Flash news:
 
<< Înapoi


Aradul, locul 4 pe ţară la calitatea apei10.01.14 de O.T.

Consilierul judeţean Mircea Purcaru, preşedintele filialei arădene a Partidului Conservator, pune pe seama apei furnizate de Compania de Apă faptul că Aradul ocupă primul loc în România în ceea ce priveşte numărul cazurilor de cancer înregistrate în rândul populaţiei.
În replică la cele declarate de consilierul judeţean Mircea Purcaru, directorul general al Companiei de Apă, Gheorghe Bănăţean, a precizat: Companiei de Apă Arad i s-a conferit locul 4 pe ţară la calitatea apei şi buletinele de analiză care atestă calitatea, realizate cu stricteţe în laboratoarele bine dotate  ale Companiei. Asigurăm populaţia Aradului că în oraş se consumă o apă de calitate şi să nu creadă în afirmaţiile  unor persoane neautorizate şi care se erijează în descoperitorul fără brevet al cauzelor cancerului.”

Citeşte tot articolul aici:

ŞOCANT/ Un consilier judeţean afirmă că apa de la robinet ne ÎMBOLNĂVEŞTE de CANCER!Comentarii (3)

adevarul... - la 10.01.2014 ora 12:42:14...poate fi privit in fata in sectiile de Chirurgie si Oncologie ale spitalelor aradene. Realitatea e crunta si e clar ca trebuie sa existe o cauza. De unde stiti voi, cei ce va dati cu parerea, ca nu e exact cea indicata de domnul Purcaru?


felix II - la 10.01.2014 ora 11:28:47
UPDATE


O informatie de ultima ora ne face cunoscut faptul ca o echipa multinationala de cercetatori, (rusi, francezi, americani, suedezi) au descoperit formula chimica a apei âH2O.
Ca de obicei cercetatorii romĂni au picat pe locul doi, cunoscut fiind faptul ca prin anul 1991 o comisie parlamentara, creata ca urmare a declaratiilor ministrului Adrian Severin hotarĂse deja ca apa contine 66,66666667% Hidrogen, hotarĂre care nu a fost luata Ăn seama de comunitatea stintifica internationala, se pare datorita faptului ca nu s-a precizat ce substante compun procentul de 33,3333333%.
Tipic balcanic hotarĂrea comisiei parlamentare a trecut neobservata, ba mai mult fostul ministru Adrian Severin a fost suntat mai recent din postura de europarlamentar pentru ceva acuzatii de coruptie, evident Ănchipuite.
Pe surse, redactia noastra detine informatia conform careia se pare ca o companie romĂneasca, care are ca obiect de activitate furnizarea de servicii de alimentare cu apa si evacuarea apelor reziduale menajere (nu, n-ati nimerit, e vorba de Caracal), cunostea de mult timp formula chimica a apei, dar din motive comerciale nu a facut-o cunoscuta.
Tot pe surse am aflat ca ar exista si un alt tip de apa, care popular se numeste apa grea (o fi insarcinata ?) apa a carei formula chimica -D2O, este cunoscuta de multa vreme, dar este pastrata secreta de marile puteri internationale, tot din considerente comerciale. Se pare ca apa grea se foloseste ca moderator in reactoarele centralelor nucleare. (Pentru cei interesati, deuteriul este un izotop stabil al hidrogenului, cu numar de masa 2. Are nucleul format dintr-un proton si un neutron. Se formeaza Ăn urma capturarii unui neutron de catre atomul de hidrogen. Na hai, sa nu-mi spuneti ca v-am pierdut)
Din surse interne, care normal n-au dorit sa-si decline identitatea, se pare ca locul I Ăn ceea ce priveste numarul bolnavilor de TBC de care se bucura judetul Arad (na, ca ne-au dat ceva si guvernantii) se datoreaza faptului ca CNPAS le baga ceva in pensii aradenilor. (Informatie neverificata)
Dupa modelul prezentat anterior se pare ca existaa intentia companiei de apa care are de gĂnd sa realizeze export de apa Ăn Ungaria sa le bage ceva in apa si ungurilor. (Idea mea ar fi sa dopeze apa cu literle S,T,A,Ă sa-i vad cum vor scrie KirĂlyhegyes fĂmkereszt DĂzsa GyĂrgy utca â hai sa le subminam economia.)
ULTIMA ORA I â lumea stiintifica este bulversata datorita unei noi descoperiri. Desi se cunoaste ca Ăn componenta corpului uman circa 60-70% o reprezinta apa, savantii au descoperit ca exista persoane Ăn cazul carora cca. 99,9 % din masa corporala este reprezentat de vid. Nu intrati Ăn panica, cazurile majore nu se regasesc pe teritoriul patriei noastre. (Marturisesc ca nu Ănteleg nimic. Vidul este definit simplist ca fiind absenta materiei dintrun anumit spatiu. Cum poate sa fie 99,9% vid si 60/70 % apa? ) ULTIMA ORA II- O echipa de juranlisti de la Antena 3, lucreaza de mult timp Ăn vederea descoperirii formulei chimice pentru apa proasta. Finatarea demersului acestora este sustinut tacit de catre fundatia Dan Voiculescu. Rezultatul cercetarilor va fi dezvaluit marelui public, cel mai probabil, Ăntro emisiune televizata si orchestrata de catre Badea, Ciutacu, cu acordul pastorului.
Ca urmare a conferintei de presa sustinuta de domnul consilier judetean Mircea Purcaru am primit la redactie o caruta de cadouri pentru domnia sa, dintre care amintim urmatoarele:

