BĂTAIE DE JOC pe BANI PUBLICI: Azi, SKATEPARK-ul din Arad, locul unde COPIII SE POT ACCIDENTA GRAV

Skatepark-ul din Arad, de pe faleza Mureşului, îi nemulţumeşte pe cei care îl folosesc. Tinerii spun că nu s-a cerut cont de părerea lor atunci când a fost amenajat skatepark-ul.

În 2012, s-au întâlnit chiar şi cu primarul Gheorghe Falcă, dar degeaba: amenajarea lasă de dorit, lucrările sunt de mântuială, putând să provoace accidentări grave.

Aflaţi totul din reportajul video realizat de Călin Bibe pentru „Bibe News”.

Despre amenajare, pericole şi rampe improprii vorbesc trei tineri arădeni specializaţi în sporturi urbane. Unul dintre ei are chiar şi o propunere pentru autorităţile locale: mutarea skatepark-ului într-o altă locaţie, la 100 de metri depărtare, dublată, desigur, de o amenajare corespunzătoare!

Videoreportaj: „Bibe News”

  1. si Vlad al meu mergea acolo dar nu-l mai las ca a cazut o fata destul de rau zilele trecute. de vina sunt si copii care nu constientizeaza pericolul

    Raspunde
  2. falca numa sa isi bata joc stie ,bataie de joc

    Raspunde
  3. Eu ma gandesc oare unde a fost mintea lui ala care a gandit locatia .. adica pui un sport extrem in parcul de kinderi :)). asta ii bataie de joc. daca se gasea o locatia mai buna unde numa persoanele care au un anumit interes pe acest sport sa mearga , era altceva, dar cand se face o chestie doar sa li se taca gura la persoanele care au avut interes … din pacate asta e romania , nimeni nu gandeste pentru viitorul ei . numa pentru prezent si cum sa scoata acum ..

    Raspunde
  4. daca iese ban facem,…. nu mai conteaza ce iese

    Raspunde
  5. CEL MAI TARE MA ENERVEAZA OAMENI CARE VORBESC FARA SA STIE. COPII DUMNEAVOASTRA NU AU CE CAUTA IN PARCUL RESPECTIV, AVAND IN VEDERE CA NU STIU SA AIBE GRIJA DE EI. INSEAMNA CA NU AU VARSTA NECESARA. VA ROG SA LASATI COMENTARIILE FARA ROST SI ARTICOLELE DE ULTIMA CLASA SI TREZITI-VA LA REALITATE!

    Raspunde
  6. CEL MAI TARE MA ENERVEAZA OAMENI CARE VORBESC FARA SA STIE. COPII DUMNEAVOASTRA NU AU CE CAUTA IN PARCUL RESPECTIV, AVAND IN VEDERE CA NU STIU SA AIBE GRIJA DE EI. INSEAMNA CA NU AU VARSTA NECESARA. VA ROG SA LASATI COMENTARIILE FARA ROST SI ARTICOLELE DE ULTIMA CLASA SI TREZITI-VA LA REALITATE!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.