Au decorat coronițe și au ajutat un suflet de copil de numai 5 ani, care are nevoie de două operații (GALERIE FOTO)

Au decorat coronițe și au ajutat un suflet de copil de numai 5 ani, care are nevoie de două operații (GALERIE FOTO)

 Părinți, bunici, dar  mai ales copii au răspuns prezent vineri 15 decembrie pe înserat, începând cu ora 18, pentru un suflet de copil: Elena Gaica.

Aceștia au participat la un eveniment caritabil la cafeneaua-florărie Maison d’Art, unde banii strânși din biletele de la intrare în valoare de 20 de lei/persoană și din donații au ajuns la familia Elenei. Participanții au primit o coroniță de Crăciun și materiale pentru a o împodobi. La final, fiecare a plecat acasă cu creația proprie.

Ea este un pui de om care la 5 ani are nevoie de operații pentru o luxație de șold și corectarea unui defect la unul din picioare.

Orice gest materializat într-o sumă de bani indiferent de cuantum este un plus pentru familia Elenei. Au fost prezenți aproximativ 40 de persoane, printre care părinții și sora mai mică a Elenei.

„Elena prin prezența ei i-a incurajat pe cei din jur să îi privească ochișorii care spun o poveste. Cei care decorau coronițele în deja binecunoscuta Florărie-Cafenea s-au lăsat vrăjiți de acești ochi și au creat niște coronițe de poveste. De asemenea, s-au adunat și donații consistente în coșulețul cu doze de suflet. La finalul serii s-au legat prietenii și s-a adunat suma de 2700 lei. Este un pas în lungul drum spre operații și vindecare, dar cu speranța că astfel de evenimente vor atinge coarda sensibilă a oamenilor de suflet, iar Elena va fi ajutată să se bucure de copilărie”, spun organizatorii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.