ATENŢIE! A început RIDICAREA MAŞINILOR în Arad! Ce se ascunde în spatele acţiunii autorităţilor

ATENŢIE! A început RIDICAREA MAŞINILOR în Arad! Ce se ascunde în spatele acţiunii autorităţilor

Atenţie, arădeni, pentru că a început ridicarea maşinilor parcate neregulamentar în Arad. Anunţul a fost făcut de consilierul local liberal Bogdan Boca, pe Facebook.

Ca de obicei, administraţia locală pune carul înaintea boilor, deoarece nu oferă suficiente locuri de parcare în municipiu. Mai mult decât atât, aceeaşi administraţie Falcă a diminuat semnificativ numărul locurilor de parcare prin trasarea pistelor pentru biciclete şi prin extinderea teraselor cafenelelor şi restaurantelor aflate în graţiile puterii locale.

Acţiunea de ridicare a maşinilor este, dacă vreţi, şi o răzbunare a administraţiei Falcă pentru faptul că arădenii şi unii dintre reprezentanţii acestora în Consiliul Local Municipal s-au opus realizării unei parcări pe locul Parcului Eminescu şi, mai nou, în Piaţa „Avram Iancu”, unde urma să fie realizată inclusiv o piramidă de sticlă. Aceasta din urmă, alături de fântâna cântătoare de pe râul Mureş (o altă idee năstruşnică a celor aflaţi, vremelnic, la cârma Aradului) ar fi reprezentat tichia de mărgăritar a unui oraş gri, rămas mult în urma altor municipii din vestul ţării (dar nu numai).

Aroganţa ridicării şi sechestării maşinilor arădenilor ar putea fi plătită scump de actuala administraţie locală la alegerile din 2020, aşa cum s-a întâmplat, de altfel, şi în 2004, când Dorel Popa a pierdut alegerile şi din cauza sistemului Parktronic şi a celebrei „gheare galbene”.

Începând de astăzi, în baza Hotărârii nr. 73/2018 a Consiliului Local Municipal Arad și a H.G. 965/2016, prin…

Publicată de Boca Bogdan-Vlad pe 17 Aprilie 2018

  1. rusine domnule primar!! 🙁 puteati sa anuntati ieri alaltaieri ca o sa faceti asta nu sa furati (pentru ca este un furt!!) masinile oamenilor pentru ca apoi RECONS sa pretinda sume mari pentru ele!!!! rusine!

    Raspunde
  2. cit ai jita procent din afacerea asta?vedeate-as la mititica

    Raspunde
  3. Rusine olteanului demolator ” dottore ” falca !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.