Bănuia că FOSTA SOȚIE are un nou IUBIT. Când a aflat cine este acesta, S-A SINUCIS

Bănuia că FOSTA SOȚIE are un nou IUBIT. Când a aflat cine este acesta, S-A SINUCIS

Drama prin care a trecut un polițist a marcat o întreagă comunitate.

Bărbatul, în vârstă de numai 32 de ani se despărțise de soția sa în urmă cu 6 luni. Când a aflat că aceasta se vedea, deja, cu altcineva, bărbatul a vrut să afle cu cine l-a înlocuit atât de repede. A avut, însă, parte de șocul vieții lui.

Donald Fambawapota, un polițist de 32 de ani din Zimbabwe își iubea foarte mult soția, însă, aceasta a decis să divorțeze, fără a-i da bărbatului vreo explicație. Ba mai mult, după câteva luni, femeia l-a dat în judecată pe Donald pentru a-i cere pensie alimentară.

Înfuriat, polițistul a mers la soția sa pentru a-i cere acesteia explicații. A fost, însă, întâmpinat în ușa casei de cel mai bun prieten al lui și totodată partenerul său de la locul de muncă.

Potrivit autorităților, Donald și-a bătut crunt soția, aşa că a fost arestat și pus sub acuzare, după care a fost eliberat până la finalizarea procesului.

Înainte, însă, de a ajunge în fața judecătorului, bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor. Tatăl său a declarat că l-a găsit pe Donald spânzurat în apartamentul său închiriat.

3450350913995_4603183113607

Sursa: pulse.ng

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.