
tel: 0745-516915
      0357-425837
      0770-214891