ATENȚIE la contractele pe care le SEMNAȚI cu S.C. RETIM!

ATENȚIE la contractele pe care le SEMNAȚI cu S.C. RETIM!

Atenție la contractele de colectare a deșeurilor  pe care le încheiați cu S.C. RETIM. Citiți înainte de a vă pune semnătura iar dacă aveți întrebări, adresați-vă firmei.

Uniunea Locală a Asociațiilor Locative (ULAL) Arad atenționează asociațiile de proprietari că reprezentanții firmei SC RETIM Ecologic Service SA au început să contacteze administratori de condominii în vederea încheierii noilor contracte de colectare a deșeurilor, în ciuda faptului că administratorii nu au dreptul legal să semneze contracte în numele asociațiilor de proprietari.

„Recomandăm comitetelor executive și președinților asociațiilor de proprietari să citească cu atenție aceste contracte noi de colectare a deșeurilor înainte de a le semna și dacă au nelămuriri să se adreseze firmei”, declară președintele ULAL Arad, Dorina Lupșe.

În 23 octombrie 2017, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Sistem Integrat de Gestionare a Deșeurilor Arad din cadrul Consiliului Județean Arad a semnat un contract de operare pentru colectarea deșeurilor din municipiul Arad și din 24 de localități din județul Arad cu firma SC RETIM Ecologic Service SA.

  1. Primar nesimtit PSD-ist 7 februarie, 2018, 3:21 pm

    a semnat pentru zona 1? am auzit ca la o sedinta a obligat primariile sa cumepere pubele pentru cei de la tara in contul Reti mului. mai putin si dati de dracu. faceti numa pasi gresiti si vedeti ce vise va intampla . pai nu trebuiau puse la dispozitie de firma care a castigat? pe bune Sergiule ? Pe bune Florine? Stiti ca e penal ceea ce faceti?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.