Atenţie, arădeni! Continuă să fie SPARTE maşinile (FOTO)

Atenţie, arădeni! Continuă să fie SPARTE maşinile (FOTO)

O tânără din Arad s-a trezit cu geamul maşinii spart. S-a întâmplat ziua în amiaza mare, marți, în spatele blocului Z 20 de pe Calea Aurel Vlaicu.

De remarcat, că tânăra a precizat că este pentru a doua oară când i se sparge geamul autoturismului. Aceasta a depus plângere la Poliţie, sperând ca autorul sau autorii (se vorbeşte despre două persoane care dau spargeri în Vlaicu) să fie prinşi.

Pe de altă parte, există şi suspiciunea că geamul a fost spart de unul dintre deţinătorii garajelor din spatele blocului, deranjat de maşina parcată.

  1. Sunt doi mucosii de 14 anii …și eu am pățit la fel..și poliția nu are ce sa le facă..

    Raspunde
  2. Cum nu are ce sa le faca?? O bataie zdravana!

    Raspunde
  3. Puși părinți la plata

    Raspunde
  4. sa le taie cite un deget la fiecare spargere si furt apai atunci nar mai sparge si sar gasi destule pedepse si chiar asa sa plateasca parinti ca poate ei ii pun ca stiu ca nu le face nimic

    Raspunde
  5. am patito si eu in spate la blocurile de la Uta, exact asa a zis politia ca nu are ce sa le faca ca au 14 ani si au peste 60 de plangeri.. si nu le poate face nimic… asa e legea.. ar trebui sa mearga la scoala de corecție sau pusi la munca supravegheati… oricum nu mi se pare corect dar pe viitor voi o sa urmati!.

    Raspunde
  6. Trebuie pusa alarma cu pager care iti spune in timp real starea masini,si cand vezi ca-ti reclameaza ceva,iesit rapid afara si fugit dupa ei si rupti in bataie ca altadata sa nu mai sparga nimic.
    Si mie mi-au spart un geam recent,si de-atunci mi-am pus Pager si aflu orice se intampla de la distanta.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.