ATENŢIE! Se caută cele mai frumoase fete din Sântana, în perspectiva „MISS ARAD 2014”

ATENŢIE! Se caută cele mai frumoase fete din Sântana, în perspectiva „MISS ARAD 2014”

La Sântana se caută cele mai frumoase fete, care să concureze în cadrul concursului „Miss Sântana 2014”, eveniment care va avea loc în data de 5 iulie, începând cu orele 20, la Terenul de sport al Școlii Gimnaziale „Sfânta Ana”, informează Adela Răuţ, preşedintele asociaţiei Angels Organization, organizatorul evenimentului.

Aceasta precizează că înscrierile la concurs se realizează până în data de 27.06.2014, prin trimiterea unui e-mail de intenţie, la adresa misssantana2014@yahoo.com, care trebuie să conţină minim 3 fotografii şi datele personale ale concurentei (nume, prenume, data naşterii, număr de telefon).

„Concursul de frumusețe, care este organizat de Primăria Oraşului Sântana în colaborare cu Asociaţia Angels Organization și Angels Events, va avea loc în cadrul Zilelor Orașului Sântana.

În concurs se poate înscrie orice persoană de sex feminin din Sântana, cu vârsta cuprinsă între 14- 24 ani şi înălţimea minimă de 1,65m. Concursul se înscrie în lista proiectelor Asociaţiei Angels Organization care vizează găsirea şi promovarea celor mai frumoase fete din judeţul nostru.

Câştigătoarea concursului «Miss Sântana» va intra direct în finala evenimentului «Miss Arad 2014», care va avea loc în această vară”, a precizat Adela Răuţ.

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.primariasantana.ro.

Afis Miss Sântana

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.