Au condus BEŢI şi FĂRĂ PERMIS

Au condus BEŢI şi FĂRĂ PERMIS

Tinerii teribilişti nu se gândesc la consecinţele grave pe care le pot provoca atunci când se urcă băuţi la volan sau fără să posede permis de conducere.

Potrivit unui comunicat al IPJ Arad: „Poliţiştii au depistat ieri în trafic pe raza localităţii Galşa, un tânăr de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere şi având o alcoolemie de 0.72 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe DJ 682 C, un tânăr de 19 ani în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0.69 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, în ambele cauze, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.”

„De asemenea, pe strada Conduraşilor din municipiu, un alt tânăr de 19 ani a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii emise de autorităţile maghiare cu valabilitatea expirată din data de 17 octombrie.” se mai arată în comunicat.

Drept urmare, pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.