AUTORITĂȚILE SCANDALIZATE: Fac SEX non-stop! Insula DEZMĂȚULUI. Aici, adolescenţii organizează orgii şi consumă alcool în cantităţi industriale!

AUTORITĂȚILE  SCANDALIZATE: Fac SEX non-stop! Insula DEZMĂȚULUI. Aici, adolescenţii organizează orgii şi consumă alcool în cantităţi industriale!

Există un loc pe Pământ unde faci sex fără oprire și cu cine se nimerește. Cele mai interesate de astfel de senzații tari par a fi englezoaicele, care anual vizitează Insula Majorca (Spania), unde au loc orgii și partide de sex între oameni care nu se cunosc.

Cel mai şocant lucru care s-a întâmplat vara aceasta pe renumita insulă este prestaţia unei tinere de 18 ani, care a făcut sex cu 24 de bărbați în doar două minute şi treizeci de secunde.

De altfel, mii de tineri şi adolescenţi îşi fac de cap pe Insula Plăcerii, unde se bucură de cluburi de noapte, alcool şi sex. Obiceiurile lor stranii au oripilat, însă, autorităţile care vor să ia măsuri prin care să stopeze dezmățul de pe Insulă.

Presa s-a scandalizat, britanicii s-au înfuriat, dar realitatea este că englezoaicele sunt mari devoratoare de bărbați când ajung pe Insula Dezmățului.

Foto: dailymail.co.uk

  1. Să nu oprească nimic !!! Vreau să merg și eu acolo …..

    Raspunde
  2. si euuuuuuuuuuuuuuu! 🙂

    Raspunde
  3. nu dureaza mult,in curand romanii vor veni

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.