Ați fost AFECTAȚI de FURTUNĂ? Acum puteți să vă faceți singuri EVALUAREA DAUNELOR

Ați fost AFECTAȚI de FURTUNĂ? Acum puteți să vă faceți singuri EVALUAREA DAUNELOR

Cei care au suferit pagube în urma furtunii de duminică și au asigurări la Omniasig își pot face singuri evaluarea acestora.

Este vorba doar despre persoanele fizice iar condiția impusă de firmă este ca valoarea pagubei să nu depășească 1.000 de euro. „În urma fenomenelor meteorologice extreme care au avut loc în perioada 16-17 septembrie 2017 în zona de vest a țării, Omniasig Vienna Insurance Group vine în sprijinul asiguraților săi adaptându-și rapid procedura de constatare a daunelor pentru polițele de asigurare a locuințelor și pentru polițele de asigurare auto facultativă casco. Astfel, până la data de 30 septembrie 2017 inclusiv, asigurații Omniasig (persoane fizice) care au înregistrat o daună cu o valoare de până la 1.000 de euro, pot face autoconstatarea acesteia. Polița respectivă trebuie să aibă inclus riscul «fenomene atmosferice»”, se arată într-un comunicat de presă remis de companie.

Avizarea daunei se va face prin următoarele modalități:

Call-center 021.9669 (tarif normal)

Email avizari@omniasig.ro

Prin formularele online de avizare daune de pe website-ul companiei: https://www.omniasig.ro/formular-online-declaratie-daune.html

Documente necesare pentru avizarea daunelor:

Pentru Asigurările de locuințe:

Copia cărții de identitate,

Copia ultimei facturi de furnizare energie electrică sau copie act proprietate locuință,

Fotografii ale imobilului avariat – minim 10 fotografii cu locația avariată, inclusiv cu identificarea imobilului (numărul),

Identificarea bunurilor avariate,  caracteristicile acestora și suprafața avariată – declarație / schiță.

Pentru Casco:

Copia cărții de identitate,

Copia talonului,

Fotografii ale autovehiculului avariat – minim 10 fotografii cu reperele avariate și obligatoriu seria șasiu ,

Identificarea reperelor  avariate – declarație.

Compania a adaptat în beneficiul asiguraților săi procedurile de avizare și soluționare a dosarelor de daună, cu scopul de a facilita accesul acestora la plata despăgubirilor în urma fenomenelor meteo extreme ce au afectat județele din vestul țării în perioada 16-17 septembrie 2017. În acest fel, timpul de analiză și de despăgubire efectivă a daunei este redus semnificativ, pentru ca asigurații să își poată remedia în cel mai scurt timp paguba suferită.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.