Au furat o mașină din Timișoara și au fost PRINȘI la Arad

Au furat o mașină din Timișoara și au fost PRINȘI la Arad

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe o stradă din municipiul Arad, azi dimineață în jurul orei 5, trei persoane de sex masculin care erau suspecți în furtul unui autoturism din Timișoara.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că Ștefan B. de 33 ani, Gabriel L. de 16 ani și Giuliano I. de 16 ani, toți din Timișoara, au furat un autoturism din fața unui service auto, cu care s-au deplasat în municipiul Arad. Pe o stradă din apropierea centrului municipiului, aceștia  au fost interceptați de jandarmi. La vederea forțelor de ordine, au abandonat autoturismul și au încercat să fugă, dar în scurt timp au fost prinși.

Având în vedere că ,, furtul calificat“ constituie infracțiune, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală. În plus, lui Gabriel L. i s-a asociat și infracțiunea de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere“.

Persoanele în cauză și mașina furată au fost predate specialiștilor din cadrul IPJ Arad, în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.