â Oglinda fata/verso, format A3, procesor Quad, peste 2100 Mhz, cu bluetooth si wireless, Ăncarcator mini USB, acumulatori Ni-Mh 2100 mA
â 2 (doua) perechi AZP-uri, folositi dar in stare impecabila, culori diferite.
â Invitatie pentru emisiunea - masterchef romĂnia âsemifinale (nu necesita probe de calificare si vestea rea, trebuie sa participe de unul singur)


Sfatul nostru referitor la cadouri:

â S-o folosesca sanatos, cĂnd vine pentru ridicarea premiului sa aiba grija ca nu Ăncape Ăn porthart.
â Nu-i bai ca-s folositi daca arata impecabil, dar sa nu-i Ămbrace simultan.
â La masterchef sa nu se duca, ca cred ca vrea sa faca misto de el.
Cu stima si consideratiune cititorilor nostrii,
cel putin la fel de inteligenti ca noi.
APV-istu smecheru


felix - la 10.01.2014 ora 11:22:02
UPDATE


O informaţie de ultima orÄ ne face cunoscut faptul cÄ o echipÄ multinaţionalÄ de cercetÄtori, (ruşi, francezi, americani, suedezi) au descoperit formula chimicÄ a apei âH2O.
Ca de obicei cercetÄtorii romĂni au picat pe locul doi, cunoscut fiind faptul cÄ prin anul 1991 o comisie parlamentarÄ, creatÄ ca urmare a declaraţiilor ministrului Adrian Severin hotÄrĂse deja cÄ apa conţine 66,66666667% Hidrogen, hotÄrĂre care nu a fost luatÄ Ăn seamÄ de comunitatea ştinţificÄ internaţionalÄ, se pare datoritÄ faptului cÄ nu s-a precizat ce substante compun procentul de 33,3333333%.
Tipic balcanic hotÄrĂrea comisiei parlamentare a trecut neobservatÄ, ba mai mult fostul ministru Adrian Severin a fost şuntat mai recent din postura de europarlamentar pentru ceva acuzaţii de corupţie, evident Ănchipuite.
Pe surse, redacţia noastrÄ deţine informaţia conform cÄreia se pare cÄ o companie romĂneascÄ, care are ca obiect de activitate furnizarea de servicii de alimentare cu apÄ şi evacuarea apelor reziduale menajere (nu, n-aţi nimerit, e vorba de Caracal), cunoştea de mult timp formula chimicÄ a apei, dar din motive comerciale nu a fÄcut-o cunoscutÄ.
Tot pe surse am aflat cÄ ar exista şi un alt tip de apÄ, care popular se numeşte apÄ grea (o fi insÄrcinatÄ ?) apÄ a cÄrei formulÄ chimicÄ -D2O, este cunoscutÄ de multÄ vreme, dar este pÄstratÄ secretÄ de marile puteri internaţionale, tot din considerente comerciale. Se pare cÄ apa grea se foloseste ca moderator in reactoarele centralelor nucleare. (Pentru cei interesaţi, deuteriul este un izotop stabil al hidrogenului, cu numÄr de masÄ 2. Are nucleul format dintr-un proton şi un neutron. Se formeazÄ Ăn urma capturÄrii unui neutron de cÄtre atomul de hidrogen. Na hai, sÄ nu-mi spuneţi cÄ v-am pierdut)
Din surse interne, care normal n-au dorit sÄ-şi decline identitatea, se pare cÄ locul I Ăn ceea ce priveşte numÄrul bolnavilor de TBC de care se bucurÄ judeţul Arad (na, cÄ ne-au dat ceva şi guvernanţii) se datoreazÄ faptului cÄ CNPAS le bagÄ ceva in pensii arÄdenilor. (Informaţie neverificatÄ)
DupÄ modelul prezentat anterior se pare cÄ existaÄ intenţia companiei de apÄ care are de gĂnd sÄ realizeze export de apÄ Ăn Ungaria sÄ le bage ceva in apÄ şi ungurilor. (Idea mea ar fi sÄ dopeze apa cu literle Ş,Ţ,Ä,Ă sa-i vÄd cum vor scrie KirĂlyhegyes fĂmkereszt DĂzsa GyĂrgy utca â hai sÄ le subminÄm economia.)
ULTIMA ORÄ I â lumea ştiinţificÄ este bulversatÄ datoritÄ unei noi descoperiri. Deşi se cunoaşte cÄ Ăn componenţa corpului uman circa 60-70% o reprezintÄ apa, savanţii au descoperit cÄ existÄ persoane Ăn cazul cÄrora cca. 99,9 % din masa corporalÄ este reprezentat de vid. Nu intraţi Ăn panicÄ, cazurile majore nu se regÄsesc pe teritoriul patriei noastre. (MÄrturisesc cÄ nu Ănţeleg nimic. Vidul este definit simplist ca fiind absenţa materiei dintrun anumit spaţiu. Cum poate sÄ fie 99,9% vid şi 60/70 % apa? ) ULTIMA ORÄ II- O echipÄ de juranlişti de la Antena 3, lucreazÄ de mult timp Ăn vederea descoperirii formulei chimice pentru apa proastÄ. Finaţarea demersului acestora este susţinut tacit de cÄtre fundaţia Dan Voiculescu. Rezultatul cercetÄrilor va fi dezvaluit marelui public, cel mai probabil, Ăntro emisiune televizatÄ şi orchestratÄ de cÄtre Badea, Ciutacu, cu acordul pastorului.
Ca urmare a conferinţei de presÄ susţinutÄ de domnul consilier judeţean Mircea Purcaru am primit la redacţie o cÄruţÄ de cadouri pentru domnia sa, dintre care amintim urmÄtoarele:

