Au ŞOCAT Franţa: O familie de români a călcat DELIBERAT cu maşina un alt român

Au ŞOCAT Franţa: O familie de români a călcat DELIBERAT cu maşina un alt român

O familie de români a fost arestată în Franţa, în oraşul Le Havre, pentru uciderea unui alt român, în vârstă de 46 de ani, pe care l-au călcat cu maşina.

Potrivit Infonormandie, în urma unei altercaţii, un bărbat de 46 de ani a fost călcat deliberat de o maşină condusă de un tânăr în vârstă de 24 de ani, care era însoţit de soţie şi părinţi.

Toate persoanele care se aflau în automobil în momentul faptei au fost arestate.!

  1. Exact asta ne lipseste dupa cum au votat europenii la europarlamentare. Ne meritam soarta Am lasat toti tiganii sa spurce europa in loc sa ii tinem in lanţ si ne miram ca ne scuipa aia pe strada…

    Raspunde
  2. nu erau romani erau tigani poate sau unguri

    Raspunde
  3. Daca erau romani, sa-si ispaseasca pedeapsa pentru fapta ordinara!
    Daca sunt romi, sau tigani sa fie mentionat acest aspect in comunicatul presei;prea i-am facut romani pe toti cei care nu merita!Sunt atatia romi(tigani)extrem de bogati:DE CE NU-I AJUTA PE SARACII DIN COMUNITATEA LOR???De ce trebuie romanii si statul sa-i ajute?Daca tot nu-i purica nimeni de unde au atatia bani cei extrem de avuti, macar atat sa faca pentru”neamul lor”!!!

    Raspunde
  4. nici franta ,nici romania si nici vre-o alta tara din lume nu are dreptul sa faca vre-o diferente dintr-e cetateni lor sau ai altor tari membre UE indiferent din ce etnie fac acestia parte . Daca acel individ a furat , sa fie arestat , judecat si pedepsit pentru fapta sa , iar cei care l-au batut sa fie identificati , arestati si sa raspunda si ei la randul lor pentru fapta lor .Iar faptul ca este de etnie roma , romana , chineza sau mai stiu eu din ce etnie ar fii nu are relevanta , la fel cum nu are nici o importanta daca are cetatenie , romana ,franceza ,olandeza , …etc .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.