Flash news:
 
<< Înapoi


UPDATE/ Adrian Buleu, cercetat pentru OMOR în cazul Abel!09.05.13 de C.U., D.T., O.T.

Adrian Buleu (foto), soţul Alinei Buleu, asociata lui Abel Apostol de la „Riviera”, este principalul suspect în cazul dispariţiei omului de afaceri arădean. Mai multe indicii – pete de sânge, declaraţii ale angajaţilor restaurantului – conduc la ipoteza unei crime, anchetatorii depunând eforturi pentru descoperirea cadavrului lui Abel Apostol. Procurorii l-au reţinut pe Adrian Buleu, miercuri noaptea, la ora 00.15, pentru 24 de ore. Potrivit prim procurorului adjunct al Tribunalului Arad, Dan Ursu, Adrian Buleu este cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor. În cursul acestei seri, Buleu va fi prezentat Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Din probele şi declaraţiile existente până acum, reiese că Abel Apostol ar fi fost agresat în incinta restaurantului şi transportat apoi în pădura din localitatea Vladimirescu, pentru a fi ascuns.
„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus, în data de 9 mai, reţinerea învinuitului Buleu Adrian, pentru comiterea infracţiunii de omor. Din probatoriul  administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că învinuitul Buleu Adrian, în seara zilei de 1 mai, l-a agresat pe numitul Apostol Abel, în incinta unui local, generându-i leziuni care au condus la moartea acestuia. Ulterior, învinuitul Buleu Adrian a transportat cadavrul cu autoturismul propriu într-un loc izolat din pădurea Vladimirescu, unde a incendiat autovehiculul. Facem precizarea că începerea urmăririi penale este un act ce marchează  declanşarea procesului penal iar reţinerea constituie o măsură preventivă, nici una dintre aceste activităţi neputând să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat de presă remis de Biroul de Informare şi Relaţii Publice  din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.
Căutarea cadavrului lui Abel a început încă de miercuri, în pădurea din apropierea localităţii Vladimirescu, şi continuă şi astăzi. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad a anunţat că, joi la prânz, la solicitarea Poliţiei, un echipaj de căutare-salvare a început căutările cu barca pe Râul Mureş, în zona localităţii Vladimirescu.

Sprijin de la IGPR
O echipă de specialişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) s-a deplasat, joi, la Arad pentru a acorda sprijin în anchetă. „Echipa, formată din şeful Serviciului Omoruri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale, ofiţeri specialişti ai Institutului Naţional de Criminalistică şi un autolaborator criminalistic, s-a deplasat, din dispoziţia şefului Poliţiei Române, pentru a acorda sprijin de specialitate colegilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad la cercetarea la faţa locului, precum şi pentru valorificarea mijloacelor de probă ridicate. Activităţile investigative în cauză se derulează sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Filmul evenimentelor, din momentul anunţării dispariţiei lui Abel
Autorităţile arădene sunt în alertă după ce un cunoscut om de afaceri din oraş a fost dat dispărut de familie, în seara zilei de miercuri. Abel Apostol, de 55 de ani, a fost văzut ultima dată în cursul serii de miercuri, 1 mai 2013, la complexul sportiv Riviera, situat pe malul Mureşului, unde acesta era asociat.
Potrivit fiului său, Albert Apostol, omul de afaceri a avut o discuţie mai aprinsă cu asociaţii săi, cu doar câteva ore înainte de constatarea dispariţiei. „Am auzit că, undeva între orele 19 şi 20, a avut nişte replici mai tăioase cu asociaţii de la firmă. Nu ştiu ce să cred despre întreaga situaţie”, a declarat Albert Apostol. Întrebat dacă crede că există vreo legătură între discuţiile aprinse ale tatălui său cu partenerii de afaceri şi dispariţie, Albert Apostol a evitat să răspundă.
Acesta şi-a văzut ultima dată tatăl în seara dispariţiei, chiar la Riviera. „În jurul orei 18,30, în cursul serii de miercuri, 1 Mai, l-am văzut pentru ultima dată. Eram la baza sportivă cu mai mulţi prieteni şi la acea oră am plecat spre casă. Ne-am salutat şi mi-a spus că ne vedem diseară, acasă. Nu a mai venit iar la ora 21,30 l-am sunat, dar avea telefonul închis. O cunoştinţă de-a noastră mi-a relatat că l-a apelat la telefon la ora 21, mobilul a sunat, dar nu i-a răspuns nimeni”, a declarat Albert Apostol, fiul omului de afaceri.
Familia Apostol a anunţat Poliţia iar în cursul zilei de miercuri oamenii legii i-au interogat pe toţi cei care ar putea oferi informaţii suplimentare. În momentul dispariţiei, Abel Apostol era îmbrăcat cu un tricou de culoare galbenă, pantaloni gri, sandale maro şi o geacă de culoare neagră. Cei care îl văd sunt rugaţi să anunţe Poliţia, la numărul unic de urgenţă 112, sau familia, la numărul de telefon 0748.252.378. (C.U.)

