Beniamin Vărcuş : „A sosit timpul să discutăm obiectiv şi cu documentele pe masă despre sistemul de canalizare din Arad”

Beniamin Vărcuş : „A sosit timpul să discutăm obiectiv şi cu documentele pe masă despre sistemul de canalizare din Arad”

Beniamin Vărcuş, consilierul local municipal PSD a înaintat la CLM o cerere prin care solicită răspuns la o serie de întrebări cheie ce vizează sistemul de canalizare din Arad.

„Am solicitat CLM în baza Legii nr.393/2004 privind statutul aleșilor locali, art 42, alin (1) și alin (2) și Legii 215/2001, art 51 alin (2), toate documentele necesare pentru a avea o imagine obiectivă asupra fenomenului. Democraţia presupune dialog, transparenţă şi obiectivitate şi nimeni nu poate fi crezut pe cuvânt când se lansează în tirade interminabile fără acoperire, cu atât mai puţin Gheorghe Falcă, care ne alimentează constant cu fantasmagorii administrative, care de care mai ridicole. Evident că echipa de consilieri locali municipali PSD se va implica în găsirea unor soluții fiabile pentru viitoarele proiecte precum și identificarea unor soluții pentru reducerea efectelor unor astfel de evenimente meteorologice cu impact devastator asupra orașului”, a declarat Beniamin Vărcuș.

În cursul săptămânii trecute, Vărcuş afirma că a trecut vremea semnalelor de alarmă şi a sosit momentul ca vinovaţii pentru pagubele majore cauzate arădenilor la inundaţii să fie traşi la răspundere.

„Am promis cetăţenilor că echipa de consilieri locali municipali PSD va scoate la lumină imaginea veridică a sistemului de canalizare din Arad, care după cum am constatat cu toţii este subdimensionat iar la primele căderi mai serioase de precipitaţii generează probleme majore în cartiere. Auzim de ani de zile basmele primarului care prezintă lucrarea ca pe o capodoperă inginerească, însă realitatea şi consecinţele le simţim din păcate la fiecare ploaie mai zdravănă. Refrenul obsesiv „4 străzi, 4 străzi…4 străzi..” pe care edilul îl îngână de fiecare dată când i se cer explicaţii nu este de natură să mulţumească pe nimeni. După ce s-a văzut cu „sacii în căruţă” Gheorghe Falcă a revenit la nota uzuală de sarcasm cu care ne-a obişnuit de 12 ani. A sosit timpul să analizăm public documentele aferente lucrărilor de canalizare, costurile, certificările de calitate şi evident datele cu privire la licitaţiile şi firmele care le-au câştigat“, a precizat Beniamin Vărcuș.

Solicitare Beniamin Varcus

 

 

  1. Bă căprar, unde l-ai găsit pe muci in freză ăsta specoalistu lu pește în canale…..sau de acolo vine, că după moacå așa pare. N-a lucrat in viața lui și se dă cunoscător căcatu….probabil e absolvemt de drept de la goldiș….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.