AVERTISMENTUL TULBURĂTOR al Părintelui Cleopa: Copilul DIAVOLULUI are 15 ani! Călugărul a dezvăluit CÂND va fi SFÂRŞITUL LUMII!

AVERTISMENTUL TULBURĂTOR al Părintelui Cleopa: Copilul DIAVOLULUI are 15 ani!  Călugărul a dezvăluit CÂND va fi SFÂRŞITUL LUMII!

Părintele Cleopa Jurj, de la Mănăstirea Gai, renumit pentru slujbele sale, face o profeţie zguduitoare. Acesta avertizează că sfârşitul lumii va veni peste doar câţiva ani iar copilul diavolului s-a născut deja şi trăieşte pe pământ.

„În 1999, pe 11 august, a fost eclipsă pe cer. S-a născut un copil atunci, copilul diavolului. Are 15 ani acum. Anii merg și în acest copil e Lucifer, dracul, dumnezeu cel mort, s-a băgat în copil, e ascuns undeva. Nu ți se arată ție”, susţine părintele Cleopa Jurj.

Călugărul explică: „Prețurile din magazine sunt toate cu 99. 99, de ce? Este anul copilului diavolului. În Scriptură scrie că diavolul are 666, copilul lui are 999 și atunci vine. Socotim: la naşterea copilului diavolului, cât va dura lumea, el va fi la 30 de ani pus pe scaun, acesta e adevărul și trei ani va domni pe scaun, va veni judecată şi sfârșitul lumii. Socotim ca babele, pe degete: va fi în 99, în 29 va fi pus pe scaun și în 2032 va fi, cam așa, zicem noi, va fi Dumnezeul băgat cu cipul, cu toate, care se pun în magazine, prețurile, cu 99, toate sunt cu numărul diavolului“.

Sursa: Realitatea TV, Foto: wikia.com

  1. MAI DUCETI-VA TRUDI VOASTRE DE MINCINOSI.CITITI MAI BINE APOCALIPSA.

    Raspunde
    • Tu chiar crezi ca sfarsitul lumii va fi exact la fel… fix cum scrie intr-o carte de basme?! :)) Voi oamenilor sunteti bolnavi psihic, cu biblia voasta, cu acesti preoti mancatori de bani fara scrupule. Daca un preot ar spune ca cacatul lui ii Iisus voi la-ti crede…..