UPDATE 1 (02.05.2013)/ Dat în urmărire
Până joi seara, poliţiştii arădeni au verificat toate unităţile spitaliceşti de pe raza municipiului Arad, urmând ca vineri dimineaţa să apeleze inclusiv la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a efectua căutări pe râul Mureş. Abel Apostol a fost dat în urmărire generală. (O.T.)
 

UPDATE 2 (03.05.2013)/ Căutat cu câini şi angajaţii ISU
Omul de afaceri a fost dat de poliţie în urmărire generală şi internaţională. La această oră, acesta este căutat de echipaje de Poliţie, Jandarmerie şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad. „Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a solicitat sprijinul Jandarmeriei şi al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad. Bărbatul este căutat cu câinii de urmărire şi personalul ISU”, a declarat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. (D.T.)
 

UPATE 3 (06.05.2013)/ Deocamdată, nu se ia în calul varianta crimei
Poliţiştii, procurorii, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad şi voluntarii continuă căutările în cazul dispariţiei omului de afaceri Abel Apostol. Deşi toate indiciile conduc spre ipoteza că acesta ar fi dispărut în apele râului Mureş, deocamdată nu se ştie nimic concret despre ceea ce i s-a întâmplat omului de afaceri. „Deocamdată, nu se ia în calul varianta crimei. Nu este un dosar cu autor necunoscut, este un dosar de dispariţie. Desigur că în momentul de faţă se fac audieri de persoane, verificări, dar până nu vor apărea date concrete nu ne putem pronunţa”, a declarat, pentru www.newsar.ro, Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. (O.T.)
 

UPDATE 4 (06.05.2013)/ Scafandrii ISU nu participă la căutări
George Pleşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad a declarat că nu s-a pus problema căutării omului de afaceri cu scafandrii militari, din cauza faptului că aceştia nu sunt autorizaţi să execute căutări decât în ape stătătoare. În plus, vizibilitatea apei râului Mureş este foarte scăzută şi ar permite doar o căutare „pe pipăite”. „Noi continuăm căutările cu barca, la cererea Poliţiei şi a Parchetului. Scafandrii nu participă la căutări pentru că în Mureş nu se vede nimic acum. De altfel, nici nu s-a pus problema, mai ales că scafandrii noştri nu sunt autorizaţi decât pentru ape stătătoare”, a declarat George Pleşca, pentru www.newsar.ro.
Acesta a admis că scafandrii ISU ar putea participa la căutări, dar numai în cazul delimitării clare a unei zone din râu în acest sens. (O.T.)


UPDATE 5 (06.05.2013)/ Recompensă de 5.000 de euro
Dupa cinci zile de la dispariţia lui Abel, familia şi prietenii acestuia au hotărât să organizeze o conferinţa de presă. Fiul, soţia, fraţii şi nepoţii lui Abel, precum şi un grup de prieteni, reprezentaţi de Willy Glasser, s-au întâlnit luni după-masa cu presa pentru a comunica opiniei publice decizia de a oferi o recompensă de 5.000 de euro persoanei sau persoanelor care le va/vor furniza autorităţilor sau familiei, la numărul de telefon 0743887507, informaţii exacte care să conducă la găsirea lui Abel şi la stabilirea împrejurărilor în care acesta a dispărut.
Pentru comunicarea unor astfel de date puteţi accesa şi adresa de e-mail peurmeleluiabel@gmail.com precum şi blogul peurmeleluiabel.wordpress.com.
„Abel Apostol face parte dintr-o numeroasă familie de creştini practicanţi. Abel Apostol este o persoana smerită, cu frica lui Dumnezeu, care nu a căutat şi nici nu a agreat niciodată violenţa. Rugăm sprijiniţi familia disperată şi autorităţile!”, se arată în comunicatul de presă făcut public de familia lui Abel Apostol. (D.T.)
 

UPDATE 6 (07.05.2013)/ Dosar penal pentru lipsire de libertate!
În cazul dispariţiei omului de afaceri Abel Apostol a fost deschis un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate. „La Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad este întregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal şi în care figurează ca persoană vătămată numitul Apostol Abel”, a declarat procurorul Flavius Chiş, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, citat de Mediafax. (O.T.)
 

