Flash news:
 
<< Înapoi


UPDATE 2/ "Imperiul contraatacă": Falcă şi Ioţcu le dau replici tăioase liderilor USL Arad!05.09.12 de O.T.

Un nou scandal izbucneşte în administraţia publică arădeană, pe tema investiţiilor în infrastructura judeţului. Acesta a fost întreţinut pe tot parcursul zilei de miercuri, cu acuze care de care mai dure.
După ce săptămâna trecută i-a reproşat acelaşi lucru lui Gheorghe Falcă, co-preşedinte USL Arad Ioan Cristina a declarat că Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, încearcă să manipuleze opinia publică în perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă, spunând că investiţiile în infrastructura judeţului au fost oprite de guvernarea USL. „Domnul Ioţcu încearcă să arunce pisica moartă în ograda altora, dar el ştie foarte bine că finanţările sunt stopate momentan din cauza neregulilor descoperite în atribuirea unor contracte bănoase, lucruri de care se fac vinovaţi prietenii domniei sale de la PD-L, cei care au condus această ţară în ultimii ani şi care au furat tot ce s-a putut din ea. E o realitate pe care cetăţenii o cunosc şi, tocmai de aceea, încercările de manipulare ale lui Nicolae Ioţcu şi ale mentorului său, Gheorghe Falcă, sunt sortite eşecului”, a declarat Ioan Cristina, care este şi consilier judeţean.  
 

„A câştigat alegerile prin fraudă
Liderul USL se declară consternat şi de afirmaţiile făcute de Nicolae Ioţcu la adresa sa, într-un interviu publicat în presa locală. „Mă mir că domnul Ioţcu are tupeul să facă referire la persoana mea, după ce a câştigat alegerile prin fraudă, lucru recunoscut pe la chefuri chiar de apropiaţii săi. Unul dintre aceştia afirma mândru de el că: l-am «făcut» pe Cristina la statistică. Astfel de oameni conduc Aradul, oameni care nu au reuşit o carieră în mediul privat, dar s-au îmbogăţit peste măsură ocupând demnităţi publice. Sunt curios cum îşi vor justifica averile în ziua în care li se va cere socoteală. Pentru că nu poţi băga mâna în avutul public la nesfârşit, fără să plăteşti, mai devreme sau mai târziu”, a spus Ioan Cristina.
 

„Nu au nici un cuvânt de spus la Bucureşti”
Nicolae Ioţcu a afirmat, într-un interviu publicat de Jurnal Arădean, că lucrările la drumurile Arad – Şiria – Seleuş şi Arad – Zădăreni – Felnac, alături de construirea pasajelor de pe centrura Aradului şi a unor străzi din municipiu au fost blocate de guvernarea USL, fără care reprezentanţii arădeni ai acesteia să insiste la Bucureşti pentru continuarea lor.
„Reprezentanţii USL Arad, conduşi de Cristina, Căprar şi Purcaru, nu au niciun cuvânt de spus la Bucureşti. În loc să intervină la guvern, pentru ca investiţiile să fie lăsate să se deruleze, aceşti aşa-zişi lideri au ales soluţia de a mă acuza pe mine la nivel local, de a împroşca cu noroi, minimalizând chiar importanţa acestor proiecte”, a declarat Nicolae Ioţcu.
 