      Raspunde
      • Dumnezeu exista. Sfantul Apostol Andrei a raspandit Crestinismul pe taramul romanesc (Dacia atunci,) el a predicat in Scythia Minor (Dobrogea). Nu latinii. Nu romanii (imperiul roman) au dus Crestinismul in Romania. Fals! De la ei a venit schisma (Schisma din 1054) in care Bisericile din Rasarit s-au separat de cele din Apus. Bisericile din Rasarit au pastrat Invatatura neschimbata. (lb. greaca: Orthos – Adevarata, Dreapta; Doxa – Credinta, Invatatura, deci Orthos-Doxa – Ortodox = Dreapta Credinta. Cei din Apus au schimbat Invatatura, picand in erezie (adaosul ‘filioque’ in Crez, adaosul de Purgatoriu (un loc de suferinta intre Rai si iad pentru purificare, apoi urcare in Rai) care ii inexistent, si multe alte erezii….de acolo au venit schismaticii sau „credinta catolica”,..apoi tot de la ei (parcursul timpului)… secte cu alte erezii (calvinism, luteranism, adventism, baptism, penticostalism, …iehovism, mormonism, etc;
        Istoria ii clara, precisa si concreta (daca cautam istorici vrednici de crezare, verticali, care au mers pe adevar si nu falsificatori ai istoriei romanesti: comunisti, francmasoni sau jidani).
        D.p.d.v. Istoric sunt 7525 de ani de la Creatia Lumii pana in zilele noastre (5508 de ani de la Creatia Lumii pana la Nasterea Mantuitorului nostru Iisus Hristos – Era Veche; si 2017 de ani de la Hristos pana in zilele noastre); Celelalte „teorii” (evolutia pamantului in timp de milioane de ani, epoca de piatra, neoliticul, paleoliticul, evolutia omului din maimuta, etc) au fost facute de oameni de stiinta ateisti care au incercat sa puna in „ceatsa” mintea omului, sa il faca confuz, sa nu mai creada nimic, s.a..si asa sa il duca spre necredinta. Charles Darwin a fost primul care a venit cu stiinta evolutionista, pe patul de moarte a regretat, dar era prea taziu. Asta fac ei si in ziua de azi (vezi ce se preda prin scoli, etc)..ca sa zapaceasca mintea copiilor, adolescentilor si a oamenilor.
        Dumnezeu exista. Dumnezeu Intreit in Persoane: Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul (Mantuitorul nostru Iisus Hristos) si Dumnezeu Sfantul Duh. Dumnezeul Adevarat ii Dumnezeu revelat. Ca unii oameni s-au ratacit, si-au facut „zei inchipuiti” sau idoli (inselati si amagiti de satana), apoi intemeindu-si „religia lui” (islamism, budism, hinduism, taoism, zamolxism, s.a..asta ii partea grava;
        Dumnezeul Adevarat – Dumnezeul Revelat, a ramas Acelasi (Ieri, Azi si Maine);
        Trecand la prezentul nostru….
        Războiul este psihologic (prin tehnici de manipulare, etc). Francmasoneria s-a infiltrat în treburile bisericești (inca de la inceputul secolului XX) punând pe cei mai nepotriviți oameni (ierarhi, camatari, spagovisti, etc) in interiorul Bisericii ca strice imaginea ei, să o denigreze și să ducă cât mai mulți oameni spre necredință sau ateism (asta ii una din planurile francmasoneriei).
        În concluzie: Ii una să vezi ‘teologia din sistem’: cenzuri, compromisuri, tăceri, formalism, ecumenism, sincretism, etc și alta sa vezi Teologia Ortodoxă autentica in Mantuitorul nostru Iisus Hristos, scrisă de Sfinții Părinți, sub inspirația Duhului Sfânt. Îți spun, adevărații preoți, călugări, creștini. ..intotdeauna au fost persecutați, ba chiar și martirizati.
        Dumnezeu exista. Dumnezeu Intreit in Persoane: Tatal, Fiul (Mantuitorul nostru Iisus Hristos) si Sfantul Duh….cel care neaga asta ii un om nebun.
        Conform Versetelor:
        „Psalmul 13
        1. Zis-a cel nebun în inima sa: „Nu este Dumnezeu!” Stricatu-s-au oamenii şi urâţi s-au făcut întru îndeletnicirile lor. Nu este cel ce face bunătate, nu este până la unul.
        2. Domnul din cer a privit peste fiii oamenilor, să vadă de este cel ce înţelege, sau cel ce caută pe Dumnezeu. 3. Toţi s-au abătut, împreună netrebnici s-au făcut; nu este cel ce face bunătate, nu este până la unul.
        4. Oare, nu se vor înţelepţi toţi cei ce lucrează fărădelegea? Cei ce mănâncă pe poporul Meu ca pâinea, pe Domnul nu L-au chemat.
        5. Acolo s-au temut de frică, unde nu era frică, că Dumnezeu este cu neamul drepţilor.
        6. Săracul nădăjduieşte în Domnul şi voi aţi râs de nădejdea lui, zicând: Cine va da din Sion mântuire lui Israel?
        7. Dar când va întoarce Domnul pe cei robiţi ai poporului Său, bucura-se-va Iacob şi se va veseli Israel.”
        Ma opresc aici deocamdata, sper sa iti fie de folos. Iti doresc sa gasesti Adevarul…

        Raspunde
      • Ce bou esti baa….apocalipticule…..

        Raspunde
      • Biblia nu e carte de basme!Basme și avioane ai dumneata in cap,că te-a orbit diavolul și nu te lasă să vezi realitatea!Numai Dumnezeu știe când va fi sfârșitul lumii,dar noi chiar facem tot ce trebuie,ca să prevenim acest lucru? Uitam și suntem comozi,sa ne lipim de Hristos,sa ne facem plăcuți Lui,nu oamenilor!E simplu,dar nu e ușor să lupți sa fii bun,sa pui suflet în relațiile cu cei din jur,sa suferi tu sau eu o jignire,o nedreptate,cu un scop:pentru Dumnezeu!Convinși fiind că aici nu e decât o trecere,veșnicia ne așteaptă!

        Raspunde
    • pe site ul indicat mai sus ai toate motivele sa l crezi pe parinte

      Raspunde
  2. Dilau parintele…acuma 99 ..gata cu 666 ..fix pix.

    Raspunde
    • Parintele asta cumpara iarba de la trafincantii de droguri din Gai si inainte de fiecare slujba da o iarba cu baietii lui. Ca o sa citez pe Felicia(o doamna fanatica de a dat un comentariu banala ca si ea aici) „Numai orbii refuza sa creada” aceasta afrimatie

      Raspunde
  3. parintele Cleopa (Dumnezeu sa-l tina mult si bine printre noi) spune Adevarul. numai ca orbii refuza sa-l vada!

    Raspunde
    • O vorba spune in felul urmator:
      Oameni ar ucide adevarul daca adevarul ar ucide religia lor. Deschideti ochii femeie! Ce dracu’ voi aveti habar de ce vorbiti? Parintele fumeaza iarba?

