Beniamin Vărcuș (PSD) către Gheorghe Falcă: „OPRIȚI-VĂ din a mai face presiuni asupra membrilor PSD!”

Beniamin Vărcuș (PSD) către Gheorghe Falcă: „OPRIȚI-VĂ din a mai face presiuni asupra membrilor PSD!”

Consilierul municipal Beniamin Vărcuș i-a solicitat astăzi, într-o conferință de presă, primarului municipiului Arad Gheorghe Falcă să renunțe la amenințările pe care le aduce social-democraților sau să facă publice dovezile referitoare la afirmațiile pe care le face la adresa acestora.

Vărcuș susține că a fost amenințat, recent, pe holurile Primăriei, de către însuși primarul Gheorghe Falcă, cel care i-a spus că se află „în stare de incompatibilitate”.

Consilierul social-democrat îi cere acum primarului să facă publice documentele care îi atestă spusele, sau să renunțe la a mai face presiuni asupra membrilor PSD. Totodată, Vărcuș îl întreabă retoric pe primar cine se află în stare de incompatibilitate, nu cumva tocmai el, făcând trimitere la două inițiative ale primarului municipiului Arad din data de 18 iulie (152-153/2016) care privesc firma acestuia, adică SC Pro Arhitectura SRL.

  1. Bă psdeilor, unde drec l-ați găsit pe labă tristă ăsta cu privirea aia bovină ???

    Raspunde
    • Uitati-va la stapanul vostru pentru care lucrati in a-i pupa partea dorsala.Intrebati-l din partea mea daca a auzit de aparatul de ras ?
      Oare sa fi fost asta motivul pentru care a divortat.Sau uratenia lui din nastere? Uratenia pamantului.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.