UPDATE 7 (8.05.2013)/ Nimic nou în „Cazul Abel”
Nici ziua de miercuri nu a adus nimic nou în controversatul caz al dispariţiei omului de afaceri Abel Apostol, co-proprietar al complexului sportiv şi restaurantului Riviera. În afara unui apel telefonic fals care anunţa că Abel Apostol a fost descoperit în Aradul Nou şi a unei încercări a asociaţilor omului de afaceri de a se disocia de cele întâmplate, nici un element nou nu a apărut în acest caz. De remarcat, că în paralel cu căutările care se desfăşoară în râul Mureş, anchetatorii lucrează la dosarul de sechestare deschis în cursul zilei de marţi. (O.T)
 

UPDATE 8 (08.05.2013)/ Adrian Buleu, audiat la Parchet!
Potrivit unei informaţii apărute în cursul zilei de miercuri, o pată de sânge descoperită pe malul Mureşului, la „Riviera”, s-a dovedit a proveni de la dispărutul Abel Apostol, ceea ce dă întregului caz o altă conotaţie, respectiv crima!
Adrian Buleu, soţul Alinei Buleu, asociata lui Abel Apostol de la „Riviera”, a fost adus miercuri seara la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. Alături de acesta, la Parchet a fost adusă pentru audieri şi soţia sa, dar şi angajaţii restaurantului.
Pe bloggul peurmeleluiabel.wordpress.com, familia şi apropiaţii lui Abel Apostol au scris: „Doamne ajută! Oamenii legii sunt pe urmele ucigaşilor lui Abel. Crima din săptămâna patimilor, la final?” (O.T.)

Sursa foto: FacebookComentarii (34)

Sorin - la 09.05.2013 ora 21:51:57porcul asta de Buleu era cunoscut ca "mare bataus" desi nu era mai nimic de el. nu s-a gasit unul sa-i dea una peste bot, dar nu-i nimic ca apuca el pe mana baietilor vanjosi din puscarie!


stewe - la 09.05.2013 ora 20:49:22La puscarie si cu nevasta lui Buleu si cu angajatii care au tainuit lovitura cauzatoare de moarte. Nu este in regula ceva nici la Politia Arad.


penti - la 09.05.2013 ora 18:34:36cata marsavie pe lumea asta
un om omarat in bataie intr-un restaurant .angajatii sant pusi sa spele sangele de pe podea ,si totusi dureaza atata timp pana la aflarea faptelor !


Ducu - la 09.05.2013 ora 09:50:05in sfarsit se face dreptate


Radu - la 09.05.2013 ora 09:06:48acest Buleu are nume predestinat: vine de la bulau


G. - la 09.05.2013 ora 08:46:22nu pot sa cred... nevasta lui tocmai declarase in ziar ca nu au de a face cu disparitia. asta inseamna complicitate si tainuire! sa plateasca pt. ce au facut! in viata asta ca pe urma are Dumnezeu grija!


edy-prietenul dreptatii - la 09.05.2013 ora 03:54:17Felicitari presei! Asemenea cazuri trebuie clarificate, indiferent despre cine este vorba. Contributia presei poate fi esentiala prin sensibilizarea eventualilor martori si chiar presiunea creata asupra potentialilor autori.


N.A. - la 09.05.2013 ora 02:09:40Mai dar ati luat-o razna toti cu acest caz. Ce numai asta se intampla la Arad?? Mai bine ati vedea lucrurile cu adevarat importante care se fac in oras pentru aradeni!


Ducu - la 09.05.2013 ora 01:41:18il cauta la Vladimirescu cu caini de urma. au mai fost azi dar n-au gasit nimic


Sorin - la 08.05.2013 ora 12:43:36Pe Elodia n-au gasit-o cu tot cu "presiune presei". asa ca...


        1 | 2 | 3 | 4    >    >>


Nume:
Comentariu:Top news
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100


Conform Clubului Român de Presă, se pot prelua texte din conţinutul articolelor în scop de informare sau pentru revista presei, în limita a 500 de caractere. În acest caz, OBLIGATORIU se va menţiona sursa www.newsar.ro sau NEWS-AR. Reproducerea neautorizată a textelor sau imaginilor de pe acest site cu încălcarea acestor norme este interzisă fără a avea un acord scris din partea REDACŢIEI şi se va soluţiona în instantele de judecată.
  Gura lumii, slobodă!
Gheorghe Falcă nu se dezice cu una cu doua în ceea ce priveşte temperamentul. Gura lumii vorbeşte despre două deplasări

continuare »

  Ultimele comentarii
cotea în 23.08.2014
tarfe proaste , se opereaza de tinere si dupa 50 de ani li se unesc fata cu c ...
Pharmd785 în 20.08.2014
Very nice site!
Pharmg917 în 20.08.2014
Very nice site! cheap goods http://oixypea2.com/qxqsxoq/4.html
Pharmd139 în 20.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharmd465 în 20.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharma19 în 20.08.2014
Very nice site! cheap goods
Pharmd823 în 19.08.2014
Very nice site! [url=http://oixypea2.com/qxqsxoq/2.html]cheap goods[/url]
Pharme578 în 19.08.2014
Very nice site! cheap goods
Pharmd221 în 17.08.2014
Very nice site!
Pharmk457 în 17.08.2014
Very nice site! cheap goods http://oieapxy2.com/tyaott/4.html

Un ritual folosit în Mozambic împotriva durerilor de cap a fost adaptat în vederea iniţierii în „Mişcarea Populară”.

SEO
ziare
 
contact@newsar.ro
tel: 0745-516915
      0357-425837
      0770-214891
publicitate@newsar.ro
tel: 0745-516915
      0357-425837
      0770-214891