ATACUL unui RECHIN i-a SALVAT viaţa! Povestea INCREDIBILĂ a unui bărbat

ATACUL unui RECHIN i-a SALVAT viaţa! Povestea INCREDIBILĂ a unui bărbat

Atacul unui rechin este printre cele mai groaznice lucruri care se pot întâmpla atunci când înotăm în larg şi sunt foarte puţini cei care supravieţuiesc unui asemenea eveniment tragic. Pentru acest bărbat însă, întâlnirea cu un rechin i-a salvat viaţa.

Sună paradoxal, dar Eugene Finney, tată a doi copii, este astăzi recunoscător că a fost muşcat de un rechin, în timp ce înota pe lângă o plajă din California.

În momentul atacului, a simţit nişte dureri groaznice în spate, unde şi-a înfipt fiara colţii. După ce a reuşit să scape, a fost dus de urgenţă la spital.

În timp ce doctorii îl consultau, au descoperit ceva teribil. Pe lângă plăgile deschise, Eugene avea o tumoră de mărimea unei nuci, la un rinichi.

El a fost operat şi, din fericire, nu a fost nevoit să faca chimioterapie.

Eugene ştie că dacă nu ar fi fost atacat de rechin nu s-ar fi dus la spital pentru analize, iar cancerul ar fi avansat rapid şi i-ar fi pus in pericol viaţa. Chiar dacă a fost nevoie de o întâmplare traumatizantă, el este recunoscător, pentru că datorită acesteia a descoperit boala din timp, iar acum este sănătos şi fericit.

Eugene-Finney

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.