Bacalaureatul de toamnă: Un elev a fost eliminat de la proba la Limba şi literatura română. A fost prins cu telefonul mobil!

Bacalaureatul de toamnă: Un elev a fost eliminat de la proba la Limba şi literatura română. A fost prins cu telefonul mobil!

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad anunţă că astăzi au început probele scrise din cadrul examenului naţional de bacalaureat. Potrivit acestora, probele scrise din cadrul examenului de bacalaureat naţional, sesiunea august – septembrie, se desfăşoară în cinci centre de examen, trei centre în municipiul Arad, respectiv două centre în judeţ, arondate la două centre zonale de evaluare.

Astăzi a fost susţinută proba la Limba şi literatura română, numărul total candidaţi înscrişi pentru susţinerea acestei fiind de 808, din care doar 633 au fost prezenţi, restul de 175 neprezentându-se.

Un elev din promoţia curentă a fost eliminat din Centrul de Examen de la Liceul Tehnologic Chişineu Criş pentru tentativă de fraudă cu telefonul mobil.

În cursul zilei de marţi se va desfăşura proba scrisă la Limba şi literatura maternă, la care sunt înscrişi 15 candidaţi, 14 candidaţi în Centrul de examen de la Colegiul Naţional „Moise Nicoară” şi 1 candidat în Centrul de examen de la Liceul Tehnologic „Iuliu Maniu” Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.