ATENȚIE unde vă PARCAȚI mașina! Ce „SURPRIZĂ” l-a așteptat pe un arădean când s-a întors la autoturism

ATENȚIE unde vă PARCAȚI mașina! Ce „SURPRIZĂ” l-a așteptat pe un arădean când s-a întors la autoturism

În Arad, pe lângă că este o adevărată criză a locurilor de parcare, cele existente pot pune în pericol trecătorii și autoturismele.

În orașul nostru atunci când parchezi trebuie să te uiți în stânga, în dreapta, în față, în spate și…în sus! Nu este o noutate faptul că avertismentele cu „Atenție! Cade tencuiala!” se află peste tot, însă cei care le ignoră se pot alege cu capul spart sau cu mașina lovită.

La fel a pățit și un arădean, care și-a parcat mașina pe o stradă din centru, iar când s-a întors la ea a avut „surpriza” să constate că i-a căzut o cărămidă pe capotă. Nu știm sigur dacă și în zona respectivă era vreun panou de atenționare, ceea ce știm este că majoritatea clădirilor din centrul orașului se află într-o stare foarte proastă, iar decorul și tencuiala de pe acoperiș reprezintă un adevărat pericol public.

Proprietarii clădirilor nu fac nimic, autoritățile spun că e treaba proprietarilor, iar astfel o banală plimbare prin oraș se poate solda cu asemenea incidente, sau chiar mai rău…

Foto: Cătălin Brie

 

  1. Luati legatura cu primarul din Oradea si aflati ce a facut el pt. a rezolva problema , aviz edilului nostru !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.