ATENŢIE, FETELOR! Se caută cea mai frumoasă arădeancă

ATENŢIE, FETELOR! Se caută cea mai frumoasă arădeancă

Cea de-a IX-a ediție a concursului județean de frumusețe „Miss Arad” se pregătește să întâmpine cu brațele deschise tinerele aspirante la titlul de „cea mai frumoasă arădeancă din anul 2014”, informează Adela Răuţ, din partea organizatorilor.

Anul acesta, mult-așteptata preselecție va fi organizată sub forma de spectacol-show și va avea loc în La Mouche Society Club, în data de 13 iunie, când organizatorii pregătesc un mix de modă, tinerețe, culoare şi momente artistice alese pe sprânceană, toate asezonate din plin cu fete frumoase.

Înscrierile pentru preselecția concursului Miss Arad 2014 se vor putea realiza în două moduri: fie prin trimiterea unui e-mail de intenție la adresa missarad@yahoo.com, care trebuie să conțină cel puțin trei fotografii și datele personale ale concurentei (nume, număr de telefon, localitatea din buletin, vârstă), până în data de 12 iunie ora 20, sau prin completarea formularului tip, între orele 18 – 19,30, în data de 13 iunie, înaintea evenimentul propriu-zis.

Finala proiectului va avea loc în această vară iar câștigătoarea va beneficia, pe lângă cadourile acordate de organizatorii şi sponsorii concursului și de acces direct la cele mai mari evenimente de fashion și frumusețe din România.

„Miss Arad” 2014 este organizat la fel ca în fiecare an de asociaţia non-profit „Angels Organization”, fiind un eveniment cu scop caritabil și direcție educațională.

Regulamentul oficial proiectului este disponibil pe site-ul angelsgroup.ro.

  1. Va rog, sa imi ingaduiti, sa deschid eu lista cu propuneri:
    Faur Bogdana – studenta.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.