ATENTAT eșuat într-un avion american. Motivul HALUCINANT pentru care NU A EXPLODAT BOMBA!

ATENTAT eșuat într-un avion american. Motivul HALUCINANT pentru care NU A EXPLODAT BOMBA!

Un atentat plănuit să aibă loc într-un avion american a avut un final fericit pentru pasagerii care călătoreau cu aparatul de zbor și asta pentru că teroristul  care trebuia să detoneze bomba a deteriorat explozibilul purtat în lenjeria intimă. Motivul este absolut hilar: teroristul nigerian nu se mai schimbase de două săptămâni.

Cazul teroristului Umar Abdulmutallab, care în 2009, chiar în ziua de Crăciun a încercat să detoneze bomba ascunsă în chiloţi pentru a arunca în aer un avion a făcut la acea vreme mare vâlvă şi a determinat schimbarea măsurilor de securitate în aeroporturi.

Investigaţiile preliminare ale FBI arătau, la scurt timp după incident, că dispozitivul explozibil conţinea o substanţă numită pentaeritritol, pe care nigerianul a încercat să o aprindă în timp ce cursa companiei Delta se pregătea de aterizare la Detroit, venind dinspre Amsterdam.

Teroristul îşi legase dispozitivul în zona genitală, astfel încât a putut trece de filtrele de securitate de pe aeroport. În momentul în care nigerianul a încercat să aprindă explozibilul, un alt pasager l-a imobilizat.

Recent, noi declaraţii au arătat că planul nigerianului, care purta de două săptămâni aceeaşi lenjerie intimă, a eşuat din cauza gravelor probleme de igienă.

Foto: nydailynews.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.