â OglindÄ faţÄ/verso, format A3, procesor Quad, peste 2100 Mhz, cu bluetooth şi wireless, ĂncarcÄtor mini USB, acumulatori Ni-Mh 2100 mA
â 2 (douÄ) perechi AZP-uri, folosiţi dar in stare impecabilÄ, culori diferite.
â Invitaţie pentru emisiunea - masterchef romĂnia âsemifinale (nu necesitÄ probe de calificare şi vestea rea, trebuie sÄ participe de unul singur)


Sfatul nostru referitor la cadouri:

â S-o folosescÄ sÄnÄtos, cĂnd vine pentru ridicarea premiului sÄ aibÄ grijÄ cÄ nu Ăncape Ăn porthart.
â Nu-i bai cÄ-s folosiţi dacÄ aratÄ impecabil, dar sÄ nu-i Ămbrace simultan.
â La masterchef sÄ nu se ducÄ, cÄ cred cÄ vrea sÄ facÄ mişto de el.
Cu stimÄ şi consideraţiune cititorilor noştrii,
cel puţin la fel de inteligenţi ca noi.
APV-istu şmecheru


Nume:
Comentariu:Stiri locale
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100


Conform Clubului Român de Presă, se pot prelua texte din conţinutul articolelor în scop de informare sau pentru revista presei, în limita a 500 de caractere. În acest caz, OBLIGATORIU se va menţiona sursa www.newsar.ro sau NEWS-AR. Reproducerea neautorizată a textelor sau imaginilor de pe acest site cu încălcarea acestor norme este interzisă fără a avea un acord scris din partea REDACŢIEI şi se va soluţiona în instantele de judecată.
  Gura lumii, slobodă!
Gheorghe Falcă nu se dezice cu una cu doua în ceea ce priveşte temperamentul. Gura lumii vorbeşte despre două deplasări

continuare »

  Ultimele comentarii
cotea în 23.08.2014
tarfe proaste , se opereaza de tinere si dupa 50 de ani li se unesc fata cu c ...
Pharmd785 în 20.08.2014
Very nice site!
Pharmg917 în 20.08.2014
Very nice site! cheap goods http://oixypea2.com/qxqsxoq/4.html
Pharmd139 în 20.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharmd465 în 20.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharma19 în 20.08.2014
Very nice site! cheap goods
Pharmd823 în 19.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharme578 în 19.08.2014
Very nice site! cheap goods
Pharmd221 în 17.08.2014
Very nice site!
Pharmk457 în 17.08.2014
Very nice site! cheap goods http://oieapxy2.com/tyaott/4.html

Un ritual folosit în Mozambic împotriva durerilor de cap a fost adaptat în vederea iniţierii în „Mişcarea Populară”.

SEO
ziare
 
contact@newsar.ro
tel: 0745-516915
      0357-425837
      0770-214891
publicitate@newsar.ro
tel: 0745-516915
      0357-425837
      0770-214891