ATENŢIE! Se circulă în CONDIŢII DE IARNĂ! Două ACCIDENTE în numai câteva zeci de minute, soldate cu DOI MORŢI!

ATENŢIE! Se circulă în CONDIŢII DE IARNĂ! Două ACCIDENTE în numai câteva zeci de minute, soldate cu DOI MORŢI!

Două accidente rutiere au avut loc astăzi în numai câteva zeci de minute pe drumurile din judeţul Arad, ambele fiind, se pare, provocate de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum (carosabil acoperit cu zăpadă).

Cel mai grav dintre acestea s-a petrecut imediat după ora 13, pe DN 7, la Conop. În accident au fost implicate un autoturism şi un TIR. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, este vorba despre un accident în urma căruia patru persoane au rămas încarcerate în maşină.

Cu numai câteva zeci de minute înainte, la Sâmbăteni a avut loc un accident în care au fost implicate un autoturism şi un tramvai. Şi în acest caz a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Accidentul a avut loc la ieşirea din localitate, într-o curbă. Femeia care se afla la volanul maşinii nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, autovehiculul a derapat, a sărit peste o bordură şi a ajuns pe liniile de tramvai. Ghinionul şoferiţei a făcut ca exact în acel moment să treacă un tramvai, care a izbit în plin maşina în care aceasta se afla. Femeia a fost rănită, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE 1/ Două persoane decedate, la Conop
Accidentul de la Conop a avut loc tot din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Un autoturism marca Opel, în care se aflau patru persoane, care circula din direcţia Deva spre Conop a derapat şi a acroşat cu partea laterală un autotren care venea din sens opus, după care s-a izbit de autovehiculul care se afla în spatele TIR-ului.

În urma impactului, două persoane şi-au pierdut viaţa, o adolescentă de 14 ani şi o femeie, ambele pasagere în autoturismul Opel. Pentru scoaterea acestora şi a celorlalţi doi ocupanţi ai autovehiculului (doi bărbaţi) a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Traficul rutier pe DN7 Deva – Arad este în prezent oprit, în ambele sensuri, la ieşirea din localitatea Conop, spre Arad. (D.T.)

UPDATE 2/ Traficul rutier îngreunat pe DN7
Centrul Infotrafic informează că, începând cu ora 15,40, traficul rutier pe DN7 Deva – Arad a fost reluat pe un fir, alternativ, şi se desfăşoară îngreunat.

Reprezentanţii Poliţiei atrag atenţia conducătorilor auto să manifeste prudenţă sporită la volan şi să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, mai ales că, potrivit mesajelor de avertizare cu cod galben şi cod portocaliu emise de Administraţiei Naţionale de Meteorologie, începând din această seară, ora 20,00 şi până mâine seară, ora 20,00, vremea se va înrăutăţi. (D.T.)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.