Au câștigat la LOTTO, iar după opt luni au cerut AJUTOR DE ȘOMAJ. Ce au făcut cu banii…

Au câștigat la LOTTO, iar după opt luni au cerut AJUTOR DE ȘOMAJ. Ce au făcut cu banii…

Un cuplu de tineri care o duceau foarte greu a reușit să câștige la lotto o sumă destul de mare de bani. După mai puțin de un an însă, tinerii au rămas fără nimic.

Jamie și Abbie Hort, doi tineri de 21, respectiv 29 de ani, trăiau din ajutorul de la stat într-o garsonieră minusculă până când a dat norocul peste ei și au câștigat la lotto 50.000 de lire sterline.

Din acel moment nu au mai primit ajutor de la stat, s-au mutat într-o locuință mult mai mare, au cumpărat mobilă scumpă, inclusiv un televizor cu un ecran uriaș.

Nu au avut deloc măsură, cheltuind chiar și pe mâncare peste 70 de lire pe zi, fără să se gândească la consecințe.

După ce și-au achiziționat multe haine de firmă și au fost în vacanțe de lux au realizat că, în mai puțin de un an au rămas fără nici un ban din cei câștigați.

Au fost nevoiți să se mute înapoi într-o garsonieră, iar tot ce le-a mai rămas a fost televizorul. Statul nu le mai acodră nici un fel de ajutor, iar cei doi sunt în pericol de a fi evacuați deoarece nu au bani de chirie.

Tinerii recunosc că au fost nesăbuiți cu banii, însă dau vina pe sistem că le este foarte greu să își găsească un loc de muncă.

Sursa: metro.co.uk

 

 

  1. Mai degraba cred ca le este cam greu sa munceasca.E mai usor sa-ti vina totul degeaba.Daca vrei sa muncesti ,gasesti.

    Raspunde
  2. Cat au avut bani au plecat in vacante.

    Raspunde
  3. Daca voiau sa munceasca mergeau la munca simplu fapt este ca trebuie sa vrei 🙂

    Raspunde
  4. Astia n-au auzit de „Povestea unui om lenes” de Ion Creanga !!! (https://www.youtube.com/watch?v=TU80RND_YL4)

    Raspunde
  5. Cum naiba sa iti gasesti de lucru daca stai cu curu in pat toata ziua. La aia doi le pute munca, asteapta sa vina statul sa-i imbie cu un loc de munca.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.