UPDATE 1/ Căprar: „Ioţcu şi Falcă au intrat în politică să se pricopsească!”
Şi Dorel Căprar, celălalt co-preşedinte al USL a reacţionat ca urmare a afirmaţiilor lui Nicolae Ioţcu. Acesta consideră că liderii PD-L Arad continuă seria atacurilor nefondate la persoană la adresa liderilor locali ai USL, speriaţi probabil de ascensiunea acestei formaţiuni politice. „Este incredibil tupeul pe care îl au aceşti oameni! Nicolae Ioţcu spune despre mine sau despre colegii mei că am falimentat firme, că nu avem bani! Nicolae Ioţcu, la fel ca şi idolul lui, Gheorghe Falcă, a intrat în politică să se pricopsească. Înainte de a intra în politică nu a realizat nimic. Apoi, a fost angajat pe relaţii politice pe la firmele PD-L, după care a devenit un bugetar de lux. Oamenii aceştia nu ştiu ce înseamnă să ai o firmă, să creezi locuri de muncă, să ai o responsabilitate pentru angajaţi. Şi Ioţcu, şi Falcă fac parte din categoria milionarilor de carton, care nu îşi pot justifica în mod serios averile. Nicolae Ioţcu a vândut o groapă într-un sat de deal cu 700 000 de euro – aceasta este o tanzacţie dubioasă, nu o sursă legitimă de venit! I-am cerut şi altă dată lui Ioţcu să le explice tuturor bugetarilor, care se află în subordinea sa sau nu, cum a reuşit în timp de criză să devină milionar în euro? Cum a reuşit să vândă în timp de criză un apartament în cartierul Aurel Vlaicu cu peste 60 000 de euro? Cum a reuşit în câţiva ani să aibă şi vilă la Vladimirescu, şi apartament în centrul oraşului şi numeroase conturi în bănci? Nu cred că este întâmplător faptul că DNA ridică documente din Consiliul Judeţean, unde există grave suspiciuni de corupţie! Nicolae Ioţcu, Gheorghe Falcă şi toţi cei ca ei împovărează arădenii cu credite, cu taxe şi impozite tot mai mari, demarează lucrări de investiţii la costuri uriaşe, de foarte slabă calitate şi se consideră apoi mari ctitori ai Aradului. În realitate, toate meritele pe care şi le arogă nu sunt ale lor, sunt ale firmelor şi ale angajaţilor care muncesc şi care plătesc taxe şi impozite. Toţi aceşti oameni vor de la oamenii pe care i-au ales rezultate şi investiţii viabile, care să dureze în timp, nu o demagogie continuă, atacuri la persoană şi arogarea unor merite care nu le aparţin”, a spus Dorel Căprar, co-preşedintele USL Arad.
 

UPDATE 2/ Singura fraudă dovedită, la Târnova
Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, dezaprobă „veşnica goană după imagine a reprezentanţilor USL, care se limiteză la atacuri la persoană, la acuze şi replici nefondate, fără să vină cu soluţii concrete, politice şi administrative, la problemele existente”.
„Nu sunt adeptul replicilor, a conflictelor verbale, ci a dezbaterilor concrete, pe proiecte, pe strategii, pe viziuni. Poate de aceea, răspund rar sau deloc atacurilor, mai ales celor care vin ca justificare a neputinţei politice sau administrative a celor care le «aruncă» în presă. Dar, mă simt dator să clarific unele aspecte legate de declaraţiile domnului Ioan Cristina”, a afirmat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean.
În ceea ce priveşte oprirea finanţărilor la lucrările importante din infrastructură, Nicolae Ioţcu a a precizat: „Sunt contracte semnate pe Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, începerea lucrărilor a fost aprobată de actualul guvern, şi pentru drumul Arad - Şiria şi pentru Arad - Felnac şi pentru cei 18 kilometri de străzi în municipiu şi pentru străzi şi drumuri comunale în 41 de oraşe şi comune. De asemenea, recenta rectificare a reprezentat cel mai bun prilej pentru finanţarea în continuare a pasajelor rutiere de pe centura Aradului. Asta e realitatea, că lucrările sunt oprite. Cetăţenii văd că lucrările stagnează iar domnul Cristina şi ceilalţi reprezentanţi ai USL Arad trebuie să răspundă de ce sunt oprite lucrările, nu să se dedea la atacuri la persoană sau să repete, ca nişte elevi silitori, tot ceea ce declară Ponta sau Antonescu la Bucureşti”
, a precizat Nicolae Ioțcu.
Despre celelalte acuze venite din partea lui Ioan Cristina şi Dorel Căprar, Nicolae Ioţcu a comentat: „Domnul Cristina are tot dreptul să vorbească despre orice subiect în mediile private pe care le frecventează: chefuri, birturi sau alte localuri prin care-şi desfăşoară «serviciul». Dar când aduce asemenea acuze, precum frauda în alegeri, într-un mediu public, prin declaraţii de presă, atunci lucrurile ies de sub tiparul discuţiilor de birt şi intră într-un cadru juridic, responsabil şi unde fiecare trebuie să-şi asume ceea ce declară. Singura fraudă electorală dovedită în judeţul Arad, de-a lungul a 22 de ani de democraţie, s-a demonstrat tocmai la Târnova, comună «păstorită» de liberali, cu Ioan Cristina în frunte. Iar, stratagema cu «Statistica» şi cu frauda de acolo, născocită de Antonescu este folosită ca refren de Uniunea socialiştilor mincinoşi, propagată prin teritoriu de aserviţii din partid, precum Ioan Cristina, fost Neluţu. Cât despre domnul Căprar, dumnealui îşi ascunde eşecul politic şi profesional prin afirmaţii nefondate şi calomnioase”, a completat Nicolae Ioțcu. 

