Au fost prinşi conducând beţi şi fără permis

Au fost prinşi conducând beţi şi fără permis

Tot mai mulţi şoferi sunt prinşi în timp ce conduc fără să deţină permis de conducere, sau sub influenţa alcoolului, fără să le pese de consecinţele grave pe care le pot provoca.

Poliţiştii au depistat, în urma activităţilor desfăşurate, mai mulţi participanţi la trafic care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, poliţiştii au depistat în trafic o femeie, de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Păuliş şi un bărbat, de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Chişineu Criş, în urma verificărilor efectuate constatându-se că aceştia nu deţin permis de conducere.

De asemenea, pe DN 7, pe raza localităţii Bârzava, a fost depistat în trafic un bărbat, de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce anulat şi cu o concentraţie alcoolică de 0,44 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, în cauză s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.