ATAC CANIBALIC în Marea Britanie: I-A MÂNCAT globul ocular și o parte din față, după care A MURIT electrocutat

ATAC CANIBALIC în Marea Britanie: I-A MÂNCAT globul ocular și o parte din față, după care  A MURIT electrocutat

O femeie de 22 de ani din Blackwood (Marea Britanie) a fost ucisă și apoi devorată într-un mod canibalic de către un bărbat de 34 de ani. Oribila scenă s-a petrecut sub ochii îngroziți ai personalului de la hotelul Sirhowy Arms din localitatea Argoed, situată lângă Blackwood.

Potrivit declarațiilor polițiștilor victima a fost ucisă într-un act de canibalism. Poliția a sosit la hotel în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei locale 1.30, după ce a fost informată de personalul hotelului că Matthew Williams a fost surprins în timp ce se hrănea cu globul ocular și o parte din fața femeii. Angajații hotelului au pătruns cu forța în camera pe care cei doi o închiriaseră pentru a întreține relații sexuale, după ce bărbatul a refuzat să-i lase să intre.

Oripilați, angajații hotelului au sunat la poliție, iar mai mulți agenți s-au deplasat la fața locului. Presupusul atacator a fost ucis de polițiști după ce a fost atacat cu un pistol cu electroșocuri.

Poliţia a declarat că a deschis o anchetă pentru omor.

„Poliţia a utilizat un pistol de tip Taser pentru arestarea suspectului. În cursul arestării, bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa”, au declarat agenții de ordine, precizând că „în pofida acordării primului ajutor, suspectul a murit”.

Localnicii sunt în stare de șoc și spun că locul unde s-a petrecut tragedia a fost convertit în pofida dorinţei lor, în urmă cu câţiva ani, din hotel în spaţiu de găzduire a persoanelor vulnerabile.

Foto: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.