Falcă: „Să vorbească mai puţin şi să muncească mai mult”
Gheorghe Falcă, lider al Mişcării Creştin-Liberale, le sugerează liderilor USL Arad – Ioan Cristina şi Dorel Căprar – ca, în loc să polemizeze în mass-media, „să coboare din «turnurile lor de fildeş» şi să studieze traficul greu din Arad, blocajele de la intrările şi ieşirile din municipiu, tot haosul pe care a reuşit să-l creeze incompetenţa Guvernului Ponta”.
„Să vorbească mai puţin şi să muncească mai mult. Până acum nu au reuşit să aducă nici un leu pentru judeţul Arad, nici măcar pentru primarii lor. Cred că ar trebui să lase capul jos şi să nu mai vorbească atât. Să le fie ruşine că nici o primărie din judeţ Aradul nu mai primeşte nici un leu la rectificări; nici măcar primarii PSD, PNL sau PC nu sunt sprijiniţi. Domnul Căprar ar trebui să îşi vadă mai întâi de problemele pe care le are cu instituţiile statului: Garda Financiară, Inspectoratul de Muncă sau bănci care îi solicit rambursarea creditelor”, declară Falcă.
Referitor la acuzele aduse de un consilier municipal al USL faţă de creditul pentru CET, Falcă spune că această Uniune ar trebui să-şi promoveze oameni care să fie capabili măcar să scrie un proiect, să fie capabili să atragă fonduri, mai ales europene. „Aleşii USL trebuie să conştientizeze că de când au preluat guvernarea avem zero absorbţie pe fonduri europene, într-o perioadă în care aceasta ar trebui să fie principala preocupare”, a mai afirmat Gheorghe Falcă.Comentarii (30)

Protestatar - la 08.09.2012 ora 01:06:27Noi am avut un protest reusit, iar voua va vine randul cu siguranta. Mama Justitie va asteapta cu bratele deschise hotomanilor!


draga George... - la 08.09.2012 ora 01:03:39Dezamagirea ta ne doare exact in gaura de la cotetul vecinului. Tolomaci ca tine sunt cu duiumul! Cei ca tine, dar putin mai destepti ca tine, au plecat din tara. In rest, cred ca si dl.Hoffmann care e un domn si nu da replici oricui iti doreste acelasi lucru. Ca sa stii, George draga tu nu mirosi pe langa el... taraaane!


pt ???? - la 07.09.2012 ora 20:08:13cristina a facut sex oral si anal si a fost lins in cur de mata


tyws - la 06.09.2012 ora 11:10:45eu cred ca modestia si bunul simt va invinge o data si odata aceste laude de doi bani a alesilor locali. Oamnenilor daca le faci un lucru bun din banii lor si nu se simt jegmaniti cu siguranta apreciaza acel lucru si aici ma refer la drumuri trotuare etc. Dar din pacate cei care se dau mari precursori ai dezvoltarii aradului nu au dovedit decat ca stiu sa faca lucrari de mantuiala cu bani multi ascunzandu-se dupa nesanatoasa lozica "Fura dar si face". Uita-te cat fura uita-te cat face si voteaza dupa. Banii furati se reflecta in neajunsuri si anume localitati fara canalizari si apa, scoli si spitale dezafectate sau chiar inchise.