      Raspunde
    • unora le-a inebunit neuronul singuratic.! Trezeste-te doamna!! Nu e de mirare ca tara asta se duce de rapa!. Cu asemenea specimene!….sa fugi cat vezi cu ochi.Slugi imbecile si idioata! Daca schizofrenicul ala de popa

      Raspunde
      • adevarul este ca eu ii respectăm pe preoți asta pana sa aud multe,LUCRURI RELE DESPRE EI DAR PARINTELE CLEOPA ARE DREPTATE, IN ACEASTA PRIVINTA DAR ASTA NU SCHIMBA FAPTUL CA MULTI SUNT NENOROCITI SI NU AU ALTA TREABA DECAT SA CRITICE IMBECILILOR CE SUNTEȚI ASTA ESTE DOAR ADEVARUL ROMANIA ESTE O TARA NENOROCITA SI BLESTEMATA

        Raspunde
    • Fa proasta! Imi cer scuze , dar esti proasta!Pune dreacu’ mana pe o carte si educa-te!Nu mai asculta balbaielile unui schizofrenic.Cu asemenea specimene ne-am dat dracu’!

      Raspunde
    • @Felicia Noi orbii … refuzam sa vedem ” adevarul ” lui Cleopa Jurj , ce vezi rau in asta ? Pana si-n Sfanta Scriptura sunt scrise cuvintele unuia { mai mare si infinit mai destept decat ” parintele ” Cleopa } care spune : ” SE VOR IVII PROFETI MINCINOSI ” si daca nici ” ala ” nu stia ce spune….

      Raspunde
    • Ai dreptate Felicia.

      Raspunde
    • Eu sunt nascut exact atunci am fost pus în ziar ca am am ajuns inaintea soarelui si doar pe mine m-au dat cu nume in ziar.sper sa nu fie adevărat ca nu vreau să fac parte din asta

      Raspunde
  4. Asta, nu-i acelasi tip care ” semneaza ” ca ” preot-duhovnic ? Stie cineva ceva ? Nu d e alta dar , numai d e mama nu m-anjurat tipul atunci cand mi-am permis sa-i atarg atentia ca nu el este detinatorul adevarului suprem si nici macar al adevarului scripturilor ci …. altcineva !!! Doresc sa-i adresez doar … „cuvinte de bine ” ! Duhovnicu’ lu’ peste !!!

    Raspunde
  5. tot respectul pt.Parinte dar stie careva pe cineva care a prezis ca va veni Raiul pe pamint?????

    Raspunde
  6. Măi oameni buni, acest părinte profită de pe urma voastră, își face un renume, cum și scrie la început de știre. Pentru preot este o joacă. Se joacă cu mințile celor naivi și credului. Nu mai credeți astfel de glume proaste, și vedeți-vă de treabă. Uitați că există asemenea oameni.

    Raspunde
  7. Mi se păreau și mie suspecte prețurile de la market.

    Raspunde
  8. nu stiu ce sa zic ; sfarsitul lumii cu siguranta egzista ; dar nu as crede intr-un copil diavol ; insa nimeni nu stie cum va fi apocalipsa

    Raspunde
  9. ce bine daca sa/r termina lumea asta de idioti care nu cred in ceea ce spune un preot ,preotul este cel ce poate vorbi cu d/zeu prin liturghiile care le face ,dar unii din voi sunteti mult prea inculti pentru a sti toate chestiile astea.

    Raspunde
  10. ce bine daca sa/r termina lumea asta de idioti care nu cred in ceea ce spune un preot ,preotul este cel ce poate vorbi cu d/zeu prin liturghiile care le face ,dar unii din voi sunteti mult prea inculti pentru a sti toate chestiile astea.

    Raspunde
    • Iar tu domnule care ne faci inculti si idioti, nu cauta aschia din ochiul lui altul ci creanga din ochiul tau.
      Citeste si invata ca unele din cele mai mari crime din istorie au fost infaptuite de fete bisericesti, exemplu Cruciadele si Inchizitia.

      Raspunde
      • Cu iertare să-mi fie, dar acelea au fost făcute de „biserica” catolică eretica. Noi ortodocșii nu am silit pe nimeni niciodată. Nu compara celelalte religii mincinoase cu Ortodoxia care este Dreapta Credință, fără nici o modificare ci asa cum am primit-o de Sfântul Apostol Andrei în vremea Daciei. Puțină atenție. Doamne ajuta și încă odată îmi cer scuze dacă te-am jignit

        Raspunde
      • Au fost facute…dar nu de ortodocsi…dar de catolici

        Raspunde
  11. Da cine e acest popa, oracolul de la Delfi sa vorbeasca cu Dumnezeu si sa stie cand vine apocalipsa. Unul singur stie cand apocalipsa va veni si nu e pentru noi sa stim. Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca va veni cand ne asteptam mai putin asa ca pana atunci mai bine ne-am vedea de ale noastre fara sa dam crezare unui popa care pana la urma este un om simplu care se crede special fiindca poarta straie de preot.

