Au fixat ULTIMA COMANDĂ! Autorităţile au restricţionat activitatea cafenelelor din centru

Au fixat ULTIMA COMANDĂ! Autorităţile au restricţionat activitatea cafenelelor din centru

Consiliul Local Municipal a stabilit orarul teraselor sezoniere ale cafenelelor din centrul Aradului.

Astfel, de lunea şi până joia, dar şi duminica, acestea se vor închide la ora 24, ultima comandă urmând să fie luată la ora 23. Vinerea şi sâmbăta ultima comandă va fi luată la ora 24 iar închiderea teraselor se va face la ora 1.

Vor fi şi excepţii de la acest orar, dar numai cu ocazia sărbătorilor organizate de Municipalitate.

Măsurile care vor fi luate împotriva celor care nu respectă programul pot merge până la retragerea autorizaţiei de funcţionare, după două amenzi consecutive pentru depăşirea orei de închidere.

Foto: localulmeu.ro

  1. o prostie. sunt niste idioti!!!!!!!!

    Raspunde
  2. Duceti-va acasa toti in frunte cu primarul asta cu apucaturi de comunist..

    Raspunde
  3. ff binee!!!!!!!!! plin de vagabonzi noapte dp ora 1 te si iau la bataie dk iti permiti sa ii atentionezi ka si au parcat masina p prima banda de mers, oamenii nomali merg acasa sau in locuri special amenajate in club la moskea etc…

    Raspunde
  4. propunerea aceea cu ora 22 era ridicola , proprietarii de terase cotizeaza la greu lui gogu si era de asteptat sa-si impuna punctul de vedere in defavoarea fraierilor de locatari care nu au decat sa-si cumpere dopuri pentru urechi .

    Raspunde
  5. tigania continua in centru deci pana la miezul noptii. plin de cocalari si pitipoance cu BMW asta e Aradul de cacat !!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.