Avocata Isabela Rabotka se va alege cu o PLÂNGERE pentru CALOMNIE după o postare pe Facebook

Avocata Isabela Rabotka se va alege cu o PLÂNGERE pentru CALOMNIE după o postare pe Facebook

Isabela Rabotka, avocat, vicepreședinte al Curții de Arbitraj a Partidului Național Liberal, se va alege cu plângere pentru calomnie după ce a postat pe Facebook o fotografie cu momentul exercitării unui vot în Senat de către senatorul social-democrat Mihai Fifor.

Isabela Rabotka a postat și un text, cu rol de explicație a fotografiei: „Nimic nu poate sa scuze votul dat de cei 73 de senatori. Inclusiv de dumneavoastră, dl senator Mihai Fifor ! Cum veți putea explica unei mame care si-a pierdut copilul si care astepta ca justiția sa facă dreptate: „Astăzi privesc , privim neputincioși la nedreptatea făcută sufletului copilului nostru” – Carmen Gigină , mama polițistului Bogdan Gigină. Domnule senator Mihai Fifor nu știu care au fost considerentele pentru care ați votat pentru neînceperea urmăririi penale a lui Gabriel Oprea, însă acum aveți ocazia să vă îndreptați greșeala și în calitate de lider al grupului senatorilor PSD să susțineți propunerea PNL de reluare a votului în Senat.”

Mihai Fifor: „Rușine!”

De cealaltă parte, senatorul Mihai Fifor a replicat: „În acest moment, PDL Arad încearcă o mizerabilă manevra de denigrare a mea printr-o uriaşă minciună. Pe profilul de facebook al Isabelei Rabotka, tânără de nădejde a PDL Arad, se postează o fotografie de la un vot mai vechi exercitat de mine în Senat, cu intenţia de a demonstra, chipurile, că am votat împotriva luni. Astfel de practici vin din vremuri pe care le speram apuse în această ţară. Aşa cum speram că tinerii PDL-istii sunt totuşi altfel decât stăpânii lor. Aceasta este nouă clasă politica pe care o promovaţi, domnule Falca? Asta îi învăţaţi? Minciuna şi manipularea grosolană? Şi aveţi tupeul să vă erijaţi în moraliştii Aradului şi ai ţării? Ruşine! Ca să vă demonstrez că minţiţi în cel mai abject mod posibil, vă ofer fotografia reală de la momentul votului meu de luni. Iar domnişoarei Rabotka o să îi facem o plângere pentru calomnie. Că lucrurile să fie cât mai clare cu putinţă”.

vot-fifor-declaratie-rabotka

Ulterior, Isabela Rabotka și-a oferit scuzele de rigoare senatorului social-democrat:

mea-culpa

Senatorul Mihai Fifor nu se mulțumește, însă, numai cu atât și afirmă că așteaptă scuze publice de la Isabela Rabotka: „Stimată domnişoară, aştept scuzele dumneavoastră publice. Nu vă puteţi permite să vă jucaţi cu imaginea unui om în felul acesta. Sunteţi avocat, ştiţi ce înseamnă calomnia. Repet, aştept scuzele dumneavoastră exprimate public.”

  1. rusinica d-soara avocat! iar va pune Falca sa spuneti ce vrea el si voi repetati ca papagalii 😉

    Raspunde
  2. Calomnia nu mai e fapta penală de ani de zile. Pana si pacaliciul de Fifor știe asta!!! Poate sa facă si 40 de plângeri. In plus ca sa fie calomnie trebuie sa fi spus Rabotka despre el ceva umilitor, care sa il supună oprobriului public. Ma bucur ca astfel recunoaște Fifor ca a vota pt protejarea lui Oprea e ceva rușinos.

    Raspunde
  3. cat de penibila poti fi izabela? ar trebui sa il aperi pe falca prin tribunale, esti perfecta pentru pdl-pnl-alde

    Raspunde
  4. Interesant ca e al doilea incident de genul acesta in 3 zile. Se pare ca penelistii de rang 2 de l arad, care vor sa se facă remarcati primesc cate un plic cu cate o mizerie la adresa adversarilor care a doua zi se dovedește a fi ori o minciuna ori ceva ce ei nici nu au citit si nu si-au asumat (vezi penibilitatea cu Nelutu Cristina). Cam asta spune totul despre cadrele de partid de la PNL Arad. Niște nevertebrate fără personalitate si anvergura, disperați sa se remarce la șeful. Care e alt penibil

    Raspunde
  5. Cat de slugarnica si de usor manipulabila santeti de Faraon ,rusine sa va fie, asta da clasa politica a viitorului.

    Raspunde
  6. Izabela ai dat o n bara chiar d-ul
    chifor sa fie suspectat de vot slugarnic lui
    oprea, nu se poate,pana si mortii din cimitire o pot confirma, chifor,om corect,bun, si de sine statator,adica nu primeste ordine,pe ea d-le ,,Vifor,, toti mortii va sustin

    Raspunde
  7. acel moment in care oamenii de tun din partide pica ca victime colaterale…..pe cand pica si penalii din alde si psd? nu sunt in nici un partid da toti is pe blat cu Falca (de parca n-am sti ca toate aberatiile lor de hotarari trec cu ACORDUL LOR prin vot!)…..sa plateasca toti nu numa o fufa

    Raspunde
  8. Am avut neplacuta surpriza sa constat ca aceasta domnisoara chiar nu intelege de ce semneaza un contract si ce presupune acesta . Am incercat sa ii explic ,dar fara nici un rezultat . Deci confuzia , este tipica acestei persoane .

    Raspunde
  9. Nici in vechiul PNL nu te-a nimeni in serios.Cine te crezi?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.