Asociația EFECT VERDE declară RĂZBOI împotriva deșeurilor din zonele naturale și INVITĂ arădenii să i se alăture în acest demers

Asociația EFECT VERDE declară RĂZBOI împotriva deșeurilor din zonele naturale și INVITĂ arădenii să i se alăture în acest demers

Asociaţia EFECT VERDE implică și în acest an Aradul în lupta împotriva deşeurilor din zonele naturale, în cadrul celei mai mari mișcări sociale organizată vreodată în lume, sub motto-ul: Let’s Do It, World!

Acţiunea se va desfășura sâmbătă, 24 septembrie și va debuta în Piaţa Avram Iancu, unde începând cu ora 08.30 se pot prezenta atât voluntarii care doresc să se înscrie, cât şi cei înscrişi deja pentru a ridica materialele şi pentru a fi repartizaţi în locaţiile cu deşeuri din jurul municipiului. Deplasarea voluntarilor în locaţiile cartate se va face prin mijloace proprii sau cu autocare puse la dispoziţie de către partenerii proiectului. Pentru voluntarii din judeţ materialele pentru curăţenie se vor ridica din locurile organizate de către primării.

Un număr de 114 ţări din lumea întreagă şi-au unit forţele în ultimii 7 ani pentru a lupta împotriva deşeurilor din zonele naturale, Let’s Do It, World! reușind să mobilizeze peste 14 milioane de voluntari în numeroase acţiuni de curăţenie şi educaţie.

Anul acesta, 104 ţări de pe Glob vor organiza o zi de curăţenie naţională.

„Ceva se schimbă în lume şi acest ceva pleacă de jos în sus. Oamenii par să nu mai fie mulţumiţi de modul în care lucrurile sunt organizate şi sunt gata să-şi asume un rol activ pentru a da startul la schimbare”, a precizat preşedintele Fundaţiei Let’s Do It, World!, Rainer Nolvak.

La Arad, partenerii proiectului sunt: Consiliul Judeţean Arad, Primăria Municipiului Arad, instituţiile deconcentrate ale Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, Ministerului de Interne, operatorii de salubritate şi mai mulți operatori economici locali.

Pentru o bună desfăşurare a Zilei de Curăţenie Naţională recomandăm tuturor participanţilor, în special grupurilor, înscrierea la una din adresele  de mai jos:

Inscrieri le pentru Let’s Do It, România se fac aici:/la email: efectverde@gmail.com/Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO”, se arată într-un comunicat de presă emis de către organizatori.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.