ATENȚIE! ACEST OBIECT folosit de foarte multă lume i-a EXPLODAT în față! Bărbatul s-a ales cu GÂTUL RUPT și era să MOARĂ

ATENȚIE! ACEST OBIECT folosit de foarte multă lume i-a EXPLODAT în față! Bărbatul s-a ales cu GÂTUL RUPT și era să MOARĂ

Un bărbat de 29 de ani riscă să rămână paralizat după ce, în timpul unei pauze de la locul de muncă a trecut printr-o experiență groaznică, iar ceea ce a pățit el nu e un caz singular.

Cordero Caples a renunțat la țigări și le-a înlocuit cu o țigară electronică, considerând că este o alternativă mai sănătoasă. El nu s-a gândit nici o clipă că i-ar putea fi fatală.

În timp ce fuma din țigara electronică aceasta i-a explodat în față, provocându-i răni foarte grave și traumatisme la nivelul gâtului. El a fost dus de urgență la spital, unde medicii au constat că are gâtul rupt și prezintă riscul de a rămâne paralizat.

Familia lui este șocată și vrea să dea în judecată firma producătoare.

În urmă cu o lună a avut loc un incident similar, când un alt bărbat s-a ales cu gâtul rupt din cauza exploziei țigării electronice, iar în august o persoană a murit după ce, același obiect, a izbucnit în flăcări.

comp-ecig

Sursa: metro.co.uk

 

 

 

  1. Ba sa nu imi spuneti ca explozia din poza de sus a fost provacata de o tigara.
    Ce o fumat ala un obuz ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.