Atenţie, ŞOFERI! Ce se ÎNTÂMPLĂ pe Autostrada Nădlac – Deva

Atenţie, ŞOFERI! Ce se ÎNTÂMPLĂ pe Autostrada Nădlac – Deva

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara le recomandă şoferilor să folosească rute alternative, inclusiv prin judeţul Arad, pentru a se deplasa între Deva şi Timişoara, din cauza faptului că în perioada estivală cresc valorile de trafic pe drumurile naționale și autostrăzi.

Astfel, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara îndeamnă șoferii care circulă pe traseul Timișoara – Deva să folosească următoarele rute alternative:

– Timișoara – A1 (coborârea prin nod rutier Topolovățu Mare sau nod rutier Dumbrava/Traian Vuia) – Lugoj – Caransebeș – Hațeg – Simeria – A1.

– Timișoara – Arad – Lipova – Săvârșin – Deva – A1.

„Rutele ocolitoare pot fi folosite pentru a evita aglomerația de pe sectorul DN 68A Margina – Ilia, sector pe care se desfășoară, în perioada următoare, lucrări de reparații în regie proprie”, a declarat Cristian Ispravnic, directorul general regional al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara.

De remarcat, că începând de luni, 16 iulie, bretelele de urcare pe autostrada A6, în nodul Balinț, pe direcția de mers spre Lugoj, sunt închise. Șoferii care circulă pe A1, pe sensul Nădlac – Lugoj, vor coborî de pe A1 la nodul rutier Topolovățu Mare sau la nodul Dumbrava, iar cei care circulă pe ruta Deva – Lugoj pot coborî de pe autostrada A1 pe la nodurile Dumbrava sau Topolovățu Mare. Circulația pe A6 între Lugoj și nodul rutier Balinț (A1) se desfășoară în condiții normale.

În luna august nu vor fi instituite restricții de circulație pe autostrada A1.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.