    Raspunde
  12. Au ratacit poporul asta calugarii astia rataciti. Faptul ca stau acolo in manastiri singuratici le vin tot felul de idei, tampenii si altele. Nu ma mira faptul ca in 100 de ani sa fim asimilati sau impartiti ca tara. De cand e lumea (asta cred c-o stie tot tataie asta:)) n-am auzit decat de unul singur: Dumnezeu. Restul sunt povesti de facut babele sa innebuneasca. Cresteti-va copiii doar in Dumnezeu. Care crede. Cine nu liber la viata ca si credinciosii. Ce atata tam, tam cu popii si ametitii astia. Au palate si masini si nu stiu cum sa mai mulga oamenii. Amintiti-va ce-a facut Inchizitia.

    Raspunde
  13. A nu crede in diavol nu te va proteja de el

    Raspunde
  14. In primul rand,inainte de toate
    ASI DORI sa spun ca sunt foarte dezgustat,revoltat,
    indignat, si total
    scarbit !De modul in
    CARE a ajuns lumea
    de ras si de ce mama naibii a
    ajuns in acest hal
    fara de hal???? SI
    ma rog de ce din
    cauza societăți
    ăsteia mizerera
    Mizerabile si înapoiată in care trăim asa ca azi dori
    sa aduc la cunostinta:faptul ca
    societatea moderna
    spune sindruga
    numai si numai
    aberati pe care
    sincer sa fiu sunt
    numai si numai „prosti si mizerii,,
    Făcute ca toți cei care sunt niste
    imbecili fraieri si
    suficienți de prsoți
    in cat cred toate
    balivernele care se
    aud pe la televizor,
    CARE din punctul
    meu de vedere sunt niste simpli dobitoci si niste
    oameni atât de naivi si încuiate la
    minte ! adică ca sa fiu mai explicit
    niste oameni prosti
    bată dar foarte inculti; si neghiobi;
    neispraviti;si pampalai rusine sa
    va fie ca aasemenea
    oameni ca voi ne trag tara in jos de
    nu le ar fi rusine sa le fie ????punct
    cam atât am avut de spus si de relatarelatatrelatataa
    a ca era sa uit azi
    dom sa.mai spun
    ca eu când voi avea
    oportunitatea voi
    pleca din tara asta incultă cu toți prosti
    si nenorociți care
    trăiesc in ea si nu
    ma voi mai întoarce
    vreodată!!!!! ????

    Raspunde
  15. Unul care chiar știe 15 noiembrie, 2017, 2:56 pm

    Prețuriel din magazine au legătură doar cu planul de afaceri al patronilorde magazine și cu pragul psihologic al cumpărătorilor. Acum fiecare poate arunca câte o piatră în baltă. Nu e nevoie să sară nimeni după ea pentru că nu are valoare comercială. Piatra. Nici sfârșitul lumii nu are vreo valoare atâta timp cât felul nostru de viețuire este unul fără Dumnezeu. Că vine azi, la anul sau peste o sută de ani e totuna. Ne e dat să trăim o singură viață și despre asta e vorba. Cum o trăim? ÎN ascultare de Dumnezeu sau de oameni? Religia, în ansamblul einu este altceva decât o formă, uneori grotească, de a manipula oamenii spre tipuri de jertfe sau practici ce par a avea doar semnificații. În realitatea ele sunt doar simulacre de credință din care unii trag foloase. NU spun că e bine sau rău ci încerc să spun că nu a treaba noastră să calculăm sau să previzionăm când se va sfârși lumea. Astea sunt chestiuni pe care Dumnezeu Le-a ascums în El ÎNsuși.

    Raspunde
  16. E boala grea ortodoxia asta si multi o iau razna din cauza ei. Auzi tu, sa crezi ca dracul a intrat intr-un copil de 15 ani, iar acesta sa influenteze lumea prin practici oculte de numerologie in centrul carora se afla cifra 9, obtinuta din cifra 6 prin operatia de rotire in spatiul simbolic. Desigur nu se putea sa lipseasca si cipurile, adica microprocesoarele care ce-i drept sunt intr-o anumita masura responsabile pentru faptul ca acest individ numit Cleopa Jurj poate sa-si raspandeasca pe internet ineptiile de individ incult si cu mintea confuza.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.