Au văzut un OM DE AFACERI în timp ce ARUNCA DEȘEURI într-o pădure. I-AU DAT O LECȚIE pe care NU O VA UITA PREA CURÂND!

Au văzut un OM DE AFACERI în timp ce ARUNCA DEȘEURI într-o pădure. I-AU DAT O LECȚIE pe care NU O VA UITA PREA CURÂND!

Luptători pentru protecția mediului sau simpli cetățeni, niciunuia dintre noi nu ne place să vedem mizerie atunci când ne plimbăm în aer liber. Și pentru că efectele lipsei de educație civică se fac tot mai des simțite, unii oameni se ambiționează să reacționeze ori de câte ori se confruntă cu câte o problemă de acest gen.

Așa se face că un grup de localnici din Maiad (județul Mureș), supărați că autoritățile nu iau atitudine împotriva celor care aruncă gunoaie în pădure, s-au mobilizat și i-au dat unui bărbat o lecție de protecție a mediului de toată splendoarea.

După ce omul de afaceri a fost văzut în timp ce arunca din mașină deşeuri în zonă, ecologiștii au adunat mizeria şi i-au returnat-o proprietarului.

Cartoane de lemn, folie, ambalaje, cutii de lapte goale, flacoane și hârtie igienică, toate au fost acum adunate de ecologiști și duse în fața magazinului omului de afaceri.

Pus în faţa acestei situații jenante, patronul şi-a recunoscut greşeala, iar autoritățile l-au amendat cu trei mii de lei.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.