I-au DESFIINŢAT! ULTRAŞII arădeni, ACUZAŢI că i-au ATACAT pe fanii Reşiţei şi le-au CAPTURAT BANNERUL

I-au DESFIINŢAT! ULTRAŞII arădeni, ACUZAŢI că i-au ATACAT pe fanii Reşiţei şi le-au CAPTURAT BANNERUL

Suporterii UTA-ei şi cei ai Corvinului Hunedoara sunt acuzaţi de fanii reşiţeni că i-ar fi atacat în trafic, în timp ce se întorceau de la partida disputată de echipa din Reşiţa la Alba Iulia.

Potrivit lui Marcel Gușcă, şeful grupării Guardia Rosso-Nera, ultraşii arădeni şi hunedoreni au sustras cu această ocazie din mașina reşiţenilor bannerul galeriei, o borsetă cu acte și cheile altui autoturism.

Într-un comunicat postat pe pagina ultraşilor reșițeni se afirmă că mașinile care i-au atacat aveau numere de Arad şi Hunedoara iar două erau înmatriculate în Anglia.

„Ne apropiam de Oțelu Roșu când o mașină era oprită pe sensul nostru de mers. Am semnalizat intenția de a depăși, numai că în acel moment a venit tare din spate un BMW. A oprit brusc paralel cu mașina care era oprită în fața noastră. Atunci au coborât mai mulți huligani cu cagule și au venit spre mașina noastră. Mi-am dat seama că suntem atacați, am demarat și am reușit să mă strecor printre cele două mașini. Ne-au urmărit în continuare și la Cireșa au reușit să ne blocheze din nou. BMW-ul m-a depășit și a frânat brusc în fața mea. Am intrat în el, ne-am lovit. Veneau mașini din față, riscam să intrăm în ele, nu am avut cum scăpa. Era să ne și răsturnăm într-o curbă. Atunci am văzut că, de fapt, nu erau doar două mașini care ne urmăreau, ci vreo cinci. Au coborât vreo 20 de persoane. Am blocat ușile, dar mi-au distrus mașina lovind cu picioarele în ea. Au reușit să deschidă portbagajul, ne-au furat un banner și o borsetă în care se aflau actele și cheile unui autoturism. Dacă nu reușeau să ia steagul probabil că ne-ar fi spart geamurile și ne-ar fi linșat. Ne-au amenințat că ne omoară!”, a declarat Marcel Gușcă, citat de expressdebanat.ro.

Potrivit sursei citate, suporterii reşiţeni au depus o plângere la Poliție, în Oțelu Roșu.

De remarcat, că potrivit „codului ultraşilor”, capturarea bannerului de gard al unei grupări (brigăzi) duce automat la desfiinţarea acesteia. Au păţit-o şi arădenii, când ultraşii timişoreni au capturat bannerul „Red Fighters”. Ulterior, fanii arădeni le-au dat şi ei o lovitură de proporţii rivalilor de pe Bega, capturând bannerul celor de la „Ultranativ”. O altă ispravă a ultraşilor arădeni a fost capturarea şi desfiinţarea grupării clujene „Fanatics”.
În ultimii ani, brigăzile din peluza arădeană au fost printre cele mai active din vestul ţării, punând la respect, prin acţiunile lor, grupurile rivale din Timişoara, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova etc.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.