Au trecut 10 ani de la aderarea României la Alianţa Nord-Atlantică

Au trecut 10 ani de la aderarea României la Alianţa Nord-Atlantică

În cadrul Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională s-a adoptat, astăzi, Declaraţia Parlamentului României cu ocazia marcării a 10 ani de la aderarea României la Alianţa Nord-Atlantică şi a 65 de ani de existenţă a NATO, informează senatorul Constantin Traian Igaş. Marţi, această Declaraţie va fi adoptată de Plenul Reunit al Parlamentului României.

În şedinţa Comisiei de apărare am sărbătorit 10 ani de NATO pentru România, un proiect cheie la realizarea căruia au pus umărul şefii de stat şi de guverne de după 1989, iar după aderarea din 2004 România a participat cu 40.000 de militari români în diferite misiuni externe de menţinere a păcii, militari mereu la datorie, militari care merită tot respectul şi aprecierea noastră, a declarat senatorul Constantin Traian Igaş, membru al Comisiei de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senatul României.

Îmi exprim speranţa că, în aceste vremuri tensionate pentru vecinii noştri, România, ca aliat serios şi responsabil, va continua să contribuie cu succes la dezideratul principal al NATO, apărarea colectivă, a mai precizat senatorul democrat-liberal.

  1. acest domn senator sa ne mai lase!! ne-am lamurit cu PDL si cu ce au facut!

    Raspunde
  2. La multi ani dl Igas.

    Raspunde
  3. anus pofticios dupa nuci glazurate 31 martie, 2014, 10:44 pm

    Igas ii ahtiat dupa aparitiile tv; ii place sa fie filmat;nu conteaza ce abereaza, numa sa apara. ii pe langa omu in toate.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.