Vlad - la 06.09.2012 ora 09:40:57asta e razboiul clonelor, al caricaturilor umane


Alex - la 06.09.2012 ora 01:49:13Daca e Imperiul contraataca atunci unde e Luke Skywalker?:)) vad doar o clona si un mustacios:))) jenant mai tovarasi jenant politicienii astia, bine a zis dl. George, de acord cu el, desi eu nu muncesc ci inca sunt la facultate, am privilegiul sa ma sustina inca parinti


George - la 06.09.2012 ora 01:46:06si domnule Eduard Hoffmann, ma dezamagiti cumplit... Pacat...nu asa se comporta un intelectual...


George - la 06.09.2012 ora 01:41:33cred ca daca toti acesti oameni politici cu tot cu acesti protestatari ar merge naibi ar fi mai bine in tara asta. Eu am rate si credite si datorii, dar muncesc 14 poate 16 ore pe zi ca sa imi sustin familia. Politicienii fura iar protestatarii sunt platiti pentru ce fac, putini sunt care merg acolo din convingere. Am vazut pe vreo cativa din ei veneau pe la noi la servici sa le dam bani ca nu au cu ce merge acasa, minteau, sau inventau tot felul de mizerii. Pe astia vreti voi sa ma convingeti sa ii sustin? De asa ceva am eu nevoie sau fetita mea? Sa va ia dracu pe toti cu politica voastra, la munca la ocna cu voi cu toti! Toti, nici unul nu sunteti mai buni ca ceilalti.Si poate o sa vina vremea cand si noi, oamenii care chiar muncim in tara asta, o sa spunem stop, si atunci o sa plecati ca ala din 89, cu picioarele in fata, vai de voi si de scandalurile voastre!


Tiganul - la 06.09.2012 ora 01:21:39Eu sunt tigan ,ei corturari cel mult.!!!


Etinic - la 06.09.2012 ora 01:19:59Amindoi sunt negri ca asfaltul; de ce sunt tigani amindoi.


        1 | 2 | 3    >    >>


Nume:
Comentariu:Top news
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100


Conform Clubului Român de Presă, se pot prelua texte din conţinutul articolelor în scop de informare sau pentru revista presei, în limita a 500 de caractere. În acest caz, OBLIGATORIU se va menţiona sursa www.newsar.ro sau NEWS-AR. Reproducerea neautorizată a textelor sau imaginilor de pe acest site cu încălcarea acestor norme este interzisă fără a avea un acord scris din partea REDACŢIEI şi se va soluţiona în instantele de judecată.
  Gura lumii, slobodă!
Gheorghe Falcă nu se dezice cu una cu doua în ceea ce priveşte temperamentul. Gura lumii vorbeşte despre două deplasări

continuare »

  Ultimele comentarii
cotea în 23.08.2014
tarfe proaste , se opereaza de tinere si dupa 50 de ani li se unesc fata cu c ...
Pharmd785 în 20.08.2014
Very nice site!
Pharmg917 în 20.08.2014
Very nice site! cheap goods http://oixypea2.com/qxqsxoq/4.html
Pharmd139 în 20.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharmd465 în 20.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharma19 în 20.08.2014
Very nice site! cheap goods
Pharmd823 în 19.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharme578 în 19.08.2014
Very nice site! cheap goods
Pharmd221 în 17.08.2014
Very nice site!
Pharmk457 în 17.08.2014
Very nice site! cheap goods http://oieapxy2.com/tyaott/4.html

Un ritual folosit în Mozambic împotriva durerilor de cap a fost adaptat în vederea iniţierii în „Mişcarea Populară”.

SEO
ziare
 
contact@newsar.ro
tel: 0745-516915
      0357-425837
      0770-214891
publicitate@newsar.ro
tel: 0745-516915
      0357-425837
      0770-214891